nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 16. – Gondterhelt kedd

Arra figyelmeztet a napi horoszkóp, hogy ne engedd, hogy egy kellemetlen esemény módosítsa a hangulatod! A múlt már történelem, inkább koncentrálj a jelenre.

Kos

Ne bánd, ha valakitől hiába vársz e-mailt, vagy telefonhívást. Nem lehet minden kapcsolat örökéletű. Néhány nap múlva már magad is érted, mitől fáradt ki a barátság. Próbálj meg túllépni a dolgon és ne emészd magad a történtek miatt.

Napi horoszkóp 2021. 2. 16.

Gondterhelt kedd (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem kell mindent ennyire komolyan venni. Próbálj inkább felülemelkedni a történteken. Koncentrálj a hivatásodra, ahol egyre jobb pozíciót érhetsz el. Egyre többször kérik a véleményed, így sokat hallathatod a hangodat, ezáltal növekszik az önbizalmad is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A napi horoszkóp szerint egy korábbi munkahelyi konfliktus megviselt és még mindig a sebeidet gyógyítgatod. Jó lenne már túllépni az egészen. Gondolj arra, hogy te sem vagy mindig a leghatározottabb. Máskor mondd ki a véleményed és akkor nem kell senkinek sem találgatni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Mivel nagyon jó a hangulatod, éppen ideje lenne, hogy a régen elhanyagolt barátaiddal újra felvedd a kapcsolatot. Meglepődsz, mennyi érdekességet mesélnek, ráadásul neked is jól jön a kikapcsolódás. A jókedv pedig a nap végéig kitarthat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Soha ilyen fontosnak nem érezted az érzelmi biztonságot. Hidd el, aki hozzád tartozik, nem is akar máshoz tartozni. Te pedig csak úgy tudod bebiztosítani magad, ha nem makacsul, hanem a másik félnek is megadva a mozgásteret alakítod az életet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Tele vagy erővel és energiával. Éppen ezért nem tűröd, ha valaki ellentmond, vagy nem úgy cselekszik, ahogyan elvárod. Hivatásodban biztató jelek mutatkoznak. Ennek ellenére te egy perc pihenőt sem engedsz meg magadnak. Szigorúan és következetesen járod a számodra kijelölt utat.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A legkisebb eredményért is meg kell dolgoznod. A hét első két napja neked fárasztó tortúra. Különösen lelkileg lehet megterhelő ez az időszak. Valószínűleg előre kell dolgoznod, vagy éppen az otthoni teendők halmozódtak fel az elmúlt időszakban.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Fontos, hogy segíts a barátaidon. Biztos, hogy többen is megkeresnek, tanácsot kérnek, esetleg tettekben is igénylik a segítségedet. Légy türelmes és közvetlen velük. Később meghálálják a nagylelkűségedet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A nap közepétől minden figyelmeddel koncentrálj a munkádra, mert főnököd ma sok feladattal láthat el. Amennyiben önálló vállalkozásod van, remek hírt kaphatsz. Ennek segítségével a távoli jövőt is tervezgetheted.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan valaki sérthet meg, akiben eddig bíztál. Borús hangulatban kezdődhet a napod. Szerencsés lenne aktív pihenést választanod. Ha az időjárás megengedi, menj a szabadba. Egy kis friss levegő sosem árt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyon vidám leszel ma, tele lendülettel. Minden alkalommal magasra emelt fejjel lépsz az utcára. Fontos célokat, ideákat tűzöl magad elé. Lényegében ezek a gondolatok foglalkoztatnak, és ezek tesznek mosolygóssá.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A túlzott rámenősség most egyáltalán nem célravezető, sokkal inkább idegesítő. Ha egy vállalkozást vagy valamilyen csoportot vezetsz, érdemes lenne figyelned a többiek érzéseire és elvárásaira is. A siker garantált, ha mind összefogtok.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top