nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 27. – Vegyes érzelmekkel teli szombat

Párkapcsolatod akadályokba ütközhet, de mindenre van megoldás. Ne adjátok fel a harcot! – figyelmeztet a napi horoszkóp.

Kos

A napi horoszkóp azt ígéri, hogy most nagyon jól alakul a pároddal a kapcsolatod, szinte bármit megadnál, hogy kettőtök között minden így maradjon. Nem kell semmitől sem tartanod, mert társad minden tőle telhetőt megtesz, hogy elbűvöljön téged. Ez egy remek alkalom a kapcsolatotok elmélyítésére.

Napi horoszkóp 2021. 2. 27.

Vegyes érzelmekkel teli szombat (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bár egy hosszú és megterhelő hét áll mögötted, számodra nem az otthon ülés jelenti a pihenést. Szívesebben mennél kirándulni néhány ismerőssel kikapcsolódás gyanánt. A barátaid is hasonlóképpen érezhetnek, ezért vesd fel ezt az ötletet és sétáljatok egy nagyot a természet lágy ölén.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Élettársaddal előtérbe kerülnek az anyagi kérdések, és ez kisebb feszültséget teremthet közöttetek. Hajlamosabbak lehettek a veszekedésre, ami akár szakításhoz is vezethet. Ha igazán fontos számotokra ez a kapcsolat, akkor viták helyett inkább a megoldás megtalálására törekedjetek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Mostanában a saját gondjaid helyett a barátaid problémáival foglalkozol. Ez egy remek módszer arra, hogy eltereld a figyelmedet a téged bántó dolgokkal szemben, viszont semmire sem gyógyír. Tégy egy lépést hátra és használd ki ezt a napot a saját ügyeid rendezésére. A felgyülemlett stressz pillanatok alatt el fog tűnni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Partnered olyan dolgokat mondhat, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Ne hidd el minden szavát, és kérdezz vissza többször, ha kell. Valószínű, hogy valamit rejteget előled, te viszont nem szeretsz a sötétben tapogatózni. Derítsd ki, hogy mi történik igazából.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Fantasztikus szerelmi kapcsolatba mész bele, és nem zavar, hogy napvilágra kerül a dolog. Ennek ellenére barátaid aggódnak érted, és igyekeznek jobb belátásra bírni. Ha boldog vagy, semmi szükség rá, hogy mások ítélkezzenek a kapcsolatod alakulásáról. Kérd meg őket, hogy inkább örüljenek veled együtt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon nyugodt napnak nézel elébe. A reggeli meditáció, az olvasás és egy délutáni edzés igazán feldobhatja a napodat. Egyedül is megtalálod a megfelelő kikapcsolódást, ma nem a társaság határozza meg a hangulatodat. Este jutalmazd meg magad egy kellemes fürdővel az abszolút felüdülés céljából.

Napi horoszkóp 2021. 2. 27.

Kényeztesd magad (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma rád mosolyog a szerencse. Jól alakuló ingatlanügyek és nem várt pénz is vidámabbá teszik a napodat. Épp idejében jön a pénz, hiszen tervben van egy új bútor vásárlása. Nem kizárt, hogy a házfelújítás gondolata is foglalkoztat. Nyugodt lehetsz, ez az összeg fedezheti az extra kiadásaidat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Párod mostanában nyugtalanabbnak tűnhet, szinte aludni sem bír. Aggodalmad egyre erősödhet, ha kérdezés nélkül hagyod őt, pedig valószínű, hogy szüksége van rád. Biztosítsd róla, hogy te mellette állsz és támogatni fogod őt a bajban. Hidd el, hogy nagyon hálás lesz neked ezért.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy érezheted, hogy a héten nagy nyomásnak voltál kitéve. A felhalmozódott stresszt vásárlással szeretnéd legyőzni. Közeledik a tavasz, ezért nem is árt néhány új ruhadarab beszerzése. Azonban vásárlás előtt szabj meg magadnak egy költési limitet, nehogy túlzásba ess.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma ráébredsz, hogy nagyon magányos vagy és hiányzik a társaság. Az új barátok helyett a régiekre vágysz a legjobban, viszont lehet, hogy ők már nem akarnak veled kapcsolatba lépni. Az utóbbi időben nem bántál velük hímes tojásként, és az ő szívük sincs kőből. Kérj tőlük bocsánatot, és szervezz egy találkozót kiengesztelésképp.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szenvedélyesebb talán már nem is lehetnél! Olyan valakivel jössz össze, akit meg akarsz tartani, aki nagyon sokat jelent neked. Az érzés kölcsönös, mindketten nagyfokú érdeklődést mutattok a másik iránt. Ne vágjatok bele azonnal a közepébe, ismerjétek meg jobban egymást.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top