nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. március 1.–8. – Enyhül a nyomás

Itt a március. Kezdődik a tavasz. De még lesznek didergős éjszakák ezen a héten. Január óta arra várunk, ami most végre megtörténik: csütörtökön a Mars kilép a Bikából, és enyhül a nyomás a heti horoszkóp szerint.

Az Ikrekbe lépve fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben is. Lássuk a részleteket…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Azzal indul a március, hogy valaki mondja a magáét, de te nem érted, hogy mi a közöd ehhez. Kérdezd meg, mielőtt felrobbansz! Ünnepelhetsz csütörtökön, mert bolygód, a Mars átlép az Ikrekbe. Ettől úgy érzed, hogy végre kapsz levegőt. Itt van az, amire január óta vársz. Anyagilag és közérzetileg is megkönnyebbülsz. Közben figyelj arra, hogy mire adsz ki pénzt! Nem kéne örömödben költekezésbe kezdeni. Pénteken és szombaton óvatosnak kell lenned az utakon. Több veszélyes konstelláció lesz az égen.

Heti horoszkóp 2021. 3. 1.

Fellélegezhetsz! (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Ellentmondásos érzések kerítenek hatalmukba rögtön március elején. Egyrészt eshet a fordulatszámod attól, hogy csütörtökön kilép a Mars a Bikából. Másrészt örülhetsz, hogy vége annak az embert próbáló időszaknak, ami január óta cincálta az idegeidet. A Mars mostantól a pénzügyeid alakulását segíti. De ez nem jelent meggondolatlan pénzszórást. Pénteken és szombaton pont ezen a téren „tesztelnek” a bolygók téged. Vasárnap megnyugodhatsz: a Bak Hold biztonságot és kiegyensúlyozottságot hoz neked.

IKREK – heti horoszkóp

Ezt a hetedet kettévágja a Mars jegyváltása: csütörtökig a régi ügyekkel küzdesz. Egyre türelmetlenebb vagy, mert úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz. Majd csütörtökön a Mars belép az Ikrekbe, és minden felgyorsul. Te is felpörögsz, és tele leszel ambícióval, tervekkel. Vigyázz, hogy ez fajuljon el! Nem szabad kapkodnod. Pénteken és szombaton mindenkivel türelmesnek kell lenned. A te pörgésed irritálhat másokat. Miközben téged irritálhat mások lassúsága. Ebben kell ügyesen lavíroznod…

RÁK – heti horoszkóp

Nem lesz okod panaszra a hét elején. De a kedvenced a szerda és a csütörtök lesz. Csodás fényszögek lesznek az égen, amiktől a szívedben kitavaszodik. Hiába fagyosak az éjszakák, te már érzed, hogy ezerrel közeledik a tavasz. Ez bizakodással tölt el, sőt tölt fel. Nem érint közvetlenül a csütörtöki Mars jegyváltása, de áttételesen nem bánod, hogy kicsit könnyebb lesz (pl. a pénzt beosztani). Hétvégén elgondolkozhatnál továbbtanuláson vagy valami képzésen. Ha érzel egy kis indíttatást, nézz utána!

Heti horoszkóp 2021. 3. 1.

Tavaszodik (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Óriási meglepetés készülődik a munkahelyeden. Elvileg a csütörtöki Mars jegyváltása okoz gömbvillámszerű felfordulást. De nem garantálható, hogy pont azon a napon kerül nyilvánosságra a dolog. Az időpont nem olyan biztos, mint a te reakciód: kiugrasz a bőrödből örömödben. Lekerül egy hatalmas nyomás rólad, és könnyebbnek fogod érezni magad jó pár kilóval. Vigyázz, hogy kinek mutatod meg az örömödet! Nem szabad kikürtölnöd a világba. Mindenképpen kerüld a feltűnést! Tartsd meg magadnak!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szeretnéd, ha minden kiszámíthatóan és tervezhetően menne. De folyton közbejön valami, és borul az a menetrend, amit kitaláltál. Megint ilyesmire készülj! Csütörtökön a Mars jegyet vált, és változik a főnököd személye, vagy a te pozíciód, vagy a cég felettes szerve vagy bármi, ami hatással van a munkavégzésedre. Ettől kiborulhatsz és felmondhatsz, vagy tudomásul veheted, és kivárhatod, hogy hova fejlődik az egész. Dönthetsz. Jogod van hozzá. Mérlegeld, hogy hogyan jársz jobban! Csak ez számít…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Év eleje óta tűrsz és nyelsz. Vársz arra, hogy jobb legyen. Március eleje meghozza a megérdemelt változást: csütörtökön a Mars átlép az Ikrekbe, és veled madarat lehet fogatni. Előfordulhat, hogy nem történik semmi konkrét dolog. Csupán megkönnyebbülést és fellélegzést érzel. Bátran tervezgess! Emlékezz rá, hogy mindig akkor sikerült valami, amikor nem törődtél az akadályokkal, és nem kifogásokat, hanem megoldásokat kerestél. Pénteken és szombaton óvatosságra lesz szükséged a közlekedésben.

 

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Minden nap jó valamire: hétfőn és kedden családon belüli ügyeket beszélhetsz meg. El ne mulaszd! Szerdán és csütörtökön a gyereked vagy gyerekkori barátod várja, hogy jusson időd rá. Társasozzatok, beszélgessetek, sétáljatok egy nagyot! Mindkettőtöknek jót fog tenni. Pénteken és szombaton nagyon figyelj arra, hogy mit veszel meg! Tedd el a számlát, hogy érvényesíteni tudd később a garanciát! Vasárnap egyedüllétre vágysz. Csukd be a szobád ajtaját, vagy menj el, hogy kikapcsolódhass!

NYILAS – heti horoszkóp

Amennyiben úgy érezted, hogy állóvízben vagy ellenáramoltatós medencében próbálsz haladni, akkor ennek vége. Csütörtökön a Mars jegyet vált, és búcsút inthetsz a lassúságnak. Először sokkoló lehet az, aki berobban az életedbe, magával hozva a változást. Idegesíthet, sőt provokálhat, de végre kimozdít a holtpontról. Vigyázz, mert pénteken egy beszólásod öngól lehet! Egyelőre ne tiltakozz! Idővel kitisztul a kép, és rájössz, hogy hogyan fordíthatod a javadra ezt az egészet. Megéri várni…

BAK – heti horoszkóp

Rohannak a napok, a hetek, a hónapok. Az az érzésed, hogy téged elfelejtettek megkérdezni, hogy mit szeretnél. Bosszankodás helyett keresd meg minden nap előnyét, pozitívumát! Biztos lehetsz benne, hogy meg fogod találni. Csupán az a kérdés, hogy veszed-e a fáradtságot arra, hogy észrevedd. Ezen a héten hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap is lesznek szuper fényszögek az égen. Ezek megkönnyítik a dolgodat, ha a jóra fókuszálsz. A többi napon tekintsd kihívásnak a kedvező események megtalálását!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Fantasztikusan indul a heted és a hónapod. Végre mindenki hajlandó kommunikálni, és végre megtaláljátok a közös hangot. Mindenképpen kezdeményezz megbeszéléseket, egyeztetéseket! Ezzel nincs vége a jó szériának: csütörtökön a Mars átlép az Ikrekbe, ami neked duplán kedvező hír. Egyrészt véget ér a január óta tartó feszült időszak. Másrészt visszanyered a derűlátásodat. Mindössze annyi a bibi, hogy nem tud veled örülni mindenki. Nem baj. Ettől te még szárnyalhatsz. Ne sokat törődj a pesszimista hangokkal!

HALAK – heti horoszkóp

Tőled függ, hogy mire használod, hogyan fogadod azt a grandiózus újdonságot, ami március első hetét meghatározza: csütörtökön a Mars átlép az Ikrekbe. Ez neked hozhat bosszúságot: ingatlan-, és/vagy családi ügyekben rumli várható. Amennyiben jót akarsz magadnak, fogd fel ezt a változtatás esélyének! Közben ne bántsd magad, ha fejedet fogva kérdezed: „Mi jön még?”! Normális, hogy békét szeretnél. De a felfordulás a megújulás előszobája. Ne ess pánikba! És semmiképp se hasonlítgasd magad másokhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top