nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 21. – Nagyszerű elképzeléseid vannak

Akkor vagy a legerősebb, ha magadra hagynak, akkor tudsz igazán erős és elszánt lenni. A napi horoszkóp szerint megvannak a képességeid ahhoz, hogy legyőzd a leghatalmasabb ellenfelet is, és elháríts hatalmas akadályokat.

Kos

Egy közeli barátod nagyon későn csönget be hozzád. Tudod, hogy mostanában nagyon sok gondja van, szeretnél neki segíteni. Nyolc után most úgysem lehet kimenni, marasztald éjszakára. A lelkizés úgyis nagyon megy neked. Bontsatok ki egy üveg bort, de csak mértékkel igyatok, hisz tudod, hogy holnap munkanap lesz már és nem engedheted meg magadnak a lazítást.

Napi horoszkóp

Nagyszerű ötletek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint olyan ismeretséget köthetsz ma, amely nagyon is kedvedre való. Igaz, hogy barátságnak indul a dolog, de lehet egy olyan pillanat, amely ezen az érzésen jóval túlmutat. Meglesz a lehetőséged arra, hogy mérlegeld, barátságot szeretnél vagy talán szerelmet. Ügyelj arra, hogy ez a pillanat tényleg csak egy pillanat lesz, és ha mégis belemész egy mélyebb érzelembe, onnan már nem lesz visszaút.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kedvesed nagyon sok dolgot bevállal a háztartásban, de nem sikerül teljesítenie. Lassan az utolsó kártyáit is kijátssza, így hitetlenkedve fogadod újabb ötleteit. Igyekszel mindezt nem kimutatni, de egyre nehezebben megy. Családod is kommentálja a helyzetet, ami egyáltalán nem segít a kapcsolatotoknak. De mi lenne, ha inkább támogatnád és ahelyett, hogy csak nézed, többet segítenél a ház körüli dolgokban, hiszen ez közös érdeketek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Munkahelyeden felfelé ível a szerencsecsillagod, ami bizony már ráfért egzisztenciális helyzetedre. Ez nagyon jó hír, azonban mégsem lehet minden tökéletes, ugyanis családi életedben kicsit puskaporos a levegő vasárnap. Nem is csoda, hiszen a múlt héten alig lehetett hozzád szólni, és lehet, hogy alaposan megbántottad a körülötted élő embereket. Engeszteld hát ki őket.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon korán felébredsz, de mégsem sikerül időben elindulnod a piacra. A reggeli rutin ugyan megvan, de sokáig időzöl a zuhany alatt. Egy gondolat nem enged el, így egész nap ezen őrlődsz. Csak úgy tudod magad kibillenteni ebből az állapotból, ha nemcsak a problémára figyelsz, hanem a megoldáson is töröd a fejed. Vasárnap inkább a feltöltődésre koncentrálj.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lehet, hogy új lakást szeretnél, vagy egy szebb autót? Azon gondolkodsz, hogy jó lenne hitelt felvenni, és banki ügyletekkel finanszírozni vágyaidat. A jó hír az, hogy nyugodtan megteheted, valószínűleg zökkenőmentes lesz az ügymenet. Nem fog elhúzódni a hitel elbírálása sem, és a visszafizetéssel sem lesznek gondjaid. Egyvalamire azonban figyelj: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Jellemedben igen erősen van jelen a tapintatos, diplomatikus viselkedésre irányuló tendencia. Ma hajlamos leszel arra, hogy mindenkivel szemben kedves legyél, és hogy megtedd azokat az apró udvariasságokat, amelyeket mások gyakran elmulasztanak. Örömödet leled a másokkal való együttműködésben, a súrlódások elsimításában, a problémák eligazításában.

Napi horoszkóp

Erejed teljében vagy (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyszerű elképzeléseid vannak, csak támogatót nem találsz hozzá. Mindenkit felkeresel, de senki sem lát elég fantáziát az ötletedben. Úgy érzed, hogy fel kéne adnod, de mégsem teszed. Jól döntöttél, hiszen lesz olyan kollégád, aki örömmel látná elképzeléseidet. Hazafelé menet beszerezhetsz néhány szál virágot, gyújts egy gyertyát, dobd fel a lakás hangulatát.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Sorra derül ki párodról, hogy mégsem ő az álompartner, és gyermeked sem mintagyerek. Nem baj, ha nem viselkedik úgy a világ, mint ahogyan azt te szeretnéd, hiszen egyrészt unalmas lenne, másrészt, mit kezdenénk egymással, ha semmi feszültség nem munkálna közöttünk? Hiszen gyakran a feszültség viszi előbbre a kapcsolatokat, persze csak ha egészséges mennyiségben van jelen kapcsolatainkban.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon szép nap várhat ma rád a szerelemben, érzelmi életedben, s a családoddal kapcsolatban is. Olyan kedves és megható gesztusokat tapasztalhatsz párod részéről, ami megerősíti benned azt a hitet, hogy jól döntöttél, amikor őt választottad. Néha azt mutatod a külvilág felé, hogy nem fontos neked a kedvesség és az érzelmek, azonban ez korántsem így van. Legfeljebb nehezebben vállalod fel, hogy te is egy érző ember vagy. Társadnak nap mint nap meg kell küzdenie azért, hogy szívedbe fogadd, s ezért nagy tiszteletet érdemel.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ismét sok furcsa dolgot művelsz vasárnap, ami nem különösebben meglepő, hiszen ilyenek a Vízöntők! A váratlan inkább az, hogy mindezt környezeted és párod megértően fogadja. Nem idegesíti őket különcséged, inkább csak mosolyogva legyintenek egyet, mondván, hogy milyen szeretetreméltó vagy. Lássuk be, tényleg az vagy, hiszen mindig törődsz mások jólétével is.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szeretnél ma pontot tenni egy fontos feladatod végére. Nem tudod, hogy pontosan mit várnak el tőled főnökeid, de a megérzéseidre bízod magad. Bár hétvége van, de holnapra elő kell rukkolnod a megoldással, így nem csoda, ha ezen kattogsz. Nem tévedsz, amikor megpróbálod feltérképezni az előtted álló kihívásokat. Egy megbeszélésen olyan információkra teszel szert, amelyek segítenek a probléma megoldásában.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top