nlc.hu
Horoszkóp

Akik mindenből kihozzák a maximumot

Ezek a csillagjegyek mindenből kihozzák a maximumot

Vannak, akik pusztán akaratból, mások az átlagon felüli leleményességüknek köszönhetően, de még egy nehéznek vagy egyenesen vesztesnek tűnő helyzetből is képesek kihozni a maximumot.

A most következő négy csillagjegy szülöttei azok, akik számára nem létezik egyértelműen vesztes helyzet vagy megoldhatatlan probléma. Bármi kerülön is az útjukba, abból mindig a maximumot hozzák ki.

Bak

Minden kétséget kizáróan a Bak a zodiákus egyik legleleményesebb csillagjegye. Ha akár csak egyetlenegy módja van annak, hogy valamit meg lehessen valósítani, a Bak szülöttei nem csupán megtalálják azt, de tökélyre is viszik. Bár gyakran tartják őket földhözragadtnak, épp a gyakorlatias gondolkodásuk segíti át őket a problémákon. Olyan helyzetekben, amitől mások már visszarettennek, megállnak, higgadtak maradnak és gondolkodnak, majd előállnak a megoldással, amivel aztán a lehető legtöbbet hozzák ki az adott szituációból. 

Bika

Ahol van akarat, ott van út is – vallják a Bikák. Számukra nem létezik lehetetlen, nem érik be nemleges válasszal, de nem elégednek meg a középszerrel és kompromisszumos megoldásokkal sem. Olykor csak és kizárólag azért valósítanak meg valamit, mégpedig a lehető legmagasabb szinten, hogy bebizonyítsák másoknak, tévedtek, amikor azt állították, hogy az adott dolog kivitelezhetetlen. Végtelenül makacsok és elsősorban akaratból cselekszenek, az esélytelenségnek pedig jellemzően még csak a gondolata sem merül fel bennük. Éppen ez teszi őket nyertessé.

Mindenből kihozod a maximumot? (Illusztráció: Ge

Mindenből kihozod a maximumot? (Illusztráció: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió jegyű emberek egyik legnagyobb erőssége, hogy észreveszik azokat az apróságokat, melyek felett a többség elsiklik. Pedig gyakran éppen ezek a finomságok azok, melyek működőképessé teszik, ami elromlott, megkönnyítik, ami nehéznek vagy egyenesen megoldhatatlannak tűnik. Alapos, elemző gondolkodásmódjuknak hála az esetek többségében mélyebbre ásnak és messzebbre jutnak el, mint bárki más. Sikerükön azonban nem szívesen osztoznak, a meglelt válaszokat pedig szívesebben tartják meg saját maguknak. 

Ikrek

Az Ikrek ötletesek, okosak és gyorsak. Gyakorlatilag bármilyen körülmények között feltalálják magukat, képesek alkalmazkodni és a maximumot kihozni abból, ami épp a rendelkezésre áll. Ösztönös érzékük van ahhoz, hogy felmérjék és mozgósítsák a bevethető erőforrásokat és még a nem túl ígéretes helyzetekben is meglátják a lehetőségeket. Ők azok, akik a gondokból nem csak éppen hogy kikeverednek, hanem egyenesen sikert kovácsolnak azokból.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top