nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. február 13–14. – Valentin-nap

Mindegy, hogy mit gondoltok a Valentin-napról. Függetlenül a tömegek szokásaitól, megünnepelhetitek a szerelmet úgy, hogy kedveskedtek egymásnak, és kényeztetitek egymást. A szerelmi horoszkóp azt súgja, hogy számtalan módja van ennek…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 2. 13.

Hétvégi feltöltődés vár (Fotó: Unsplash)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még semmi ihletet nem érzel, de szerencsére ez vasárnapra megváltozik. Végre lelkessé válsz, és elkezded bombázni ötletekkel a kedvesedet. Adj neki időt, és ne várd, hogy olyan gyorsan váltson, mint te. Ezzel csökkentheted a ránehezedő nyomást.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valami szokatlannal lepd meg a párodat! Attól lenne még meglepőbb a dolog, ha nem várnád meg a vasárnapot, hanem már szombaton megtennéd. Olyasmit találj ki, amire a legkevésbé számít, amit eddig sosem csináltál: ágyba reggeli, pezsgőfürdő stb.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindegy, hogy szeretitek-e a Valentin napot, vagy sem. Ez egy csodás „ürügy”, hogy kényeztessétek egymást. Ehhez nem kell költségekbe vernetek magatokat. Akár együtt is csinálhattok kicsi ajándékot: pl. piros papírból kivágott szívekből függönydísz.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem baj, hogy a Valentin-nap giccses. Hiszen az ünnepek többsége giccses. Ilyen hideg időben nem csak a testet, de a lelket is felmelegíti egy forró, illatos tea. Kényeztesd a szerelmedet mézes, fahéjas narancs teával, amit párnákon ülve ihattok meg.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mielőtt felesleges félreértésből felesleges elvárás alakul ki, kérdezd meg a párodat, hogy mit szeretne kezdeni a Valentin-nappal! Ha ismered annyira, hogy kérdezés nélkül tudod, akkor kedved szerint alakíthatod, vagy ignorálhatod az ünnepet…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed megint ellentmondásos jeleket küld. Nem tudod eldönteni, hogy készül-e meglepetéssel neked Valentin-nap alkalmából, vagy sem. Biztonság kedvéért (és persze, ha van kedved) csinálhatsz valami apróságot. Pl. rajzolhatsz a tükrök sarkába pici szíveket rúzzsal.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Talán még sosem voltál ennyire fellelkesülve a szerelem ünnepe kapcsán. Millió ötleted van. Ezeket mind megvalósíthatod, de közben ne nyomaszd a szerelmedet! Semmiképp se érezze elvárásnak, hogy neki is kell valamit adnia! Inkább vond be őt is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 2. 13.

Kényeztesd párodat! (Fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hidd el, hogy mindketten melegségre, meghittségre, közelségre vágytok ilyen hideg téli hétvégén! Vagyis nem kell nagy ügyet csinálnotok a Valentin napból. Bújjatok össze, és szerelmesen ünnepeljétek a szerelem ünnepét! A többi a ti dolgotok…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kivételesen egy véleményen vagytok a Valentin-napról. Ajándékok helyett egymás társaságára vágytok. Megnézhettek pár jó filmet, vagy társasozhattok. Mikor játszottatok utoljára? Mi volt a kedvencetek? Szerezzétek be, és indulhat a parti!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Korábban bizonyára morogtál a nyugatot majmoló Valentin-nap miatt. Mostanra ez enyhült. Kedved támadhat valami szokatlan meglepetéshez. Megérdemli a párod, hogy kényeztesd. Pl. forró csokival vagy forralt borral, amit szív alakú keksszel szervírozol.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sorban állhatnának az ismerőseid, hogy tanácsot kérjenek tőled. Most annyi remek ötleted van Valentin-napi meglepetésre, hogy mindenkinek jutna. Ilyenek: szív formájú muffin, kókuszgolyó szívecskés cukorkával, papírszalvétából hajtogatott 3D-s szívek stb.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A lelked vágyik leginkább a kényeztetésre. Nem ajándékot szeretnél kapni a kedvesedtől, hanem figyelmet, törődést, gyengédséget, együtt töltött időt. Súgd a fülébe ezeket! Javaslatokkal is segíthetsz neki. Nem mindenki olyan kreatív, mint te…

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top