nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. március 15.–21. – Kezdődik a tavasz

Hivatalosan is kezdődik a tavasz: szombaton 10:25-kor a Nap belép a Kosba. Ez a tavaszi nap-éj egyenlőség és az asztrológiai újév kezdete. Ettől mindenki jobban érzi magát a bőrében. Te is.

Ez az egész magával hoz egyfajta nyitást, nyitottságot és derűlátást. Pont azokat, amikre mostanában a legnagyobb szükség van…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Tavaszi pillanat (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn nemcsak az ünnepnap miatt leszel feldobva. Nem bírsz egy helyben maradni. Nem is kell. Mozdulj ki! Válassz aktív programot! Keddtől ráérsz lecsillapodni, amikor elindul a munka. Föld jegyekben járó bolygók segítenek, hogy koncentrálni tudj. Meglepő módon elégedetté tesz a hatékonyság és a konstruktivitás. Szombaton a Kosba lépő Nap nemcsak a tavasz kezdetét jelzi, hanem azt is, hogy közeleg a születésnapod. Bátran elkezdheted tervezgetni, hogy kivel és milyen módon fogsz együtt ünnepelni.

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn már a munkán jár az agyad. Ez megnehezíti a kikapcsolódást. Jó lenne, ha megélnéd, és élveznéd a pillanatot. Keddtől csütörtökig elemedben leszel. Végre kedvezően, sőt a terveidnek megfelelően mennek a dolgaid. Pénteken levegős konstellációk megbeszélésekre alkalmassá teszik a napot. Érdemes minden beszélgetésbe bekapcsolódnod vagy te is kezdeményezhetsz. Hétvégén hivatalosan kezdetét veszi a tavasz. A szombati nap-éj egyenlőség után a nappalok hosszabbak lesznek, mint az éjszakák.

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn éjjel bolygód, a Merkúr a Halakba lép és elővigyázatosságra int: óvakodj az álhírektől! Valahogy ki kell szűrnöd a valós híreket. Biztos lehetsz benne, hogy rengeteg megtévesztő információ fog érkezni. Mielőtt döntést hozol, vagy járj utána, vagy várj! Pénteken és szombaton szuper fényszögek lesznek az égen. Ezek segítenek, hogy előnyös helyzetbe hozd magad. Szombaton a Nap belép a Kosba, ami téged is felvillanyoz, mert nemcsak hivatalosan kezdődik a tavasz, hanem a bőröd alatt is érzed.

RÁK – heti horoszkóp

Élvezd a hétfői pihenőnapot! Hozd ki belőle a legtöbbet és a legjobbat! Ne törődj a holnappal, mert akkor nem tudsz feltöltődni! Keddtől meg fogsz lepődni, hogy mennyire klassz barátaid és kollégáid vannak, akik remek szövetségeseid. Számíts rájuk! Ahogy ők is számíthatnak rád. A kölcsönösségtől igazán nagyszerű ez az egész. Szombaton a Nap, vasárnap a Vénusz lép a Kosba. Ezek változást sejtetnek a munkahelyeden. De előre ne aggódj! Ráérsz reagálni, dönteni majd akkor, amikor konkrét lesz.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem férsz a bőrödbe hétfőn. A szabadnap pont arra való, hogy bolondozz, és felszínre engedd felhőtlen gyermeki részedet. Ráérsz komolykodni keddtől. Készülj fel rá, hogy kedden vagy szerdán a főnököd váratlan kéréssel áll elő! Hirtelen úgy érezheted, hogy ez kiszúrás. De ha kicsit vársz, rájössz, hogy ez valójában a sors tesztje: a rugalmasságodat teszteli. Szombaton a Nap, vasárnap a Vénusz lép a Kosba, ami felvillanyoz téged. Újabb és újabb célokat találsz, amelyek motiválóan hatnak rád…

SZŰZ – heti horoszkóp

Remélhetőleg hétvégén mindenkit kielégítettél, így hétfőn kedvedre elvonulhatsz, és azt csinálhatod, amihez kedved van. Az sem tragédia, ha csupán pár órád jut ilyesmire. Keddtől nem kell aggódnod, mert olyan olajozottan haladsz a munkáddal, hogy 4 nap alatt mindent el tudsz végezni. Egyedül az jelenthet nehézséget, hogy bolygód, a Merkúr a Halakba lépve bőbeszédű embereket hoz az utadba. Szombaton a tavaszi nap-éj egyenlőség azt jelenti, hogy egyre hosszabbak a nappalok, és egyre rövidebbek az éjszakák.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Ezen a héten nem a hétfő lesz a kedvenc napod, hanem a péntek. Addig sem lesz okod panaszra. Nem lesznek feszült fényszögek az égen. Vagyis gond nélkül mennek a dolgok a maguk útján. Csupán arra kell figyelned, hogy jól osszad be az idődet. Érdemes lenne előre leírnod, hogy mikor mit intézel el. Ez a lista sokkal hatékonyabbá fog tenni. Pénteken szárnyalni fogsz. Időzíts ide nehezebb feladatokat! Szombaton a Nap, vasárnap bolygód, a Vénusz lép a Kosba. Ezek szerelmet hoznak neked heteken belül…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Egyetlen nap lesz ezen a héten, amire fel kell készülnöd: szerdán egy Hold-Uránusz együttállás azt jelzi, hogy valaki provokálóan viselkedik. Semmiképp se vedd fel a kesztyűt! A bokszkesztyűt pláne ne! Ez sokkal könnyebb lesz, ha előre tudsz erről. Szerdán egy szuper fényszög téged fog igazolni. Szóval a másik hiába próbálkozott, pórul jár. A tavaszi nap-éj egyenlőség szombatra esik, ami téged arra ösztönöz, hogy az egészséged megőrzése érdekében változtass a táplálkozásodon. Rajta! Csináld!

NYILAS – heti horoszkóp

Eleged van a hidegből, a sötétből és a télből. Ne bosszankodj! Napokon belül itt a hivatalos tavasz. Előtte nehéz munka vár rád keddtől csütörtökig. Elengedhetetlen, hogy koncentrálj. Nem kalandozhat el a figyelmed. Ha hibázol, magaddal tolsz ki, mert dupla munkád lesz utána. Pénteken jön valaki, aki megnevettet, és hatalmas hatással lesz rád. De ne fuss előre! Szombaton a Nap, vasárnap a Vénusz lép a Kosba, ami nem csak a tavasz kezdetét jelenti, hanem azt is, hogy végre felébredsz téli álmodból.

BAK – heti horoszkóp

Jobban járnál, ha a március 15-öt, a hétfőt nem takarítással töltenéd. Ez a szabadnap ajándék, amit magadra kellene fordítanod. Persze ha te attól érzed jól magad, ha tisztaság és rend van, akkor takaríts, de ne egész nap! Keddtől remek formában leszel, és hihetetlenül hatékonyan haladsz a munkáddal. Szombaton lesz a tavaszi nap-éj egyenlőség. Tévesen a köztudatban március 21. vésődött be. Holott 10 éve már ez március 20-ra esik. A nap-éj egyenlőség a hivatalos tavasz és az asztrológiai újév kezdete.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Lehet, hogy hétfőn nem tipikusan kirándulós lesz az idő, mégis jó lenne, ha kimozdulnál a négy fal közül. Már csak azért is, mert a bolygók szerint keddtől nagy szükség lesz a koncentrációra, ha jól akarsz teljesíteni. Ki kell zárnod minden zavaró tényezőt. Péntektől kellemes és hasznos beszélgetésbe csöppenhetsz bele. Figyelj, mert előre nem sejtheted, hogy hova fut ki a diskurzus! Hétvégén kezdődik az asztrológiai újév. Ez a tavasz kezdete is egyben. Szombaton lesz a tavaszi nap-éj egyenlőség.

Napi horoszkóp

Itt a tavasz (Fotó: Pixabay)

HALAK – heti horoszkóp

Izgalmas folyamatok zajlanak az égen: hétfőn éjjel Merkúr belép a Halakba, szombaton a Nap, vasárnap a Vénusz kilép a Halakból. Merkúr a kommunikáció bolygója, amelynek hatására megered a nyelved. Arra vigyázz, hogy kinek, mit mondasz el! Az sem ártana, ha nem eresztenéd túlságosan bő lére a mondókádat. Sajnos az embereknek nincs türelme végig hallgatni téged. Szombaton a Nap belép a Kosba, és hivatalosan elkezdődik a tavasz. Ez a tavaszi nap-éj egyenlőség napja és az asztrológiai újév kezdete is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top