nlc.hu
Horoszkóp

Így ünnepeld az évfordulót levegő jegyű kedveseddel

3 csillagjegy imádni fogja ezt a karanténrandit

Fogalmad sincs, hogyan oldd meg az évfordulótokat? Maradj otthon, és hallgass a horoszkópra!

Mindannyian reméljük, hogy nem is olyan sokára csak röhögni fogunk a faramuci helyzeten: amikor a lakásunk volt az étterem, az iskola, az óvoda, vagy éppen álmaink szállodája.
Addig pedig győzedelmeskedjen az emberi találékonyság. Varázsold el a lakást, varázsold el magatokat. Ünnepeljétek úgy az évfordulót, mintha mi sem történne a nagyvilágban. Ez a nap rólatok szól!

szerelmespár

Fotó: Unsplash

Ikrek – szerelmes hétvége

Szerelmed végtelen kíváncsiságát most nem elégítheted ki utazással. De a nagyvilágot behozhatod neki a négy fal közé. Az elmaradt út tematikája szerint készíts étlapot, szállodai szoba leírást. Készülj filmekkel, amik elrepítenek a vágyott tájra. Egyetek, igyatok, szeressétek egymást – keljetek későn, bújjatok korán ágyba, fejben mindenképp utazzatok.

Mérleg – páros koktélvarázs

A Mérleg kreatív jegy, de nem gond, ha ezúttal nem neki kell mindent megoldania. Elismeri mások képességeit is, pláne, ha neki szóló meglepetésről van szó. Egy páros online mixerkurzus közös élményt ad, ahol tanulni lehet és alkotni is. Az pedig csak plusz pont, ha közben becsípve egyre pajkosabbnak látjátok a világot. Szabad a koccintás, szabad a csók!

Vízöntő – könnyed, mókás, egyéni

Vidd minigolfozni: a fürdőszobába. És a konyhába és a nappaliba. Bármilyen játék, amiben versenghettek és jót nevethettek, emlékezetes marad a Vízöntőnek. Ha kártyázni szeret, készülhetsz egy fülledt hangulatú kártyabarlanggal is, ahol csak te és ő vagytok az asztalnál. A szabályok nem lesznek túl bonyolultak: aki veszít, megszabadul egy ruhadarabtól. Hagyd nyerni, és engedd: melegítsen át.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top