nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. március 22–28. – Válassz: bosszúság vagy harmónia?

Furcsa hét elé nézel. 7 nap alatt 7 szuper fényszög és 6 bolygó szembenállás lesz az égen. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen ellentmondásos hatások fognak érvényesülni a heti horoszkóp szerint.

Tőled függ, hogy mire figyelsz, minek adsz teret: a harmóniának vagy a bosszantó dolgoknak.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Válaszd a harmóniát! (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Ambivalens érzésekkel indul a heted. A bolygók és a fényszögek szerint lesz okod elégedettségre. Ahogy arra is lesz okod, hogy bosszankodj. Előbbi olyan folyamatoknak köszönhető, ami látványos előrelépésből fakad kapcsolatépítés, fészekrakás és kreativitás terén. Közben a bosszankodást az akadályok okozzák. Ez a kettő párhuzamosan fut végig a heteden. Tőled függ, hogy melyiknek adsz nagyobb teret: az elégedettségnek vagy a bosszankodásnak. Vasárnap óraátállítás és telihold is lesz. Ezek kibillenthetnek…

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn vihar előtti csendet érzékelhetsz. Ne aggódj! A vihar nem jelent világvégét! Kedden a közlekedésben, szerdán és csütörtökön a munkahelyeden kell óvatosnak lenned. Mindig legyél éber! Figyelj, hogy semmi se terelje el a figyelmedet! Biztos, hogy jön egy csomó kósza hír, felesleges pletyka. Ezeket ne vedd komolyan! Így elkerülheted azt, hogy duplán kelljen dolgoznod. Hétvégén jó lenne, ha gyerekekkel közös programot csinálnál, hogy teret nyerjen a benned élő gyerek, aki bohókás és vidám.

IKREK – heti horoszkóp

Kitűnő lehetőségekkel indul a heted. Időzíts hétfőre minél több ügyet, mert bármit gördülékenyen el tudsz intézni. Azonban egyre több érzelem keveredik a kommunikációba. Ezt be kell kalkulálnod. Vedd észre, ha a másik érzelmi hullámvasúton van! Szerdán és csütörtökön olyan bolygó szembenállások lesznek az égen, amelyek veszélyt jeleznek a kommunikációban és a közlekedésben. Legyél nagyon elővigyázatos! Hétvégén téged nem a vasárnapi telihold, hanem a szombati dupla bolygószembenállás visel meg.

RÁK – heti horoszkóp

Fel kell vértezned magad ezen a héten. Meg kell védened a saját érdekeidet, és tilos kiborulnod, ha nem pontosan a kedved szerint alakulnak a dolgok. Több nehéz konstelláció lesz az égen keddtől csütörtökig. Sajnos a pénz lesz az egyik kritikus téma. Nincs mese: a világválság kellős közepén vagyunk. Emiatt neked is visszafogottan és takarékosan kell gazdálkodnod. Felemás hétvége elé nézel. Szombaton az utakon lehet feszültség. Vasárnap a családod okozhat fejtörést. Egyik miatt se idegeskedj!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Szentimentális hangulatban indul a hét. Ne lepődj meg, ha a környezetedben lévő emberek többsége érzelmi alapon működik! Ez se nem rossz, se nem elítélendő. Csupán tény. A folytatás kicsit kiszámíthatóbb lesz: a hét közepén párkapcsolatodra és minden olyan kapcsolatra kell vigyáznod, ami fontos számodra. Úgy bánj velük, mint a hímes tojásokkal! Nemcsak ők lehetnek sértődékenyek, hanem te is. A vasárnapi óraátállítás és a telihold elgondolkodtat: rohan az idő. Kérdés, hogy értékesen telik-e…

SZŰZ – heti horoszkóp

Most minden korábbinál nagyobb szükséged lesz arra a higgadtságra, amiről híres vagy. A világ és az emberek meg vannak bolydulva. Senki sem tudja, mi lesz a következő lépés. Vagyis muszáj elfogadnod, hogy jelenleg képtelenség tervezni. Ezen a héten ezt összesen 6 bolygó szembenállás mutatja. Ezek közül téged a szombati érint legérzékenyebben. Pont azok az emberek bántanak meg, akik a legközelebb állnak a szívedhez. Ezek után a vasárnap hajnali óraátállítás és a vasárnap esti telihold eltörpül…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Tudj róla, hogy a hétfő alkalmas mindenféle megbeszélésre, egyeztetésre és tanulásra! Akkor is, ha nő az érzelem térnyerése. Észrevetted, hogy az emberek egyre kevésbé képesek objektívek maradni, mert egyre inkább az érzelmeik hatása alatt beszélnek, döntenek, cselekszenek? Ezt szimbolizálja, hogy ezen héten összesen 6 bolygószembenállás lesz az égen. Vagyis sok nézeteltérés és vita alakul ki. Ezekből kimaradhatsz, ha nyugodt maradsz. A vasárnapi telihold szerelmi téren mutat konfliktusveszélyt.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden minden a kezedre játszik. Ne törődj azokkal, akik aggodalmaskodnak és/vagy panaszkodnak! Te menj a saját megérzéseid után! Hét közepén a munkahelyeden alakul ki egy olyan szituáció, ami állóháborúvá válhat. Ebből nagyon jó lenne kimaradnod. Vagy legalább húzd az időt! Pénteken lecsillapodnak a kedélyek. De addigra te totál lemerülsz. Hétvégén ezt ki kell pihenned, nehogy lerobbanj. Kapcsold ki az agyadat és telefonodat is! Minél többet leszel a szabadban, annál jobban feltöltődsz!

NYILAS – heti horoszkóp

Számtalan olyan emberrel lesz dolgod, aki bajban van. Közöttük lesznek olyanok, akik meglehetősen hangosan panaszkodnak. Ők idegesítenek, mert neked sem könnyű, de te legalább teszed a dolgod. Ha félre tudod tenni a saját gondjaidat, és megkeresed azokat, akiknek segíthetsz, duplán nyersz. Egyrészt megfeledkezel a problémáidról, másrészt jót teszel embertársaiddal. Szerdán elismerést és köszönetet kapsz. Hétvégén téged a szombati dupla bolygószembenállás visel meg, nem a vasárnapi telihold.

Napi horoszkóp

Itt a tavasz (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

A számok és a tények megnyugtatnak téged: március 3., az év 12. hetén 7 szuper fényszög és 6 bolygószembenállás lesz az égen. Vagyis a kedvező hatások győznek. Persze kérdés, hogy te melyikre fókuszálsz. Segít, ha tudod, melyik miről szól. A szuper fényszögek kedveznek a következő témáknak: pénz, munka, párkapcsolat, családi és ingatlan ügyek. A kedvezőtlen fényszögek megnehezítik a pénz beosztást, a szerelmi feszültségkezelését, a kommunikációt és a jövőd alakulását. Utóbbit a vasárnapi telihold jelzi.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kifejezetten jó hangulatban indul a heted. Egyetértés és együttműködés jellemzi a hét elejét. Azután gyűlnek a felhők: szerdán és csütörtökön is lesznek olyan bolygó szembenállások, amik megnehezítik a dolgodat. Több olyan emberrel lesz dolgod, aki büszke és sértődékeny. Legyél velük elnéző és megértő! Most mindenkinek nehéz. Szerencse, hogy a bolygók péntekre megbékélést hoznak. Hétvégén vigyáznod kell a pénzedre és arra, hogy kinek mit mondasz. Utóbbira a vasárnap esti telihold hívja fel a figyelmedet.

HALAK – heti horoszkóp

Jól indul a heted. Kedden hajnalban egy szuper fényszög kreatív ötlettel segít, hogy kimássz abból a bajból, amibe kerültél. Kiderül, hogy van kiút, és nem reménytelen a helyzet. Sajnos nem lesz gyors a kivitelezés. A bolygók szerint eltökéltségre és kitartásra lesz szükséged. De ha látod a célt, akkor ez nem fog gondot okozni. Szombaton dupla bolygószembenállás szerelmi civakodás veszélyét mutatja. Tegyél meg mindent, hogy ne legyen vita! Vasárnap hajnalban ne felejtsd el átállítani az órákat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top