nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 14. – Valentin napi horoszkóp

Akár kedveseddel töltöd ezt a napot, akár nem, próbáld meg ne mindenben a hibát keresni. A problémák később megoldódhatnak maguktól – biztat a napi horoszkóp.

Kos

Túlságosan sokat gondolkozol a szerelmi ügyeiden (vagy éppen azok hiányán), így aztán nem is veszed észre, ha valaki közeledni próbál feléd. Ahelyett, hogy folyamatosan a múlt hibáin aggodalmaskodnál, inkább engedd szabadjára az érzelmeidet, és beszéd helyett cselekedj!

Napi horoszkóp 2021. 2. 14.

Párosan szép az élet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp azt sugallja, hogy könnyen rád találhat ma a szerelem, feltéve, ha nem kezdesz el kritizálni minden jelentkezőt, és nem próbálod meg „cáfolni” az érdekes véletleneket. Nyugodtan engedd el magad, és higgy abban, hogy léteznek sorsszerű találkozások. A túl sok kérdezősködés, a bizonytalanság csak elrontja a varázslatot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Meglehetősen logikusan próbálsz gondolkozni a szerelemről, és mindent szeretnél megmagyarázni, mindenben csak a racionalitást keresed. Pedig így megfosztod magadat a szenvedélytől, a spontán érzékiségtől és a romantikától! Hagyj fel ezzel a cselekedettel, hiszen a szerelemre nem jellemző a logika.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Mivel nagyon kedves és nagylelkű vagy, semmiképpen ne töltsd ezt a napot egyedül. Még akkor is érdemes találkoznod a barátaiddal, ismerőseiddel, ha semmilyen „romantikus” programban nem szeretnétek részt venni. A lényeg az, hogy jól szórakozz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Igazán nagyszerű lehet a mai nap a számodra, és persze a kedvesedet is alaposan elkényeztetheted. Nincs is talán olyan kívánsága, amit ne teljesítenél neki örömmel. Ez az időszak igazán a szerelem ünnepléséről szólhat neked, szinte repdesel a boldogságtól és persze ez a jövődre is jó hatással lehet!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap tökéletes lehet arra, hogy az egymás iránt érzett szerelmet magasabb szintre emeljétek az érzelmek és a szellemiek síkján. Nyugodtan engedd szabadjára az érzelmeidet, és engedd, hogy a nap romantikus hangulata magával ragadjon!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Most egyáltalán nem kell neked partner ahhoz, hogy romantikusan érezd magad! Anélkül is tudod élvezni és ünnepelni a szerelmet, hogy másokkal megosztanád ezt. Ez pedig igen kellemes érzésekkel tölt el, megnőhet az önbizalmad, így a vonzerőd is!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A mai nap üzenete az lehet a számodra, hogy attól, hogy nem élsz párkapcsolatban, még szeretnek és te is képes vagy szeretetet adni! Ez természetesen a saját magaddal való kapcsolatra is igaz kell, hogy legyen. Nyugodtan foglalkozz ma többet a saját vágyaiddal, kedvteléseiddel – rád fér a kényeztetés!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem kell erőlködnöd ahhoz, hogy elkápráztasd a kedvesedet, sőt, valószínűleg jobban örül majd annak, hogy együtt vagytok és figyelsz rá, mint ha drága ajándékokat vásárolnál neki! Attól azonban óvakodj, hogy uralkodni próbálj a kedveseden, ne akard helyette megoldani a problémákat!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon izgalmas, érzelmekkel teli napod lehet, még akkor is, ha éppen nincs senki az életedben. Egy ismerősöd, barátod mély beszélgetéseken keresztül vezethet rá téged arra, hogy meglásd, amit valójában szeretnél! Ha pedig valaki megtetszik neked, akkor ne habozz megközelíteni!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bármilyen romantikus, érzéki hangulatban van is a kedvesed, egyetlen pillanatban szét tudod ezt „zúzni”, mert mindent elemezgetni próbálsz. A mai nap vita helyett inkább élvezzétek a másik társaságát!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sajnos, elég nehezen viseled el az egyedüllétet, és ezen a napon ez még erőteljesebben jelentkezhet. Folyamatosan azon töröd a fejed, miért ilyen kegyetlen veled az élet. Pedig előfordulhat, hogy nem a körülményeket kellene hibáztatnod azért, mert még nem talált rád a szerelem!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top