nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 28. – Ha változtatni szeretnél, itt a ragyogó alkalom

Nem könnyű most veled az élet. Változékony hangulatot hoz a csütörtök. Szenvedélyes leszel, ugyanakkor ok nélkül rád törhet a pesszimizmus.

Kos

Ha pénzről van szó, rendkívüli módon tudod a saját érdekeidet képviselni. A gondviselés támogatását is élvezheted, hiszen különleges lehetőséget sodorhat az utadba a sors. Olyan változások történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a jövődre.

Napi horoszkóp 2021. 1. 28.

Most van lehetőséged változtatni (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Sikert sikerre halmozhatsz, ha munkáról, megélhetésről van szó. A ranglétrán is feljebb kerülhetsz. Ha felettesed nagyon hidegen viselkedett eddig veled, akkor ma azt tapasztalhatod, hogy mennyire figyelmes, kedves ember.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Párkapcsolatokban társad hajlamos az önfejűségre, így ki is húzhatja nálad a gyufát. Kedvesed olyasmibe vághat bele, amivel nagyon sokat kell foglalkozni. Szerinted mindez felesleges, az egész ügy halálra van ítélve.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Általában nem jellemző rád, de ma kisebbrendűségi érzésekkel küszködsz, akár az is megtörténhet, hogy olyan helyzet jön létre, amely elveheti az önmagadba vetett hitet. Sőt, az is lehet, hogy kételkedsz magadban, és úgy érzed, nem vagy elég jó.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Megmagyarázhatatlan módon a közérzeted rossz lehet a mai napon, és ennek nem tudod az okát. Előfordulhat, hogy olyan felismerésre teszel szert, aminek hatására „egészségmániás” leszel. Foglalkozz a lelkeddel is, mert a problémák testi tüneteket produkálhatnak.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Előfordulhat, hogy egy kollégát barátnak fogadsz, közös nevezőn lehettek sok, mindkettőtök számára fontos kérdésben. Nem csak új, hanem régi ismertség révén is előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tanulságos helyzet jöhet létre, ugyanis kiderülhet, hogy amiről azt gondoltad, több pénzt hoz majd a konyhára, arról éppen az ellenkezője lehet igaz. Mindezek ellenére nincs rossz kedved, mert egy későbbi lehetőséggel nagyobb összeghez juthatsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Párkapcsolatban nehezebben tudtok közös nevezőre jutni a kedveseddel. Elsősorban a pénzügyek alakulása vet árnyékot a viszonyotokra. Ha a szinglik táborát erősíted, akkor éppen a pénz lehet az oka, hogy nem mersz belevágni egy új kapcsolatba.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehetséges, hogy egy kolléga panasznapot tart, mert úgy érzi, hogy a felettesük pikkel rá. Az is előfordulhat, hogy olyan témáról beszél, amely téged egyáltalán nem érdekel, de a békesség kedvéért nem utasítod el őt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kiváló nap ez a szerződéskötésekre, mert amihez most a nevedet adod, amit ma aláírsz, azzal fantasztikus sikereket érhetsz el. Valószínű, hogy valaki lemond egy korábban már egyeztetett eseményt. Ne kapd fel a vizet, mert nincs veszve semmi.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A szerelmi kapcsolatokban társad, ha kevésbé is nyitott, mégis el tudja fogadni mindazt, amit mondasz, és elérheted nála azt, amit szeretnél. Nyílt lapokra van szükség, ha a kapcsolatot működtetni akarod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Új szabályokhoz kell igazodnod, amelyek miatt csökken a bevételed. Nagyon fontos, hogy semmiféle pénzügyi vitába ne menj bele, mert ebből a csütörtöki napon nem sok jó származhat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top