Napi horoszkóp 2021. 02. 19. – Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra

nlc | 2021. Február 19.
Ne hagyj komoly feladatokat a jövő hétre, inkább zárj le mindent még ma, ezt tanácsolja a napi horoszkóp!

Kos

Már régóta foglalkoztat a kérdés: mikor is tegyem meg? Ma kulcsszerepet kaphat a tökéletes pillanat kihasználása, s így a lehető legnagyobb hatás elérése szerelmi téren. A dolgokat jó irányba terelő manipuláció igenis etikus – mondjon bárki bármit. Teremtsd meg a lehetőséget. A boldogságod múlhat rajta…

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Az biztos, hogy ma nem akarsz lemaradni valami számodra fontos dologról, ahhoz viszont fel kell állítanod egy listát a legfontosabb teendőidről. Ha régóta vársz, ha tényleg olyan fontos, akkor lehet, hogy egy mostanáig kedves másik ügytől is meg kell válnod. Lehet, hogy a munkahelyeden vár rád egy régóta áhított feladat?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A napi horoszkóp szerint egy pletykás kedvű kollégádtól tudod meg, hogy valaki rosszat terjeszt rólad. Nem akart ezzel ártani és káoszt teremteni – csupán érdekeset akart pletykálni. Ne hagyd annyiban, tudd meg, mi állhat a háttérben és beszélj a kritikusoddal, hiszen a munkahelyeden talán több időt töltesz el, mint az otthonodban. Ugye nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik? Mások pedig jól láthatják, hogy ki tudsz állni magadért.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bár az okát nem tudod, de ma nagyon feszültnek érzed magad. Még az ártatlan kérdéseket is támadásnak veszed. Biztosan ismered magad: a sok vélt sérelem miatt egyszer betelik a pohár. Ezt azért ne várd meg, hiszen kellő önvizsgálattal beláthatod, hogy ezt a helyzetet valójában te teremted magadnak. Inkább kutass a feszültséged valódi oka iránt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Rád mostanában jellemző a kiegyensúlyozottság, és ez ma is igaz rád. Hangulatod alkalmassá tesz a helyes mérlegelésre, így ma csak jó döntéseket hozhatsz. Használd ezt ki, és a korábbi megérzéseidet ültesd át a valóságba. A kedvesed is támogat mindenben, és így összefogva megsokszorozódhat az erőtök.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az elmúlt napok különféle eseményei alaposan lefárasztottak, ám te képes vagy a regenerálódásra. Ehhez arra lesz szükséged, hogy reggel ne rohamtempóval kezd a napot, hanem lassan indulj el, és fokozatosan növeld a tempót – s persze minden lépést tervezz meg okosan. Megengedhetsz magadnak némi lazítást délelőtt, de délutánra kapd össze magadat.

Amit ma megtehetsz… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma meglepő hatással lehet másokra a vonzerőd, mindez pedig anélkül történik meg, hogy tennél ezért bármit. Egyszerűen kellemes lesz a kisugárzásod. Mindenképpen pozitív hatással leszel másokra, olyan emberek figyelmét is magadra vonhatod, akik eddig sosem érdeklődtek irántad. Úgy flörtölsz és olyan profi módon tartod kezedben a szálakat, hogy bármi megtörténhet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Rád mindenben lehet számítani, a sok erőfeszítés pedig végre meghozza gyümölcsét: a munkahelyeden is méltányolják a teljesítményedet, és ezt ma kifejezésre is juttatják valamilyen formában. Az igaz, hogy a dicsérő szavakból nem tudsz bevásárolni, de csak egy kis türelem kell, és megérkezik az anyagi elismerés is.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Olykor te sem vagy a hűség és a megbízhatóság mintaképe, ezért aztán aligha várhatod el ezt másoktól éppen te. Azonban általában jellemző rád a nagyvonalúság, és talán épp azért vagy megbocsátóbb, mint más. Ugye milyen jó érzés? Gyakorold ma, és így a nap igazi értelemmel és érzelemmel zárulhat számodra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma nem lesz könnyű a helyzeted, ugyanis te hiába tettél és teszel meg most is mindent egy bizonyos ügyért, ha mások csak hátráltatnak, vagy egyszerűen semmit nem tesznek a közös célért. Odaadással dolgoztál, azt remélve, hogy ezért cserébe jutalom jár? Ám lehet, hogy tévedtél? A környezeted a szorgalmadat elvárja, de nem díjazza? Nyeld le a békát, ne bonyolódj vitába.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ez a nap bőven felülmúlja a várakozásaidat, örülj a lehetőségeknek, a pozitív energiáknak, és mosolyogj sokat – ezek összessége már önmagában fél siker. Jönnek a különféle hírek, amik gyors tettekre sarkallnak. Már csak te kellesz, némi merészséggel és csipetnyi kreativitással. Bátran fuss neki a napnak, ne bonyolódj vitákba, hanem minden helyzetet békével rendezz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Bár közhelyesen hangzik, de mégis igaz: bizony a békéért néha meg kell küzdeni, különösen egy olyan érzékeny területen, mint egy szerelmi kapcsolat! Ennek megfelelően ma türelemre és konfliktuskezelő képességedre is szükséged lehet! Az elmúlt időszakban – a Halakhoz méltó módon – inkább kerülted az őszinte beszédet. Ma legyen ez másképp. Este egy pohár bor segítségével megeredhet a nyelved.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version