nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. március 20–21. – Ébred a lelkesedés

„Tavasz van, gyönyörű! Jót rikkant az ég!” József Attila Tavasz van! Gyönyörű! című verse pont aktuális. Mit üzen a szerelmi horoszkóp?

Szombaton van a tavaszi napéjegyenlőség, és a Nap belép a Kosba, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi a tavaszt. Ettől mindketten lelkesek lesztek. Kérdés, hogy ugyanazért fogtok-e lelkesedni…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tavaszi szerelem (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rád lesz a legfantasztikusabb hatással a szerelmi horoszkóp szerint, hogy szombaton a Nap belép a Kosba. A bőrödön és a bőröd alatt is érzed a tavaszt. Ez inspirálóan fellelkesít. Ragaszd át ezt az életigenlő érzést a kedvesedre! De ne várd el tőle, hogy azonnal kövessen!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párodra számítasz a hétvégével kapcsolatban. Kifogytál az ötletekből és kedved sincs. Legyél őszinte vele! Valld be, hogy most az ő kreativitásán múlik a hétvégétek! Ezek után kritizálás nélkül engedd, hogy javasoljon valamit!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kedvedre való lesz a szombati Nap Kosba lépése. De az Ikrek Hold még jobb hír a számodra. A szerelmed a közeledben „sütkérezhet”. Ez a kapcsolatotok csodája: felváltva emelitek egymást. Egyébként napozhattok kint a szabadban is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez már a tavaszi fáradtság? Teszed fel a kérdést. Ha a párod bólogat, akkor megijedsz. Ha rázza fejét, akkor érzéketlennek tartod. Szerinted mi lenne a jó reakció? Főzzön egy illatos teát? Akkor sértődés helyett kérd meg erre!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton a Kosba lépő Naptól úgy érzed, hogy vége a téli álomnak. Hirtelen fellelkesülsz. De ne noszogasd a szerelmedet! Hagyd, hogy ő a saját tempójában „ébredezzen”! Felesleges vitába nem érdemes belemennetek…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ezen a hétvégén óriási változást érzel a párodon. Ne magadban analizáld őt! Inkább kérdezd meg, mi váltotta ki belőle ezt! Az is lehet, hogy tévedsz, mert nem változott semmi. Engedd, hogy megnyugtasson! Utána édesebb az ölelése.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége nem csak a tavasz kezdete, hanem a szerelmetek tesztje is. A szerelmed ragyogó kedve féltékennyé tehet téged. Okosabb lenne, ha jeleznéd neki, hogy szükséged van a szerelmetek megerősítésére, hogy biztos lehess benne.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legjobb feszültség-levezető a sport. A másik 18-as karikás. Kettőtökön múlik, hogy melyik programot részesítitek előnyben. Biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen egyet fogtok érteni. Összekacsintás, és indulás!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati tavaszi napéjegyenlőség és Kosba lépő Nap visszaadja az életkedvedet. Ennek a kedvesed fog a legjobban örülni. Visszakap téged: azt a stílust, amibe beleszeretett anno. Ettől újból egymásra találtok, találhattok…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerinted a hétvége arra való, hogy az otthonotokat rendbe rakjátok, illetve a családotokkal töltsetek időt. Könnyen lehet, hogy ezzel nem ért egyet a párod. Mindkettőtöknek kompromisszumot kell kötnötök, ha nem akartok összekapni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tavaszi tulipánsereg (Fotó: Pixabay)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A korlátozások ellenére élvezhetitek a közös hétvégét. Bár nem kötelező mindent együtt csinálnotok. Nem vagytok összenőve. Kimondottan izgalmas, ha külön élményeiteket este összebújva megoszthatjátok egymással.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretnéd, ha a párod meglepne téged valamivel. Tegyél utalásokat erre! És valahogy könnyítsd meg a dolgát! Már kialakult egy olyan közös nyelv, amit csak ti ketten értetek. Ettől még fogalmazhatsz közérthetően…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top