nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 26. – A keddi nap főként a pénzről szól

A stressz és a lobbanékonyság elijesztheti az embereket mellőled, ezért fontos a nyugodt kommunikáció.

Kos

Ha alkalmazott vagy, akkor cincoghatnak az egerek a munkahelyeden, mert a macska kis időt távolabb tölt. Vagyis a kollégákkal élvezhetitek a munkahelyeteken az életet. Sokkal lazábbak vagytok, nem vesztek mindent véresen komolyan, ám ennek ellenére a munka nagyon jól haladhat.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Minden energiáddal a pénzre koncentrálsz, mert ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, szükség van arra, hogy a bankszámládon parkoljon egy jelentősebb összeg. Ne adj kölcsön senkinek se pénzt, mert nem biztos, hogy visszakapod.

Napi horoszkóp 2021. 1. 26.

A mai nap főként a pénzről szól (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha szülő vagy, gyermekednek dicséretre, elismerésre van szüksége, ami most doppingszerként működhet: olyan teljesítményre sarkallhatod ezzel őt, amivel elérheti azt az általa remélt, kitűzött reményt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Előfordulhat, hogy helyettesítened kell valakit, illetve a főnököd a kolléga talpára köti az útilaput, és míg nem jön helyette más munkatárs, addig rád hárul az illető feladatainak túlnyomó többsége. Azért ne hajszold túl magad.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma hajlamossá válhatsz olyan anyagiakkal kapcsolatos tervek szövögetésére, amelyekből nem lesz semmi. Rosszabb esetben, amiről azt gondolod, hogy bevétel, abból kiadás lehet. Vigyázz a pénzedre, értéktárgyaidra sokkal jobban!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Széles ismeretségednek most igen nagy hasznát veheted. A protekciónak, a támogatásnak köszönhetően előnyösebb helyzetbe kerülhetsz. Szerencséd miatt többen irigyelhetnek, és másoknak fogalmuk sincs arról, hogy mekkora árat fizetsz ezért a kapcsolati tőkéért.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a partner viselkedése miatt feszült lehetsz. Biztosat nem tudsz, de olyan érzéseid támadnak, amelyek miatt talán még a mécses is eltörhet. Jó lenne, ha minél előbb tisztáznátok ezt a helyzetet, mert lehet, hogy mindannak, amit sejtesz, nincs is valóságalapja.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A szerelem úgy érkezhet ma az életedbe, mint egy villámcsapás. Egészen elképesztő körülmények között találkozhatsz valakivel, és azonnal egymásba habarodhattok. Ha már kapcsolatban vagy, az új dolgok felfedezésének köszönhetően a kapcsolat stabilabbá válhat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Amennyiben ma szeretnél kivenni szabadságot, készülj fel, hogy vagy visszahívnak dolgozni, vagy óránként csöröghet a telefonod, mert nélküled nem boldogulhatnak a kollégáid. Felettesed elégedett a teljesítményeddel, ám ezt sajnos pénzben nem tudja kifejezni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma különösen nyugtalannak érezheted magad, kedves Bak. Sokkal türelmetlenebb vagy a megszokott dolgokkal is. Vigyázz, nehogy olyat tegyél, amivel mélyen megsebezheted társadat, mert az elkövetés pillanatában megbánhatod azt!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Muszáj listával a kézben vásárolni menni, különben olyasmire adhatsz ki pénzt, ami teljesen fölösleges. Előfordulhat, hogy gyermeked miatt kell költekezned, de ezeket nem kerülheted el. Viszont amin lehet, próbálj meg takarékoskodni!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy még a legjobb barátod is csak irigykedhet rád. Ezért, ha sikerekről van szó, akkor azt csak a legközelebbi hozzátartozónak mondd el, barátok elől hallgasd el!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top