nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 08. – Boldog nőnapot!

Lehet, hogy nem kezdődik túl jól a napod, viszont estére minden gondod elszáll – ígéri a napi horoszkóp.

Kos

Ma nőnap alkalmából egy lépést hátrálsz és úgy döntesz, hogy kedvesedre bízod a házi munka nagy részét. Jól is teszed, hiszen párod is érzi, hogy rajta a sor az otthonotok rendben tartásában. Hagyd, hogy ma ő kényeztessen.

Napi horoszkóp

Boldog nőnapot! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma egy munkával teli napnak nézel elébe a napi horoszkóp szerint. Annyi dolgod van, hogy azt sem tudod, hol áll a fejed, már-már pánikba is esel. Nem kell aggódnod, a munkatársaid is észlelték a problémádat és a nőnapra való tekintettel még inkább a segítségedre lesznek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma úgy érzed, hogy semmi sem alakul úgy, ahogy szeretnéd. Kezded elveszíteni a türelmedet, de ügyelsz arra, hogy ne a körülötted levő embereken csattanjon az ostor. Nagyon feszültnek érzed magad, viszont szíved választottja meglepetéssel készül neked nőnap alkalmából, így könnyen feloldódsz.

Napi horoszkóp

Boldog nőnapot! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon pozitív hangulatban telik a hétfőd, minden a terveid szerint alakul. Nincsenek benned semmilyen kételyek, szinte szárnyalsz a felszabadultsággal teli örömtől. Munkatársaidra is sikerül átsugároznod ezt az energiát. Hálájuk jele pedig lehet egy szál virág nőnap alkalmából.

Oroszlán

Pénzügyeid nem alakulnak túl fényesen, és előfordulhat, hogy a megtakarított pénzedhez kell nyúlnod. Kényelmetlenül érzed magad, hiszen egy bank is részt vehet a szituációban. Ne aggódj, kérj segítséged a párodtól. Biztosan megérti, hogy egy csokor virág helyett nagyobb szükséged van az anyagi támogatásra.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma szükséged lehet a békítő képességedre, hiszen barátaid veszekednek egymással. Komoly vitába kerülhetnek, melynek visszafordíthatatlan következményei is lehetnek. Ne hagyd, hogy semmibe vesszen a barátságotok, békítsd ki őket. Nap végén pedig ünnepeljétek meg együtt a nőnapot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem jellemző a nyugodt hétfő a naptáradban, ma mégis részed lehet benne. Ajánlatos ma szabadságot kivenned, hiszen nőnap alkalmából szeretnéd önmagad kényeztetni. Takarítsd ki a házat, nézz egy jó filmet és vegyél egy kellemes fürdőt. A nyugalom garantált.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Legyen szó a családról vagy a munkáról, ma úgy érzed, hogy kemény munkád ellenére nem kapsz elég elismerő szót, és ez elronthatja a kedvedet. Fontos számodra a visszajelzés, amit csak akkor kapsz meg igazán, ha szóvá teszed.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma olyan titok birtokába juthatsz, amiről jobb, ha nem tud senki a közeli baráti társaságodból. Elképzelhető, hogy egy pletyka is szóba kerül, ami nehezíti a helyzetedet. Ne engedd, hogy nyomást gyakoroljanak rád az emberek, inkább használd ki a nőnapot!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Amerre jársz, azon kapod magad, hogy mindenki a tekintetedet keresi. Olyan energiát sugárzol, ami egyszerűen ellenállhatatlan az emberek szemében. Az is megeshet, hogy egy titkos hódoló virágot küld ma neked, felköszöntve téged nőnap alkalmából.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma minden okod megvan a boldogságra. Családod és barátaid igyekeznek ma a kedvedben járni, szerelmed pedig minden erejével azon ügyködik, hogy kimutassa, mennyire hálás, amiért vagy neki. Munkatársaid virággal ajándékoznak meg nőnap alkalmából. Ma egyszerűen mindenki imád téged.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Reggel magányosnak érezheted magad és emellett demotiváltnak is munka szempontjából. Lassan haladsz a teendőiddel, mégis úgy érzed, hogy nincs semmilyen energiád. Azonban munkatársaid és főnököd is meglep téged valamilyen ajándékkal nőnapkor, így azonnal jobb kedvre derülsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top