nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 24. – Érzelmekre hangolódó szerda

Ma döntéshelyzetbe kerülhetsz. Jól gondold át a lehetőségeidet, és csak azután válassz! – tanácsolja a napi horoszkóp.

Kos

Új ismerőst ajánlanak figyelmedbe, aki később sokat segíthet neked egy megoldandó feladattal kapcsolatban, vagy akár tapasztalatával is. Egyedülállóként jelölted kapcsán biztató híreket kaphatsz. Ha van kapcsolatod, úgy alakulhat, hogy párodnak a segítségedre lehet szüksége egy döntés meghozatalában. Légy ott neki, figyelj rá, amikor kérdez, és adj tanácsot.

Napi horoszkóp

Szeretetben (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint pénzügyeid remekül alakulhatnak. Igazán elégedett lehetsz magaddal a spórolás terén, ma ugyanis a megszokottnál több pénz marad a zsebedben. Kedveseddel csak úgy repülnek az órák. A kettőtök boldogsága a szeretteitek számára is öröm lehet. Ha nincs párod, egy ártalmatlan csevegés flörtbe csaphat át egy ismerősöddel. Később akár szerelem is lehet belőle.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Valakiben kellemesen csalódhatsz ma. Az illetőt korábban egész másnak gondolhattad, és nem számítanál egy reakciójára. Viszonyotok új alapokra helyeződik. Pároddal közösen kell megoldást találnotok valamire, és sikerül is, hiszen most még hatékonyabban működhettek együtt. Szingliként kéretlen hódolód akad: légy határozott és háríts, ha ellenedre van a dolog.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Döntéshelyzetbe kerülsz. Egy olyan kérdés merülhet fel, ami hosszú távon hatással lehet az életedre. Mérlegelj okosan! Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerőse, akit a közösségi oldalon pillantasz meg, első látásra megtetszhet. Párkapcsolatodban fontos mérföldkőről eshet szó: bármi is legyen, a komoly beszélgetés építő jellegű lesz. Ne feledd, hogy a kialakult helyzet sokaknak próbára teszi a türelmét.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Felmerülhet benned a munkahelyváltás gondolata. Ha szétnézel, akár találhatsz is valami vonzót. Bármilyen hívogató is az új út, dönts körültekintően és megfontoltan. Pároddal lehetőségetek nyílik egy elmélyültebb beszélgetésre, mely erősíti viszonyotokat. Szingliként most érdemes szétnézned egy netes társkeresőn. Nem egyszerű műfaj az ismerkedésre, de mivel jelenleg most bulizni nem tudsz menni, itt is siker várhat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Jó hírekkel indul a szerda és azzal is zárulhat. Egy rég dédelgetett álmod kapcsán érkezhet pozitív hír. Most új fény vetülhet a dologra, ami új reményt ad. Szerelmed bókok tengerével áraszthat el, hiszen vonzóbb aligha lehetne kisugárzásod és ezt ő is értékeli. Ezt egyedülállóként is érzed: most több pasi is érdeklődést mutathat irántad, ne zárkózz el, ahogy szoktál.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nálad az érzelmek kerülnek most fókuszba. Rokonoddal, barátoddal kisebb nézeteltérésbe bonyolódsz, de a békülés is hamar eljön, hála az őszinte kommunikációnak és a belátásodnak. Tudod, hogy nem mindig neked van igazad. Párban élőként és egyedül is régi vágyad valósulhat meg a szívügyek terén. Szerelmi életedben rég remélt változás jöhet, ami hosszú távú lesz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Anyagilag felmerülhet egy kis nehézség. Ne aggódj, inkább készíts egy jó tervet. Ha ez megvan, sokkal nyugodtabb leszel, mert átlátod a lehetőségeid. Kedveseddel jól működhet a kommunikáció, a kompromisszumkészségetek is segít a nap folyamán. Ha nincs párod, exed juthat eszedbe. Most tisztulhat le, korábbi szakításotokból mit nyertél. A megtanult lecke a következő párkapcsolatodban hasznodra válik.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkádban olyan feladattal bíznak meg, amiben nem vagy egészen jártas, de ha bízol magadban, nem lesz probléma. A fő, hogy merj kérdezni és segítséget kérni, ha az kell a sikerhez. Szerelmeddel kis féltékenység visz fűszert a kapcsolatotokba, de hamar tisztázódhat a helyzet. Gyorsan belátja, hogy alaptalan a vádaskodás, hiszen a te szíved csak érte dobog.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Lobbantsátok fel a tüzet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Most jobban alakulhatnak dolgaid. Pozitív energiák lengik be a szerdát, jókedved pedig le sem tagadhatnád. A harmóniába szinte semmi nem rondít bele. Szíved választottjával minden csodásan alakulhat, és fontos szerephez juthat a humor, valamint a nyári utazgatás tervezése. Egyedülállóként egy munkatárs vagy partner foglalkoztathat, de vigyázz, nehogy a karriered bánja!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egy számodra fontos ügyben kapsz sok segítséget. Ennek köszönhetően nagy lépést tehetsz célod elérése felé. Párod meglepő dolgot tesz vagy mond ma, minek hatására szinte új embert ismerhetsz meg benne. Még nem fedezted fel ezt az oldalát, de nagyon is tetszik neked. Szingliként az online ismerkedés ígéretes lehet, valakit nagyon megfog a mosolyod, a kisugárzásod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A jelenlegi helyzetre való tekintettel egy távoli jövőben esedékes utazás gondolata merül fel szerdán, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik. Tele lehetsz tervekkel, lelkesedéssel. Bár még sok elintéznivaló vár, de gondolatban szinte már el is indultál. Szingli vagy? Érdemes ma kimozdulnod, amennyire lehet, ne engedd, hogy teljesen leverjen a bezártság. Pároddal a kezdeteket idéző romantikus randi vár.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top