nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. február 6–7. – Februári kikelet

A kora tavaszi idő megtéveszti a természetet, a növényeket és titeket is. Nyílni kezdenek a növények, a kabátok és a szívek. A szerelmi horoszkóp azt tanácsolja, hogy ennek jegyében keressetek közös programot február első hétvégéjére!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 2. 6.

Itt a kikelet (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fellelkesít a jó idő. Addig nyaggatod a párodat, amíg veled tart. Mindegy, hogy hova mentek. A lényeg, hogy kimozduljatok. Vigyetek magatokkal termoszban teát és szendvicseket! Vidám piknik alakulhat ki ebből, amennyiben akarjátok…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó lenne, ha ezen a hétvégén szánnátok időt arra, hogy a jövővel kapcsolatos elképzeléseitekről beszéljetek. Ne féljetek kimondani, hogy mit szeretnétek, mit terveztek! A kapcsolatotok múlhat azon, hogy közös nevezőre juttok-e.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden idegszáladdal a kedvesedre koncentrálsz. Érted és érzed, hogy mire van szüksége. Kényeztesd őt! Közben ne várj el semmit cserébe! Ugyanis az elvárással elronthatod a kényeztetést. Inkább az odaadó szereteten legyen a hangsúly!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Február első hétvégéjén ne fogd vissza magad! Áruld el a legmélyebb félelmedet a szerelmednek! Csak akkor tud segíteni neked, ha pontosan érti, mi okoz neked problémát. Az őszinteség a bizalom legszebb és legcsodálatosabb bizonyítéka…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvatosan a vetkőzéssel! Igaz, hogy enyhe az idő, de a szél kimondottan hideg. Jó lenne, ha nem fáznál meg. A vetkőzést hagyd a hálószobába! Még tart a farsang. Meglepheted a párodat valamilyen szexis jelmezzel, amiből ő kicsomagolhat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi kedved kimozdulni otthonról. Rengeteg dolgod van, és biztos vagy benne, hogy a házimunka nem várhat. Biztos, hogy párod nem ért veled egyet. Közös nevezőre kéne jutnotok, ha nem akartok vitát. Ne feledjétek: 2 nap a hétvége!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne ess abba a hibába, hogy komolyabbnak akarj tűnni, mint amilyen valójában vagy! A szerelmed abba a bohókás, felhőtlenül vidám stílusba szeretett bele, ami ezen a hétvégén elő akar bújni belőled. Engedd a felszínre, és ragaszd át a szerelmedre!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keress ürügyet az ünneplésre! A családon belül mindig van valakinek születésnapja vagy névnapja, vagy valami évforduló. Ez a hétvége kitűnő arra, hogy a pároddal süssetek valami finomat, és kinyissatok egy üveg pezsgőt kettesben vagy a családdal.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre egy olyan hétvége, amikor nem csak azért leszel jókedvű, mert te vagy a „világ közepe”, hanem azért is, mert biztonságban érzed magad a kapcsolatban. Érzed, hogy szeret a párod, és a törődés kölcsönös. Ettől biztosan a föld fölött fogsz járni…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kivételesen nem tudod eldönteni, hogy mi esne jól: kettesben elbújni a világ elől, vagy találkozni barátokkal, rokonokkal. Egyrészt ne feledd, hogy 2 napotok van! Másrészt a kedvesedre is rábízhatod a döntést. Figyeld meg, hogy milyen hálás lesz ezért!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valld be magadnak és a párodnak, hogy szeretnéd magad szépnek érezni! Szeretnél tetszeni? Ez nem szégyen. Mindegy, hogy milyen régi a kapcsolatotok, elengedhetetlen, hogy a vonzódás, a tetszeni akarás ne múljon el…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha van kertetek, akkor ezen a hétvégén szánjatok egy ki időt kertészkedésre. Biztosan van olyasmi, amit a tél beköszönte előtt nem fejeztetek be. Ha nincs kertetek, akkor menjetek ki a szabadba, és töltődjetek a természetben! Nem baj, ha még nincs tavasz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top