nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 15. – A hosszú hétvége utolsó napja

Anyagi helyzeted biztos mederben folyik, így nyugodtan hátradőlhetsz. Emberi kapcsolataidra azonban az érzékenység lehet a jellemző a napi horoszkóp szerint.

Kos

Anyagi helyzetedre igazán nem panaszkodhatsz. Korábbi munkád gyümölcse most beérik, így egy kis pluszjövedelemre számíthatsz. Szinte lubickolsz a lehetőségekben. Magabiztos és laza vagy, még a konkurenciával is ringbe szállsz. Bármibe kezdesz bele, a szerencse melléd áll. Sikeres napnak nézel elébe.

Napi horoszkóp

Itt a tavasz (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ez a hosszú hétvége utolsó napja, amit igyekszel a lehető legkényelmesebben tölteni. Nem vágysz mások társaságára a háziállataidon kívül. Tudod, hogy a kedd teli lesz munkával, így jól teszed, ha adsz magadnak időt a kikapcsolódásra. Nézz meg egy jó filmet, este pedig ajándékozd meg magad egy forró fürdővel – tanácsolja a napi horoszkóp.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Aki most ismer meg, el sem hiszi, hogy alapvetően érzelmes, érzékeny típus vagy. Keményen és nagyon határozottan reagálsz minden felmerülő kérdésre. Néha fent, néha lent érzed magad, de makacsul ragaszkodsz az elgondolásaidhoz. Törekedj a stabilitásra mentálisan és fizikálisan is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Jól jön, ha van nálad fényképezőgép. Megörökítheted a legkedvesebb pillanataidat. Ezekben a napokban, ha kijutsz a természetbe, egyre-másra fotózhatod az érdekesnél érdekesebb növényeket. Anyagi ügyekben nagyon jól haladsz. Most ne váratlan pénzre számíts, hanem remek ötletekre azzal kapcsolatban, hogyan szaporíthatod azt, amid van.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Mindenki, akivel most sikerül kapcsolatba lépned, a segítségedre lehet. Ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik támogatják az elképzeléseidet. Szeretettel és empátiával fordulsz a többiek felé és ez nagyon vonzóvá tesz. A nap közepén lelkesen útjára indíthatod egy új elképzelésedet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ne lepődj meg, ha úgy érzed, veled ez már megtörtént egyszer. A bolygók most ilyen tréfát űznek veled. Családod valószínűleg felhoz egy olyan témát, amitől te már szabadulni szeretnél, ők azonban nem engednek. Ha megosztjátok a feladatokat, nagyon kellemesen alakulhat a hétfő második fele.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Rendkívül céltudatosan irányítod az életedet. Ennek ellenére elfog a bizonytalanság. Felbukkanhat valaki a múltból, aki egészen megindít – nagy hatással van az érzelmeidre. Terveidet is lelki motívumok hatják át. A nap második felében ne tegyél elhamarkodott lépéseket, és ne hozz hirtelen döntéseket – a gondosan felépített biztonságodat kockáztathatod.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Továbbra sem szereted, ha dirigálnak neked. Most ráadásul valaki olyan teszi, akit te nem sokra becsülsz. Meg akarod mutatni, hogy a saját erődből is jelentős dolgokra vagy képes, nem kell hozzá az irányítás. Bár a tavasz közeledik, nem árt az óvatosság. Egyelőre napsütésben is vedd fel a sáladat! Lehet ez már valamivel könnyebb, mint amit a múlt héten viseltél, de vigyázz, hiszen most nagyon érzékeny a torkod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma ne akarj semmit se száz százalékig megoldani. Nehezen viseled a változásokat. Családod is megérzi ezt a makacsságot, különösen, ha pénzügyekben fordulnak hozzád. Jelenleg kerülöd azokat a témákat, ahol a túlzott józanság helyett inkább érzelmekre lenne szükség. Ne félj megnyílni a szeretteidnek, ők csak jót akarnak neked.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon nehéz eltántorítani az elképzeléseidtől. Ezen a napon ismét a hivatásod területe lehet az, ahol nehézségekkel kell szembenézned. Ezek többnyire emberekkel kapcsolatos kisebb-nagyobb napi bosszúságok. Mindezek ellenére oldott hangulatban töltheted a hétfő délutánt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Tele vagy tervekkel és szép álmokkal. Előbb azonban néhány régi beidegződéssel kell leszámolnod. Oldd meg azokat a korábbi problémákat, amik még mindig nyomasztanak. Ez egy módon sikerülhet: következetességgel és felkészültséggel. Munkádért vársz majd egy összeget, ami egyelőre még csak nem is hallat magáról. Ragaszkodj a kifizetéshez – ne hagyd, hogy valaki más tegye zsebre.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A nap jelmondata: önzetlenség mindenekelőtt. Ebben az időszakban minden alkalmat megragadsz, hogy segítő jobbot nyújts annak, aki erre rászorul. Nem csak anyagilag, hanem emberileg is mellette állsz a bajbajutottaknak. Hétfő délelőtt egy barátnőd számára – ha átszámolod a háztartási kiadásait –, sokat spórolhatsz. Egyelőre semmi lazítást nem engedsz magadnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top