nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 23. – Örömteli kedd

Ma egy remek hírrel lehetsz gazdagabb, ami nem csak téged, de a körülötted lévőket is felvillanyozhatja a napi horoszkóp szerint.

Kos

Régi ismerősöddel futsz össze véletlenül. Az örömteli találkozás egy termékeny gondolatot indít el fejedben, mely hamarosan kolosszális ötletté nőheti ki magát. Kedvesed egy titkába avathat be téged. Ezt mindenképp kezeld bizalmasan, egyúttal értsd jelentését is, bízik benned. Egyedülállóként új szerelem küszöbén állhatsz, ezt szinte a levegőben érzed.

Napi horoszkóp

Öröm, boldogság (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint pénzügyi gyarapodással indul, dicsérettel zárul a napod. Utóbbira munkahelyeden kerülhet sor, egy bajos helyzet bravúros megoldása kapcsán. Egy kettőtöknek szóló jó hírt hozhat a kedd, így pároddal nagyon pozitív napotok lehet. Új tervek is lehetnek születőben. Ha nincs kedvesed, rég ismert barátod kezdhet feléd közeledni. Ezt mindenképp érdemes átgondolnod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Valaki nehezen teljesíthető szívességet kérhet tőled, de ha fektetsz bele egy kis plusz energiát, akkor hamar rájöhetsz, hogyan kivitelezhető a dolog. Pároddal egy kisebb vita ugyan adódhat, de ennek tisztázása hamar sikerül, és harmonikusan folytatódik a hét. Ha még szingli vagy, izgalmas flörtbe keveredhetsz valakivel, de a dolog akár tovább is fejlődhet, ha úgy akarjátok.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai napon a pénzügyeidben következhet be kedvező változás. Ez megnyugvással tölthet el, de vigyázz, ne uralkodjon el rajtad a túlzott lazaság! Bankszámlád bánhatja. Gondolj a nem várt kiadásokra is és tegyél félre a könnyen jött pénzből. Szerelmed iránti érzelmeid egyre csak erősödhetnek, és ez viszont is hasonlóképp lehet. Felhőtlen boldogságban lehet részed.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Bosszantó dolog adódhat ma, de hamar kiderül, ez is csak egy újabb alkalom volt arra, hogy bebizonyosodjon, milyen jól helytállsz a problémamegoldásban. Párod meglephet egy pozitív reakciójával. Kiegyensúlyozottnak érezheted magad most mellette. Szingliként most kicsit nehezebb lehet egyedül, de a szerelem már közeleg, csak kis türelem kell és kitartás. Nyárra megtalálhatod az igazit.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valakitől kéretlen pénzügyi tanácsot kaphatsz, ami elsőre kifejezetten bosszant, később, átgondolva azonban magad is láthatod, hogy lehet benne valami. Szerelmed bókok tengerével áraszthat el. Nem hiába, hisz szexi kisugárzásod szerelmi bájitalként hat rá. Egyedülállóként az online ismerkedésnek érdemes esélyt adnod, egy titokzatos idegent jósol horoszkópod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kicsit több tennivalód adódik, mint általában, és ennek megszervezése nem lesz mindig könnyű. Ha listát készítesz, a prioritást veszed figyelembe, és nem veszel el a feladatokban, akkor egyszerűbb dolgod lesz. Párod ellenkező módon vélekedhet valamiről. Próbálj nyitott lenni érveire, és törekedjetek kompromisszumra. Ha nincs párod, barátnőd ismerősének akadhat meg rajtad a szeme.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Két dolog között kell döntened ma, mely azonban nem lesz egyszerű. Lehet a környezetedben valaki, aki megélt hasonlót és rendelkezik tapasztalattal. Kérd a segítségét! Szerelmeddel talán kevesebb lehet most a kettesben töltött idő, de ne aggódj, lesz alkalom mindent bepótolni. Ha még keresed a párod, munkád során pillanthatsz meg valakit, aki megtetszik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tavaszi szerelem (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkahelyeden új helyzetben kell bizonyítanod. Nem csoda, ha kivívod főnököd elismerését, mert remekül boldogulhatsz majd. A kollégáid viszont irigykedhetnek az elért sikerre. Szerelmeddel kissé hullámzó lehet a kedd, de az esetleges összezördülések után édes lesz a békülés. Egyedülállóként élvezed a szabadságod, ami még csalogatóbbá tesz a másik nem szemében.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Jó vétel teszi szebbé a keddet. Az ajánlat váratlanul kerül utadba és kedvezően érinti anyagi ügyeid. Jobban jössz ki, mint hitted. Párkapcsolatodban felizzik a levegő, most még vonzóbbnak láthatjátok egymást, mint máskor. Ha nincs kapcsolatod, akár az egyik exeddel is összefuthatsz. Meglepetésedre egész másképp láthatod a történteket mostanra és ha párkapcsolat nem is, de egy baráti kapcsolat simán lehet belőle.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Örömhírt kaphatsz, ami egész napra felvillanyoz. Még mások arcára is mosolyt csalhat pozitív kisugárzásod. Jól is jön, mert valakinek szüksége lehet jelenlétedre most. Párod érdekes ötlettel rukkolhat elő. Noha ez saját terveidet keresztülszegi, talán még jobban is tetszik majd a magadénál. Szingliként egy korábbi elpuskázott próbálkozás után újabb lehetőséged nyílhat jelölted közelébe férkőzni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Napod a szerelem körül forog mind párban, mind egyedülállóként, így a munkában kicsit nehezebb is lehet olykor koncentrálni. Kedvesed kissé féltékeny lehet egy harmadik miatt, amire azonban nem lenne oka. Igyekezz őt megnyugtatni és nem eltúlozni a reakciót. Egyedülállóként új hódolóra teszel szert, aki személyiségében hasonló, így számodra is szimpatikus lehet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top