Napi horoszkóp 2021. 03. 12. – Erejed teljében vagy

nlc | 2021. Március 12.
Akaraterőd és fizikai erőd is növekszik a napi horoszkóp szerint. Örülj ennek a kedvező helyzetnek, hiszen ezekben a nehéz időkben minden pluszenergia aranyat ér.

Kos

Legelső gondolatod a nap elején, hogy máris elkésel. Minden esélyed megvan arra, hogy össze-vissza pakolj, levedd a kiválasztott ruhát és másik után kutass a szekrényben. Megpróbálsz valahogyan gátat szabni ennek a féktelenségnek, de ehhez várnod kell még legalább egy napot. Remélhetőleg néhány barátnőddel le tudsz ülni egy kicsit beszélgetni, mert most nagy szükségét érzed a lelki társaknak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kárba veszettnek érzed az erőfeszítéseidet a napi horoszkóp szerint. Bármibe kezdesz ma, semmi eredményt nem hoz. Ne búslakodj! Inkább találj ki először egy könnyen és gyorsan elérhető célt, hogy bezsebelhesd a sikereket. Ezzel az élménnyel lényegesen egyszerűbb lesz továbblépni. Péntek második felében kisebb feszültséget okozhat egy baráti kapcsolat. Talán többet engedsz meg magadnak, mint ami elfogadható, de lehet, hogy a barát sem áll a helyzet magaslatán. Legyél nagyon diszkrét.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Túlzott becsvágyadat jó lenne féken tartani. Készülj fel, hogy pénteken még egy közeli kollégával is konfliktusba kerülhetsz a felelőtlen nyomulásod miatt. Ennek a viselkedésnek sértődés lehet a vége. Természetesen te leszel az, aki úgy véli, hogy csorbították a jogait és ezért elégtételre vágyik. Vigyázz arra is, hogy a pasidat ne vezesd félre. Lehet, hogy olyat mondasz neki is, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ne játszd el a hétvégi kiruccanás lehetőségét.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Indulj neki úgy a hétvégének, hogy hidd azt és valósítsd is meg, hogy te vagy a legkedvesebb és legrokonszenvesebb ember. Meglátod, ha tartod magad az elhatározáshoz, sokkal jobban alakulnak a munkahelyi dolgaid, de elmondható ez általában mindenféle emberi kapcsolatodról. A nap közepén kisebb feszültség támadhat, ha egy kolléga vagy barát át akarná lépni azt a határt, ami eddig kettőtök között állt. Te csak akkor oldódsz, ha magad is akarod.

Erejed teljében vagy (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Jól nyisd ki a szemed. Pénteken a véletlen egy egészen különleges helyen vagy helyzetben sodorhatja eléd a nagy Ő-t. Legfeljebb egy dolog akadályozhatja a szerelmi kibontakozást, ha az illető a feletteseid sorából kerül ki. Ez esetben inkább háromszor is gondold meg, hogy mit lépsz, hiszen a lángolás elmúltával ugyanoda kell bemenned dolgozni. Mindenesetre a kezdődő románc egészen felvillanyozza a munkakedvedet is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ezekben a napokban módod lehet egy fontos ügyet akár jogi úton vagy másfajta törvényes megoldással lezárni. Esetleg ha ezzel az akcióval pénzhez is jutsz, azt legjobb lenne máris befizetned egy nyári utazásra (remélhetőleg akkor már lehet). A gondolataidat úgyis egy tengerparti nyaralás tölti ki.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Túllihegsz és túlbuzogsz valami olyan ügyet, ami a valóságban semmit sem ér. Annyira bepörgetheted magad, hogy egészen nevetségessé válsz. Két-három nap elteltével, ha visszagondolsz, te magad is kabarétréfának tekinted az egészet. A nap második felében egy csomó jó ötleted támad.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kedveznek a csillagok, hogy pénzben és elismerésben se legyen hiányod. Fogadj el bármilyen felkérést, amivel a nyilvánosság elé tárhatod a munkáidat. Érzelmeidben most olyan napokat élsz át, amikor egészen biztos vagy benne, hogy helyes úton jársz. Ha van párod, őt tekinted az életed legfontosabb szereplőjének. Ha egyedül élsz, vállald fel az összes tulajdonságodat, és így keress partnert.

Szerelmes nap (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hajts keményen pénteken, ha fontos számodra a szakmai előmenetel. Ha sikerül elkapnod egy jó főnöki döntést, akár lógathatod is a lábadat az elkövetkező napokban. Ma nagyon virgonc hangulatban várod a kihívásokat. Remélhetőleg ezt a baráti köröd is érzékeli, és nem engednek számodra egy perc lazítást sem. Olyan házibuliba kívánkozol, ahol biztosan te lehetsz az este középpontja. Szinte kiköveteled a reflektorfényt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Az álmok szövögetését most sem adod fel. Kisebb kavarodást is előidézhetsz, ha az elképzeléseidet kész tényekként tálalod. Néhányan úgy meglepődnek, hogy szólni sem tudnak. Ha szerelemre vársz, a mai nap hozhat néhány kellemes órát. Eleinte kissé bátortalanul fogsz bele az új kapcsolatba, de hamarosan megérint a lehetőség izgalma.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A karrierépítés jelenlegi szakaszában a barátok, támogatók begyűjtése az elsődleges számodra. Most valóban ne rohanj fejjel a falnak és ne dönts elhamarkodottan! A sok jelentkező közül csak higgadt gondolkodással tudod kiszűrni a csalókat, nagyot mondókat és hazugokat. A korlátozások ellenére élénk társasági életet élsz. Ez a sürgés-forgás jót tesz a hiúságodnak.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A pénzszerzéssel kapcsolatban ma jó úton jársz. Ebben az évben, mint tudod, megváltozik az életpályád és ennek egyik igen kellemes megnyilvánulása, hogy anyagiakban nem szenvedsz hiányt. Ugyanakkor jó lenne, ha a megfontoltabb éned kerekedne felül és a fölösleges vásárlásokkal felhagynál. Pénteken nagyon fogékonnyá válhatsz minden iránt, ami szép és bizony nagyon nehéz beérned pusztán a kirakatok nézegetésével.

Még több horoszkóp Halaknak:

Exit mobile version