nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. március 3–9. – Válogass, selejtezz, tisztulj!

Fogy a Hold. Tudtad, hogy a holdhoroszkóp szerint ez tökéletes a selejtezésre, takarításra, méregtelenítésre, fogyókúrázásra?

Nem muszáj 0-24-ben pakolnod. Elég, ha szánsz egy kis időt arra, hogy átválogasd a ruháidat, cipőidet, papírjaidat, bizsuidat, sminkcuccaidat. Van, amit adományozhatsz, de a lestrapáltakat ki kell dobnod. Ezzel felszabadul egy csomó hely…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp 2021. 3. 3.

Tavaszi megtisztulás (Fotó: Pixabay)

SZERDA – március 3.: A Skorpió Hold bármilyen vizes tevékenységet segít. Moshatsz, locsolhatsz, hajat moshatsz, vehetsz lábfürdőt, ülőfürdőt, teázhatsz stb. Ne feledd, hogy fogy a Hold, és ez méregtelenítésre, fogyókúrára kiváló! Most teákkal hatékonnyá teheted az ilyen folyamatokat.

CSÜTÖRTÖK – március 4.: Mivel csak éjjel lép ki a Skorpióból a Hold, ma is moshatsz, locsolhatsz, hajat moshatsz, vehetsz lábfürdőt, ülőfürdőt, teázhatsz stb. Még mindig fogy a Hold. Még mindig méregteleníthetsz, fogyókúrázhatsz. Még mindig teheted ezt teákkal.

PÉNTEK – március 5.: Ma már a Nyilasban jár a Hold, ami lelkesítően hat rád. De nem tudsz hétköznapi dolgokért lelkesedni. Inkább keress nemes célt! Lehet, hogy valamilyen sport vagy magasztos ügy, vagy jótékonykodás tud lázba hozni. Ha például átválogattad a holmijaidat, akkor biztosan találtál olyat, amit tovább lehet adni adományként.

SZOMBAT – március 6.: Egész nap a Nyilasban jár a Hold, ami még fogy. Ez arra alkalmas, hogy szellemi, spirituális, vallási témákat tanulmányoz. Kereshetsz előadást, nézhetsz videót, olvashatsz könyvet. A kertben elkezdhetsz metszeni, sövényt nyírni, elhalt, kifagyott növényeket kiszedni.

VASÁRNAP – március 7.: Hajnalban a Hold átlép a Bakba. Ez arra jó, hogy salaktalanítsd a szervezetedet. Csak természetes hashajtót használj: mustármagot, olajat, aszalt szilvát, csicsókát stb.! Olvass utána! A bőrödet is segítheted az elhalt hámsejtektől megszabadulni, fellélegezni. Dörzsöld át sóval, bőrradírral!

HÉTFŐ – március 8.: Nőnapon a Bak Hold visszafogottá tesz téged (is). Most különösen igaz, hogy a nem a külsőség számít, hanem az elv. Pl. ünnepelheted a nőket úgy is, hogy nem veszel, illetve nem vársz el méregdrága ajándékot. Egy idézet sokkal találóbb lehet: „Nőnek lenni jó. Jó nőnek lenni meg pláne!” Christina Aguilera

KEDD – március 9.: Már a Vízöntőben jár a Hold, ami többek között szellőztetésre alkalmas. Az ágyneműket, díszpárnákat, plédeket is kiszellőztetheted, ha nem túl nyirkos az idő. Magadat is kiszellőztethetnéd: menj sétálni, kirándulni. Ezáltal kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet is.

Heti holdhoroszkóp 2021. 3. 3.

Mit üzen a Hold? (Fotó: Pexels)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2021. 3. 3.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 03. 03–9.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top