nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 20. – Légy jóban önmagaddal

Meghitt hangulatban telhet a szombat – ígéri a napi horoszkóp. Nemcsak a párodra, de akár a közeli barátaidra is jó hatást gyakorolhatsz.

Kos

Jót tenne a bőrödnek, ha napfény érné. Túl sokat tartózkodsz zárt helyen. Ezen a héten is inkább a munkahelyi feladatok megoldásán jártak a gondolataid, mintsem a saját jólléted alakításán. Éppen ezért használd ki a szombatot és sétálj egy kicsit!

Napi horoszkóp 2021. 2. 20.

Légy jóban magaddal (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nagyon szeretnéd, ha szeretnének. Ennek érdekében azonban nem a szokásos kompromisszumkészségedet veted latba, hanem sokkal inkább a józan észt részesíted előnyben. Ahelyett, hogy az észre helyeznéd a hangsúlyt, próbáld meg inkább a szíved kapuit kitárni – ezt tanácsolja a napi horoszkóp.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon sok változás zajlik az életedben. Ezek többségében pozitív dolgok, melyek hatását inkább a későbbiek során érezheted. Addig nem marad más, mint gyűjteni a testi és lelki erőt, hogy megálld a helyed. Nagy segítség lehet, ha van, aki meghallgasson és figyelemmel forduljon feléd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nem a terveid szerint alakulnak a dolgok. Ma a siker azon múlik, hogy mennyire tudsz alkalmazkodni a változó körülményekhez. Légy rugalmas, mert attól még nem dől össze a világ, ha valami nem úgy alakul, ahogy Te szeretnéd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Kedvező program lenne számodra ma egy kirándulás. Szükséged van a friss levegőre, hiszen általában túl sok időt töltesz a monitor előtt. A testtartásodnak és a szemednek sem tesz jót, ha csak a számítógépedet bámulod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ez egy szerelmes nap. Valóban csak ritkán adódik ennyire érzelemben gazdag időszak. Különösen neked, aki sokszor ok nélkül aggodalmaskodsz, és még ott is a problémákat keresed, ahol több az öröm, mint a gond.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A legfontosabb, hogy jóban legyél önmagaddal. Néhány barátnőd túl sokat foglalkozik veled, és ez idegesít. A valóság azonban az, hogy ha éppen nehézségeid adódnak, azt a dolgot neked kell magaddal megbeszélned, és a legjobb megoldást megtalálnod.

Napi horoszkóp 2021. 2. 20.

Csak felszabadultan! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Több égitest is segít abban, hogy jó hangulatban, a kedved szerint teljen a szombat. Ügyelj azonban arra, hogy hiábavalóan ne ígérgess, és ne tarts fel senkit. Próbáld szervezni, áttekinthetővé tenni a napodat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Rendkívül romantikus hangulatban telhet a napod. Imádod az összes kényeztetési lehetőséget. Ezekben az órákban igazán jól érezheted magad. Éppen ezért több barátnőddel is jót teszel, ha ebben a harmonikus lelkiállapotban találkozol velük.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan titkok birtokába juthatsz, amik segíthetnek a jövőd építése szempontjából. Emellett olyan barátokkal vagy támogatókkal veheted fel a kapcsolatot, akik nagyon jó véleménnyel vannak a tehetségedről, és még segíteni is hajlandóak.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sokan kérik a segítségedet. Néhány olyan barátod is felkereshet, akiket mindig megfontoltnak és határozottnak gondoltál. Most neked is nagyon jól jön, hogy legalább szavakkal mások segítségére siethetsz. Önbizalmad növekszik és tele vagy jó érzésekkel.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Magánéleted még akkor is szent, ha most éppen néhány ellendrukker is felbukkan. Te sokkal mélyebben tudod megélni az élet nagy kérdéseit, mint mások. Így tehát hidd el, hogy igazad van, és jó úton jársz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top