nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 28. – Vasárnap a család körében

A vasárnap nem lehet mindig problémamentes, így számolnod kell a mai esetleges megpróbáltatásokkal – figyelmeztet a napi horoszkóp.

Kos

Családtagjaid úgy érezhetik, hogy elhanyagolod őket. A munka szerelmese vagy, és szabadidőd nagy részét a barátaiddal töltöd. Ezeket említve érthető, hogy családod miért neheztel rád. Áldozz egy kis időt a szeretteidre is, hiszen a család nagy kincs.

Napi horoszkóp 2021. 2. 28.

Vasárnap a család körében (Fotó: Pexels)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint egy közeli barátod olyan titkot oszd meg veled, ami nagyon meglepő lehet számodra. Legyen az bármi, nem szólhatsz róla senkinek! Ismerősöd megbízik benned és ennek oka van. Ne tedd kockára a bizalmát, tégy lakatot a szádra!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Megunod a hétvégi semmittevést, és motiváltnak érezheted magad egy kis tornára. Az edzés nemcsak a szervezetednek tesz jót, hanem a lelkednek is. A felfrissülés elhozza a számodra szükséges elégedettséget. Tested pedig mentesül a felesleges kalóriáktól.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Partnered hangulata egyik percről a másikra változhat. A skála hosszú, a búskomorságtól a nagyfokú örömig húzódhat. Annyira sokkolhat párod hangulatingadozása, hogy szinte beszélni is elfelejtesz. Vidd el őt sétálni a friss levegőre, hogy mindketten megnyugodjatok.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan sok dolgod volt a héten, hogy nem maradt időd a takarításra. Az otthonod igazán rászorul egy kis törődésre, hiszen a rendetlenségben nehezedre eshet megtalálni a szükséges dolgaidat. Lakásod csinosításával pedig a lelked is megtisztulhat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Unod az egyhangú napokat és valami újra vágysz. A vasárnap számodra a végtelen unalmat jelentheti és joggal érzed, hogy erre semmi szükséged sincs. Mit szólnál egy rövid biciklitúrához vagy kiránduláshoz? Biztos vagyok benne, hogy kizökkentene a szürke vasárnapokból.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Párodban kellemesen csalódhatsz ma. Minden figyelme feléd irányul és igyekszik a kedvedben járni. A fellegekben érezheted magad, boldogságban nem lesz hiány. A vasárnap a lehető legkellemesebben telhet, ha teret engedsz társad kényeztetésének.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma minden problémádra a zene lehet a gyógyír. Vasárnap a saját utadat járod és nem vágysz más társaságára. Talán az egyedüllét nyújthat számodra egyfajta megnyugvást. A zene pedig tökéletesen megalapozhatja a hangulatodat. Sokszor egy jó dal hasznosabb a baráti tanácsnál.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Úgy érzed, hogy sokszor vagy egyedül, és szükséged van egy igaz barátra? Netán eleged van a jelenlegi barátaidból? Mit szólnál egy háziállat adoptálásához? A jelenlegi helyzet megnehezíti az idegenekkel való ismerkedést, egy kisállat azonban örömöt varázsolhat bármelyik otthonba.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Most egy hullámvölgy alján érezheted magad, legyen az az időjárás vagy bármilyen másik tényező miatt. Viszont a nap közepére minden gondod elillanhat, és gyorsan új erőre kapsz. Délutánra már nyoma sem lesz a komor hangulatnak.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Előfordulhat, hogy ma valaki tudtodra adja az irántad való érzéseit. A helyzet nagyon imponál, és már-már elgondolkodsz a személlyel való kapcsolatlétesítésen is. Azonban idővel rá fogsz jönni, hogy mégsem ő álmaid párja, és olyasvalaki szerelmére vágysz, aki már feladta minden reményét veled kapcsolatban.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A magánéletedben igaz lehet, hogy egy kicsit makacsabb hangulatban lehetsz, s az alkalmazkodás sem megy könnyen számodra. Ha vita alakul ki a családban, akkor érdemes tudatosan törekedned a kompromisszumos megoldásra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top