nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. január 25–31. – Teliholdas meglepetés

Január utolsó hete meglepetéseket tartogat mindenkinek. Neked is. Készülj fel rá, hogy valami nem a terveid szerint fog alakulni! Erre a legnagyobb esély csütörtökön, telihold napján van. Vajon észreveszed, hogy ezt hogyan fordíthatod a javadra?

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2021. 1. 25.

Meglepetést hoz a telihold a héten (Fotó: Unsplash)

KOS – heti horoszkóp

Számodra nem a csütörtök esti telihold hoz konfliktusokkal teli órákat, hanem a szerdai dupla bolygószembenállás. Nem biztos, hogy te keveredsz vitába. Előfordulhat, hogy szem- és fültanúja leszel mások vitájának. Az égi folyamatok azt javasolják, hogy ne keveredj bele! Legalábbis szerdán ne! A hét második felében törődj a barátaiddal! Fontos szövetségeseid. Számíthatsz rájuk. Ők is számíthatnak rád? Január utolsó hétvégéje remek alkalom, hogy takaríts, selejtezz. A fogyó Hold segít ebben…

BIKA – heti horoszkóp

Január utolsó hete fejfájást okozhat neked. Kedden és csütörtökön lehangoló fényszögek lesznek az égen. A keddi Nap–Uránusz súlyos aspektus az egész hétre rányomja a bélyegét. Nem könnyű optimistának maradnod. Szinte lehetetlennek érzed, hogy a motivációdat fenntartsd. Minden reggel össze kell vakarnod magad. Muszáj valamit kitalálnod, ami feldob. Reggel könnyű tornával kezdd a napot! Ez gyorsan növeli az energiaszintedet. És egyél mindennap nyers gyümölcsöt! Hétvégén sokkal jobban leszel…

IKREK – heti horoszkóp

Kivételesen kedvelni fogod a hétfőt szuper fényszög miatt. Kiderül, hogy nem minden hétfő undok. Azután jön a kedd, ami egy Nap-Uránusz fényszög miatt borússá teheti a kedvedet. Úgy érzed, akadálypályán futsz: folyton valami közbejön. Bizonyára így van, de a méltatlankodás nem segít. Fogd fel ezt és a csütörtöki teliholdat is egy kihívásnak, ami erőpróba. Kétség nem fér hozzá, hogy meg tudod oldani. A hétvége takarításra a legjobb. Pár óra alatt annyit fogsz haladni, mint máskor napok alatt.

RÁK – heti horoszkóp

Annyi baj van a világban. Sokan óriási gondokkal küzdenek. Emellett a kicsinyes sértések eltörpülnek. Szóval ne engedd, hogy ilyesmi lecsapolja az energiáidat! A szerda a legrázósabb napod. Másnap, csütörtökön a telihold léket üthet a pénztárcádon, ha nem figyelsz a kiadásaidra. Hó vége van: összébb kell húznod a nadrágszíjat. De közben ne sajnáld magad, mert az csak lelomboz. Hétvégén hasznos akarsz lenni. Igazad van, ha haladni akarsz például a rendrakással. De jusson időd kikapcsolódásra is!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem érdemes szépíteni: a te szempontodból a csütörtök esti telihold az év legérzékenyebb teliholdja. Vigyázz, mert abba a tévedésbe eshetsz, hogy mindenki ellened van! Ezáltal bármikor bármin képes leszel megsértődni. És ebből vita és/vagy szakítás alakulhat ki. Szóval nagy a tét. Tegyél meg mindent ennek megelőzéséért! A hétvégéd meglepően konstruktív lesz, ha rászánod magad egy gyors selejtezésre. Most fogy a Szűzben járó Hold, ami leghatékonyabb segítőd. Mindenképpen szakíts időt erre!

SZŰZ – heti horoszkóp

Még most is áll az a tanács, amit múlt héten kaptál a bolygóktól: Ne folyj bele mások konfliktusaiba, rivalizálásába, érvelésébe! Ne félj, ettől nem válsz érzéketlenné! Tartalékold az energiáidat olyan helyzetekre, amikor esetleg meg kell védened magadat! Erre vasárnap látszik esély. Egy Hold-Neptunusz szembenállás olyan nézeteltérést szimbolizál, ami meglehetősen érthetetlen. A másik zavarosan beszél, ellentmondásosan viselkedik. És ez téged egyre inkább irritál. Kérdés, hogy megéri-e…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Neked nem csütörtökön, telihold napján kell meglepetésekre felkészülnöd, hanem szerdán. Téged egy szerdai dupla bolygószembenállás (Hold-Vénusz, Hold-Plútó) visel meg. Úgy érzed, hogy egyes emberek kedvesen, mások durván kritizálnak. Mindkettő bánt, de a kedves stíluson hajlandó vagy elgondolkodni. Felteszed magadban a kérdést: Lehet, hogy igaza van? Nehéz belátni, de érdemes megpróbálni. Január utolsó hétvégéjén muszáj lazítanod, lustálkodnod, feltöltődnöd, máskülönben le fogsz robbanni.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Január utolsó hete átgondolásra kényszerít. Azt hihetted, hogy sínen vagy: megtervezted, elkezdted a karrier építését. De most újra kell gondolnod, mert meglepő események változást generálnak. Kedden és csütörtökön rosszul érintenek ezek. Lehetőleg ne most hozz döntést a jövőddel kapcsolatosan! Amikor bosszús vagy, kedvezőtlen hangulatban szerencsétlen döntést hozhatsz. Hétvégén kikérhetnéd egyik barátod véleményét. Nem kell megfogadnod a tanácsát, de jót tenne, ha hallanál más szempontot is…

NYILAS – heti horoszkóp

Tanácsos hétfőn meghallanod, és meghallgatnod valakinek a tanácsát. Attól, hogy nem kerít nagy feneket a mondanivalójának, még hasznos lehet számodra. Szerdán a pénzedre, csütörtökön a kapcsolataidra kell vigyáznod. Kemény bolygószembenállások lesznek az égen. Ezek mindenkit megviselnek. Mindenkit más területen érintenek, és tesznek próbára. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. Olyan programot keress, ami elfeledteti veled az aktuális gondokat! Ez lehet egy nagytakarítás, és utána egy jó film.

BAK – heti horoszkóp

Bármennyire igyekszel óvatosan, tapintatosan fogalmazni, szinte biztos, hogy szerdán valakit megsértesz. Olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amik garantálják a vitát. Ennek hőfokán és stílusán sokat tompíthatsz. Ezek után a csütörtök esti telihold már „ujjgyakorlat”. Minden telihold feszültséget generál. Szerencsére ez most nem érint téged közvetlenül. Hétvégén kitűnő testi és lelki kondícióban leszel. Kihasználhatnád a remek alkalmat selejtezésre, takarításra. A fogyó Hold segít neked.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kedden délben lesz egy csúnya fényszög a Nap és az Uránusz között, majd csütörtökön este egy telihold. Mindkettő megmérgezheti az egész hetedet. Idén januárban arra lettél tréningezve, hogy elviseld a váratlan helyzeteket, és eltűrd a családi nézeteltéréseket. Nem érdemes felkapnod a vizet. Te kizárólag a saját döntéseidért és stílusodért tartozol felelősséggel. Erre emlékeztesd magad feszültebb napokon! Január utolsó napjaiban készíts költségvetést! Jó lenne, ha látnád, mire megy el a pénzed.

HALAK – heti horoszkóp

Mindenki ingerült, és tele van sérelemmel. Meghallgathatod őket, de maradj ki! Elég neked a saját életedet menedzselni, illetve megoldani. Nem fogják helyetted mások. Tehát neked se kell másokét. Szerdán és csütörtökön ronda bolygószembenállások lesznek az égen, amik felerősítik az emberek panaszáradatát. Óvd magad! Máskülönben összeesel a fáradtságtól. A hétvége legyen a szerelemé. Ha van párod, bújj oda hozzá! Ha nincs, akkor járj nyitott szemmel és szívvel, mert ott van a közeledben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top