nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 24. – Óriási energiákkal rendelkezel, az idő azonban nem kedvező

A szerelmi viszonyokban minden felületesen alakulhat. Adj hangot nemtetszésednek.

Kos

A titokban tartott szerelmi kapcsolatok kiderülhetnek, és hatalmas botrányt okozhatnak. Ha belemész egy egyéjszakás kalandba, akkor nagyon fontos, hogy ettől ne remélj semmi többet. Amennyiben elfogadod, hogy egy éjszaka volt az egész, akkor nem érhet csalódás.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Olyasvalakivel kívánsz barátkozni, akivel az érdek szálai kötnek össze. Ám ne számíts túlságosan nagy dolgokra, mert az illetőről most többet képzelhetsz, mint amennyivel valóban rendelkezik.

Napi horoszkóp 2021. 1. 24.

Óriási energiákkal rendelkezel (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Jól tennéd, ha többször tartanál hosszú hétvégét, mert a rengeteg feladat hatására gyorsabban kimerülhetsz. Pedig most nagy szükséged lesz erőre, energiára, hiszen komoly tennivalók várnak rád.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Megtörténhet, hogy olyan felismerésekre teszel szert, amelyek hatására jobban fogod értékelni a családodat. Olyan szeretetet érezhetsz és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeknek köszönhetően szinte úszhatsz a boldogságban, kedves Rák.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az időjárási frontokra sokkal érzékenyebb vagy ma. Ezért fájdulhat meg a fejed vagy az ízületeid jelezhetnek. Nagyon lényeges a testmozgás, amely sokat segíthet a csontjaid erősítésében is. Ha lehet, ezt a szabad levegőn végezd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A „se vele, se nélküle” kapcsolatok alakulnak most a legszebb reményeid szerint, kedves Szűz. A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek mindketten nagyon örülhettek. Nemcsak partnered társaságát élvezheted ma, több olyan ember is körülvesz téged, akiknek köszönhetően boldog lehetsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Az anyagiakhoz való hozzáállásod olyan változó ma, mint ahogyan a Hold változtatja alakját az égen. Most érdemes olyan ügyleteket bonyolítani, amiket korábban már esetleg tervbe vettél, de nem érkezett még el az alkalmas pillanat.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Párod nem nyitott semmiféle változtatásra, és nem érdemes a régi témákat felvetni sem, mert ezekből viták lehetnek. Annyira egyedül érezheted ma magad, hogy felmerülhet benned a kérdés: talán jobb lenne külön? Mivel pillanatnyilag túlságosan feszült vagy, jobb lenne későbbre halasztani a döntést.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Rengeteg otthoni teendő vár rád, kedves Nyilas. A rokonaid között is lehetnek olyanok, akik segítségre szorulnak. Lehet, hogy egy titok jut a tudomásodra. Talán kapsz egy jó lehetőséget, amit alaposan át kellene gondolni, mielőtt döntesz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az lenne a legjobb, ha ráülnél a pénztárcádra, így elkerülheted, hogy a pénz kámforrá váljon a kezedben. Egyik pillanatról a másikra jönnek létre azok a helyzetek, amik nem kedveznek neked anyagilag. Vásárlás során is figyelj a visszajáróra.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Előfordulhat, hogy képes leszel az érzelmeidről őszintén vallomást tenni az érintetteknek, még akkor is, ha ilyesmiről egyébként nem szívesen szoktál beszélni. Ma ugyanis nagyon erősek lehetnek ezek az érzések benned. A párkapcsolatokban a kommunikáció könnyen megy, aminek hatására jobban megérthetitek egymást.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyan ember után vágyakozol, aki nem lehet teljesen a tiéd. Ha netán mégis megpróbáljátok együtt, az illető később akkora csalódást okozhat, hogy csak nagyon nehezen hevernéd ki a dolgot.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top