nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 13. – Pozitív energiákkal teli szombat

Szombaton az optimizmusé a főszerep. Ne hagyd kárba veszni ezt a napot – figyelmeztet a napi horoszkóp.

Kos

Vonzóan, mindig udvariasan és sok sikerrel veszed az akadályokat – már ha vannak akadályok egyáltalán. Optimizmusod egész nap elkísér. Párkapcsolatban, családi körben simán mennek a dolgok. Használd ki a helyzetet!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp azt a jó hírt hozza, hogy a korábban óriásinak gondolt problémák mára már nevetségesen kicsire zsugorodnak. Ez az érzés pedig nagyon feldobja a hangulatodat. Otthon, családi körben biztonságban érzed magad. Nagyon jó a hangulat.

Napi horoszkóp 2021. 2. 13.

Pozitív energiákkal teli nap (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Okkal, vagy ok nélkül, de forr benned az indulat. Vitatkozni nem érdemes, mert nehéz utólag magyarázattal szolgálni, ráadásul még jobban felhergeled magad. Próbáld meg a helyzetet hideg fejjel átgondolni!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Tele vagy erővel, energiával. Egyik feladat készen és már keresed, vagy kéred is a másikat. Valóban, igazad van, ha ki akarod használni a kínálkozó lehetőségeket, de arra mindig fordíts gondot, hogy ne hanyagold el a barátaidat, családodat vagy éppen a partneredet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha korábban kissé pesszimistán láttad a világot, ma minden okod meglesz az optimizmusra. Nagyon kedvezően alakulnak az emberi kapcsolataid. Újra nagyon fontosnak és elismertnek érezheted magad. Hatalmas lelki és fizikai energiát tudhatsz a magadénak.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Érzelmes, fantáziadús lényed segítő bolygót kap. A Neptunusz megkezdi útját a jegyedben, így még több különleges lelki élményben lehet részed, mint eddig. Optimista leszel egész szombaton és a legkülönfélébb élethelyzeteket is könnyedén veszed.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A szombatot, bárki bármit mond is, te lustálkodással töltöd. Alapvetően neked sem ártana a friss levegő, de most inkább egy Netflix-filmet választasz. Azonban filmezés közben ne csak chipset egyél, ügyelj rá, hogy meleg főtt étel is kerüljön a szervezetedbe!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valakinek túl kemény a feje és túl erős az akarata a környezetedben. Te pedig sokkal érzékenyebben reagálsz a legkisebb bántó mondatra is, mint általában. Legjobb lenne, ha a megbeszéléseket későbbre halasztanád. Ma kerülj minden olyan helyzetet, ahol döntésre lenne szükség.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ragaszkodsz egy új elképzelésed megvalósításához, ami bizony sokba kerül. A pénz nemcsak mint fizetőeszköz szerepel nálad, hanem sajnos egy vita alapja is lehet. Vedd elő híres igazságérzeted, és gondold át a dolgokat mindkét fél szemszögéből.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Feszültséggel terhelt nap előtt állsz. Legegyszerűbben úgy kerülheted el ezeket a megpróbáltatásokat, ha sokféle elfoglaltságot találsz magadnak. Most végre kiélheted a kreativitásodat, például kipróbálhatnál egy új receptet. Amúgy sem árt, ha mihamarabb áttérsz egy egészségesebb életmódra.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Számos területen akadályokat tapasztalsz. Ennek ellenére ne a barátaidon próbáld számon kérni a sikertelenséget. Koncentrálj a párkapcsolatodra. Vedd észre, hogy van segítséged és ne szégyellj kérni. Vannak ugyanis dolgok, amiket nem lehet egyedül megoldani.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A napi megfelelő mennyiségű víz fogyasztásáról ne csak beszélj, hanem fogyaszd is el! A te jegyedben születetteknek még az átlagnál is nagyobb szüksége van az éltető vízre. A belső feltöltődés érdekében készíts egy kellemes habfürdőt.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top