nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 05. – Változás az életedben

Szokatlanul temperamentumos vagy ma, s egyben nagyon nyugtalan lehetsz a napi horoszkóp szerint.

Kos

A beleérző képességed az, ami mostanában irányít. Érdekes, hogy te, aki a racionális gondolatokat és a kézzelfogható dolgokat mindennél többre tartod, ma megtapasztalhatod, milyen érzés, ha az események látszólag magyarázat nélkül történnek. Az őszinteség és a megbízhatóság most a vivőerő a hivatásodban.

Napi horoszkóp 2021. 3. 5.

Merj változtatni! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp azt tanácsolja, hogy a pénz miatt ne aggódj. Ezekben a napokban előfordulhat, hogy néhány extra számlát is ki kell fizetned, de tekintsd ezt úgy, hogy túljutottál egy nehezebb szakaszon. Nem tűröd jól a kötöttségeket. Szereted a munkádat, de pénteken türelmetlen lehetsz a kollégáiddal. Iktass be minden napra egy kis levezető, megnyugtató sétát.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Átveszed az irányítást, legalábbis a kommunikáció területén. Annyira jók a megérzéseid, hogy nem csak a saját, hanem mások dolgában is képes vagy a legjobb döntést hozni, vagy tanácsot adni. Ha párkapcsolatban élsz, jól gondold át, milyen döntést hozol. Vizsgáznod kell ma? Meglepődsz, milyen könnyen veszed az akadályokat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A közös pénz, közös vagyon általában meghatározza a párkapcsolatot, s egyben konfliktusforrást is jelenthet. Sok vita és veszekedés pattanhat ki közöttetek e téma kapcsán, s nem nagyon juttok konszenzusra. Egyetlen megoldásként kínálkozik, hogy leültök, s türelmesen átbeszélitek a témát, s persze félreteszitek indulataitokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Sajnos a tél nem kedvez a napsütés után vágyakozó személyiségednek. Téged nem egy meleg fűtőtest éltet, hanem a valódi napfény. Szabadidődben nézz meg egy romantikus, tengerparton játszódó filmet. Sőt, beszerezhetnél egy melegséget árasztó narancssárga takarót is, amibe közben jól beburkolhatod magad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Alaposan fontold meg, hogy mit és hol eszel. A legjobb hangulatú baráti vacsora is kellemetlen élménnyé válik, ha gyomorrontás a vége. Új munkahelyed van? Jól érzed magad, hiszen végre a kreativitásodra is szüksége van valakinek. Ha mostanában nincs is kedved kitenni a lábad, akkor is vedd rá magad mindennap, és szívj egy kis friss levegőt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A pontos, precíz munka nem jellemző rád. Most mégis jobb lenne fegyelmet erőltetni magadra, mivel egy apró figyelmetlenség is károkat, mások számára kellemetlen perceket hozhat. Párkapcsolatban őrizd meg a higgadtságodat. Párodnak is lehet rossz napja, éppen ezért ne sértéssel, hanem megértéssel fordulj felé.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Alkotóerőd ma is kimagaslóan eredeti formáját mutatja. Ennek az erőnek többféle megnyilvánulása is lehet, jelentkezhet hasznosan, de bonyodalmakat is okozhat számodra. A döntés rajtad áll, hogy ezt az erőt hogyan használod fel. A legjobb lenne, ha tudatosan fektetnél hangsúlyt a kreativitásra, például munkád területén.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Magánéletedben is szeretnél újítani, s ezt talán megteheted meglévő kapcsolatodban is. Tartsd szem előtt azt, hogy nem feltétlenül kell külső kapcsolatba bonyolódnod ahhoz, hogy egy kis izgalomban legyen részed. Mindezt otthon is megélheted.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Munkahelyeden, vagy üzleti tárgyalásaid során kicsit zavaros hatások jelentkezhetnek. Ennek oka lehet, hogy üzleti partnereid talán szoronganak attól, hogy veled kell tárgyalniuk. Hiszen minden olyan döntést sikerre viszel, ahol anyagiakról, s maradandó dolgok alkotásáról van szó. Tehát nálad ügyesebb s okosabb munkaerőt keresve sem találhatnak munkatársaid.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kétségeid támadhatnak, hogy vajon munkád során a helyes irányt, utat találtad-e meg. Lehet, hogy változtatni szeretnél, s egészen más területtel kívánsz foglalkozni? Mindez a tépelődés belső világodból fakad, saját magadban vagy egy kicsit bizonytalan. Korántsem biztos, hogy a külvilágban is megjelenik ez az elégedetlenség, vagyis könnyen lehet, hogy munkatársaid, főnökeid maximálisan meg vannak elégedve veled.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Személyiséged nagyon sok változáson megy keresztül ebben az időszakban, s ezek a változások természetesen környezetedet is nagyban érintik. Ilyenkor a párkapcsolatok is válságokon mennek keresztül, hiszen a társnak együtt kell változnia partnerével, hogy kapcsolatukat közösen vihessék tovább. Ha ez a közös továbblépés elmarad, akkor valamelyik fél rendszerint kilép a kapcsolatból. A te feladatod most az, hogy saját változásodon keresztül kapcsolatodat is megreformáld.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top