nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 07. – Állj ki magadért!

A vasárnap nem felhőmentes, de tudni kell kezelni a problémákat a napi horoszkóp szerint. Ha úgy érzed, hogy gátolnak valamiben, állj ki magadért!

Kos

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tudod, mire megy ki a kisded játéka.

Napi horoszkóp 2021. 3. 7.

Állj ki magadért (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, amely kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét lezáródik valami.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai napon olyasmi történik veled, amire egyáltalán nem számítottál, de nagyon boldoggá tesz majd. Régóta vágytál már rá, nagyon sokat dolgoztál érte, így rendkívülien megérdemelted már, hogy végre te is megmártózhass a sikerben. Használd ki minden pillanatát, tudasd mindenkivel, mekkora eredményt értél el.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kissé fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, légy kellőképp magabiztos és keményen állj ki magadért! Így mindenki tudtára hozod, hogy veled bizony nem lehet szórakozni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A biztos siker érdekében rendkívül koncentrálsz a folyamatban levő ügyeidre, menet közben azonban beleütközhetsz kisebb-nagyobb váratlan akadályokba. A legjobb, ha előre számítasz ezekre, s amikor esetleg belebotlasz valamibe, nem pánikolsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Rendkívül izgatott vagy egy bizonyos dolog miatt, nem is tudsz most a kötelezettségeidre összpontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban akkora izgalmat okoz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A környezeted nem támogatja az elképzeléseid, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utad! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned.

Napi horoszkóp 2021. 2. 24.

Gondold át a terveidet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Csapatban kellene együttműködnöd, ennek ellenére bárhogy is igyekszel, egy bizonyos kérdésben nem tudsz egyetérteni a többiekkel, egy pillanatig nem is érted, hogy mit keresel valójában ebben a közösségben. Próbálj egy közös útvonalat találni, amelyen ők is megtalálják a számításaikat és neked sem kell végleg feladnod az elveid.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A célegyenesben csúszik ki valami a kezeid közül, csupán csak azért, mert nem összpontosítottál 100%-osan arra, amire kellett volna. Emiatt most hatalmas csalódást érzel, úgy gondolod, hogy hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Ne keseregj azonban túl sokáig, inkább vond le a megfelelő konzekvenciát.

Még több horoszkóp Halaknak:

2021. márciusi horoszkóp

Közelít a tavasz ereje (fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top