nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. március 13–15. – Lobbantsátok fel a tüzet

Itt van a várva várt hosszú hétvége, ami újholddal kezdődik. Ez arra jó, hogy kitaláljatok valami újat.

Mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt, az újítás mindig jót tesz a szerelmi horoszkóp szerint. Amellyel fellobbanthatjátok a tüzet, a szenvedélyt, az erotikát…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még fáradtság lesz rajtad. Nem sok erőt érzel magadban. A párod kezdeményezéseit macerálásnak éled meg. Szerencsére vasárnapra mindennek nyoma sem lesz. Onnantól újból energikus, lelkes és szenvedélyes leszel. Ez az, amit imád a párod benned.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Lobbantsátok fel a tüzet (Fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvégén nem akarod világgá kürtölni, hogy hol jársz, mit főzöl, mivel töltöd a szabadidődet. Ne bosszankodj, ha mások ezt teszik! Lehet, hogy a kedvesed szívesen megosztja különböző fórumokon az élményeit. De te csak akkor szerepelj pl. a fotókon, ha beleegyezel. Ezt neki tiszteletben kell tartania.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kivételesen a szombati újholdért nem fogsz lelkesedni. Inkább frusztrálni fog a tudat, hogy újítanod kellene. Lehetőleg ne szombaton vitassátok ezt meg a szerelmeddel! Vasárnaptól jobb passzban leszel, és visszatér az életkedved. Emiatt érdemesebb ideidőzítenetek közös programokat.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombatra virradóan jósló álmaid lehetnek egy Hold-Neptunusz együttállásnak köszönhetően. Próbáld megjegyezni, hogy mit álmodtál! Szombaton délelőtt az újhold lelkesítően hat rád és a párodra is. Ezek után a hosszú hétvége folytatása már csak hab a tortán…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton könnyen begurulhatsz a pénz miatt. Semmiképp se mérgezd meg a hosszú hétvége kezdetét azzal, hogy számolod a kiadásaitokat! Vasárnaptól leszel elemedben. Ez az éles váltás tetszeni fog a kedvesednek, mert érzi, hogy megráztad magad, és végre tetszeni akarsz neki.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne lepődj meg azon, hogy szombaton, újhold napján a párod új ötletekkel áll elő! Eddig arra vártál, hogy végre ő kezdeményezzen. Ha most megteszi, ne kritizáld! Máskülönben elveszed mindentől a kedvét. Folyton a kölcsönösségről beszélsz. Itt van. Értékeld!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretnél, de szombaton nem tudsz örülni semminek. Semmi nem okoz örömet, semmi nem ízlik, semmihez sincs kedved. Vasárnap a szerelmed átveszi az irányítást. Engedd meg neki! Bízz benne, mert jót akar neked! Hagyd, hogy bekösse a szemedet, és vezessen téged!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelem és szenvedély (Fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Izgalmas és mozgalmas lesz a szombatra virradó éjszakád. Megálmodhatsz konkrét eseményeket. Mindemellett az intuíciód tűpontosan fog működni. Ennek a párod nem fog örülni, mert nem érti. Jobban tennéd, ha nem erőltetnél rá semmi olyat, amihez nincs kedve!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valami új hír jön a családoddal és/vagy ingatlannal kapcsolatosan. Elsőre nem fog tetszeni a dolog. Úgy érzed, hogy a te megkérdezésed nélkül történik mindez. Moroghatsz kicsit a kedvesednek, de ne vidd túlzásba, mert elveszed mindentől a kedvét. Pl. az összebújástól.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tele vagy tervekkel a 3 napra. Hosszú listád van a hosszú hétvégére. Ám jó lenne, ha megkérdeznéd a párod véleményét is. Az is jó lenne, ha a listára felkerülne egy kis intimitás is. Bár még jobb lenne, ha ezt nem kellene tervezni, hanem ösztönös és természetes módon a hálószobában kötnétek ki.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire vártad a hosszú hétvégét, annyira nem tudsz mit kezdeni magaddal. Se a szombati újhold, se a folytatás nem lelkesít. Ez a kedvesedre marad. Kérdés, hogy hagyod-e, hogy kedvet csináljon neked. Pedig jót tenne a kapcsolatotoknak, ha érvényesülnének az ő ötletei…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a hosszú hétvégéd. Szombatra virradóan jósló álmaid lesznek. Majd a szombat délelőtti Halak újhold számodra az év legfontosabb újholdja. Újíthatsz, megújulhatsz. Többek között a kapcsolatotokban. Nem szabad engedned, hogy a szenvedély alábbhagyjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top