nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 19. – Lelki megpróbáltatásokon mész keresztül

Váratlan, s egyben fura helyzeteket tartogat neked a péntek a napi horoszkóp szerint, méghozzá különösen a lelki ügyeidet tekintve.

Kos

Meglehet, hogy munkahelyeden ma megsérted egyik kollégádat, aki most úgy tesz, mintha minden rendben lenne közöttetek. Azonban ez korántsem így van, a harag és a megbántottság ott munkál benne. Ez azt eredményezi, hogy kihasználhat majd minden adandó alkalmat arra, hogy visszafizesse. Elejét vehetnéd ennek a folyamatnak akkor, ha néhány igazán szép megnyilvánulással kibékítenéd – javasolja a napi horoszkóp.

Napi horoszkóp

Lelki próba előtt állsz (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Miért akarod az anyagi dolgaidat többnek mutatni, mint ami? Az igazán nagy vonzalmak esetében teljesen mindegy, hogy ki milyen anyagi körülményekkel rendelkezik, nem ez az elsődleges kérdés. Felesleges becsapnod önmagadat és párodat ezzel a színjátékkal. Ha egy kapcsolat elején nem vagy őszinte, akkor komoly bonyodalmakkal számolhatsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Karrieredben ma sokat aggódsz az előrejutásod miatt. Aggodalomra viszont semmi okod, hiszen vezetőid meg vannak elégedve veled és ma még egy kis elismerést is bezsebelhetsz. Inkább arra használd az energiádat, hogy kitalálod, péntek révén, mivel fogod tölteni az estét. Hívd át a barátaidat, igyatok meg egy pohár bort. Nyolcig belefér.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a szerelem és erotika területe kerül előtérbe nálad. Nagyon hízelgőnek találod, hogy környezetedben többen is kinyilvánítják vonzalmukat irántad. A kérdés az, hogy csak azért tápláltad-e az érintettekben a vonzalom érzését, mert ez hiúsági kérdés nálad vagy részedről is alapja volt ezeknek az érzelmeknek. Esetleg csak egy kis péntek esti flörtre vágysz?

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Váratlan pénzek folyhatnak be munkád során, méghozzá egy jóakaródnak köszönhetően, aki lelkesen támogatja karrieredet, és lehet, hogy titkolt érzelmi szálak is fűzik hozzád. Ez persze nem jelenti azt, hogy támogatásra szorulsz munkád során, hiszen mindenki tudja, hogy pontosan és nagyon jól végzed a feladataidat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Alig vártad, hogy péntek legyen. A munkában elég jól haladsz, ami arra ösztönöz, hogy a délutánod is tartalmasan töltsd el. Találj ki valami kreatív dolgot vagy csak süppedjetek a kanapéba, nézzetek meg egy jó filmet, esetleg vegyétek elő a társasjátékokat. Meglátod, jót fog tenni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Mostanában elég sokat vagy elfoglalva a kilóiddal. Ne aggódj, jól nézel ki! De azért a testmozgás nem árt, hogy egészséges maradj. Ugyan az edzőtermek bezártak, de te nagyon is kreatív vagy. Menj ki futni vagy vedd szépen elő az ágy alatt porosodó súlyzóidat. A neten is már van egy csomó online gyakorlat, ami segít újra az önbizalmadon is.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A lelki békét ma felboríthatja egy régen látott ismerős. Azt hitted, már sosem kerül utadba, most mégis úgy alakultak a dolgok, hogy kénytelen vagy vele szóba is állni. Tekints jelként erre a helyzetre és használd arra az alkalmat, hogy végre lezárd a dolgot, és harag és megvetés nélkül tudj újra a szemébe nézni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mostanában alig mozdultál ki otthonról. Teljesen elvette a kedved, hogy minden zárva van. Megértjük, de ne hagyd, hogy még magányosabb legyél. Menj ki ma a szabadba. Sétálj el egy parkba, vagy ha tudsz, menj vízpart közelébe. Ha barátokat is hívsz, meglátod, segít, hogy újra feltöltődj.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Merj nagy célokat kitűzni magad elé. Az energiáidat összpontosítsd erre, mert a kivitelezés csak így sikerülhet! Ma minden segítséget megkapsz erre a családodtól is. Fogadd el a jó tanácsukat és a támogatásukat, hiszen így előbb megvalósíthatod az álmaidat. Az új vállalkozás gondolataitól ma szárnyalni fogsz.

Heti angyalhoroszkóp

Merj szárnyalni (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha régóta fontolgatod a költözést, ma teljes erővel nekifoghatsz e terv megvalósításának. Különösen kedvező lehet, ha délkeleti irányba költözöl. A változás jót fog tenni. Leendő otthonodat dobd fel a tavasz színeivel és ne felejtsd el megvenni a régóta vágyott olvasólámpát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy érezheted, egy percnyi szabadidőd sincs. Amennyiben kisebb gyermekeid vannak, akik most még óvodába vagy iskolába sem járnak, találj ki valamit, hogy lepasszold őket hétvégére. Ha megoldható, vidd el őket a nagyszülőkhöz, keresztszülőkhöz. Ha nincs gyermeked, de a munka miatt érzed ugyanezt, vegyél egy meleg fürdőt és tedd be mellé a kedvenc zenédet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top