nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 25. – Ki kell nyitnod a pénztárcád

Feltehetően több költséged lesz, mint gondoltad – jósolja a napi horoszkóp. Ilyenkor, az év első hónapjaiban több kötelező befizetni valód is akad. Szerencsére ezeket higgadtan fogadod.

Kos

Ne tévesszen meg a naptár. Bár még február van, de olyan lesz számodra, mint a legszebb tavaszi hónap. Kinyílsz, mint egy virág. Persze nem tagadhatod le lendületes, célratörő személyiséged, de most mást is megmutatsz magadból, írja a napi horoszkóp. Ilyen az, amikor egy nő vonzó és okos is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A pénz kerül fókuszba ma. Ha van gyermeked, az iskola miatt kell megnyitni a pénztárcádat. Mindenesetre bármire költesz, biztos, hogy minőségi terméket választasz. A nap közepén szerencsésen tudod csatasorba állítani a barátokat, barátnőket. Kézzelfogható, hasznos segítséget nyújtanak.

Napi horoszkóp 2021. 2. 25.

Ki kell nyitnod a pénztárcád (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Van még néhány tavalyi nap szabadságod? Ne gondolkozz! Igaz, hogy most megszállni nem nagyon lehet sehol, de egy-egy napra ruccanj le például a Balatonra. Nézd meg a téli tavat, kapcsolódj ki, töltsd fel az energiakészleteidet. Meglátod, utána újra feltöltődve vágsz bele a mindennapokba.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A Vénusz–Hold-kapcsolat mindent megtesz, hogy szép, vonzó, vidám legyél. Kicsit könnyelművé is válsz, de ez most nagyon jól áll neked. Használd ki az égitestek segítségét és kápráztasd el szíved választottját. Nem fog tudni ellenállni neked.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Tele vagy tervekkel. Jó ötleted támad pénzbefektetéssel kapcsolatban, bár az összeg nem a tiéd. Annyira lelkes vagy, hogy nehéz neked ellentmondani. Ez a buzgalom átszövi az egész napod. A főnököd is le lesz nyűgözve tőled.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma sokat gondolsz egy régebbi munkahelyre, az ott megismert kollégákra, akikre szinte mint családtagokra tekintettél. Szerencsére meglehetősen laza természeted van, akin csak ideig-óráig tud kifogni a nosztalgia. Délután azért hívd fel őket, ha még mindig fontosak neked.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Magánéleted még akkor is szent, ha most éppen néhány ellendrukker is felbukkan. Te sokkal mélyebben tudod megélni az élet nagy pillanatait, mint mások. Így tehát hidd el, hogy igazad van, és jó úton jársz. A barátaidnak bátran elmondhatod, hogy a kedvesed és te éppen milyen nagy dologba vágtok bele.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Jó lenne lassan elszánni magadat, hogy ne ugorj bele mindenbe, és ne vállalj el mindent. Sok esetben mások helyett is te viseled a felelősséget és a következményeket. Ma is lehet erre alkalom, de inkább vegyél mély levegőt, menj ki rövid időre a szabadba és mondj nemet! Otthonodba pedig mielőbb szerezz be egy szép, nyíló virágot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma sokat tehetsz azért, hogy karriered egyre stabilabban épüljön. Megbízhatóságodnak most már híre van. Ez sokat kamatozhat, ha új feladatokat vállalsz, vagy önálló vállalkozást kezdesz. Párodnál mindent bevetsz – ha kell, még könnyeket is – hogy támogassa az elképzeléseidet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan titkok birtokába juthatsz, amik segíthetnek a jövőd építése szempontjából. Ez jó hír, azonban kevés ahhoz, hogy valóban eredményes legyél. Olyan barátokkal vagy támogatókkal veheted fel ma a kapcsolatot, akik nagyon jó véleménnyel vannak a tehetségedről, és még segíteni is hajlandóak.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A Zodiákus jegyek sorából te vagy az, akinek legnagyobb az empatikus képessége. Csütörtökön ki is használhatod ezt az adottságodat. Sokan kérik a segítségedet. Néhány olyan barátnőd is felkereshet, akiket mindig megfontoltnak és határozottnak gondoltál. Most neked is nagyon jól jön, hogy legalább szavakkal mások segítségére siethetsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mindennapi jólléted elengedhetetlen feltétele, hogy biztonságban érezd magad. Mostanában a munkád területén tapasztalhatsz kedvező változásokat. Apró lépesek ezek, de ha mindennap egy kicsivel előrébb jutsz, hamarosan elégedett lehetsz a teljesítményeddel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top