nlc.hu
Horoszkóp

Erős hatású lesz az asztrológiai újév első teliholdja

A kapcsolataidra is hatással lesz a vasárnapi telihold

A március 28-i lesz az asztrológiai újév első teliholdja. Ez az időszak tökéletes alkalom lesz, hogy felülvizsgáld a legközelebbi kapcsolataidat.

Ez a különlegesen erős hatású telihold a diplomatikus és szociális Mérlegben időzik. Ez ad különlegesen jó alkalmat arra, hogy segítségével megvizsgáld a kapcsolataidat, és megoldást találj szeretteiddel való problémákra, javítsd a közöttetek lévő kommunikációt.

telihold kézcsók pár

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A szerelmi életedre koncentrálj a telihold erejével, erre van most a legnagyobb szükséged. Győződj meg róla, hogy egyensúlyban vannak-e a szerelmed és önmagad igényei! Térképezd fel a vágyait, és közben te is mondd el világosan, mit szeretnél. Próbálj meg többet figyelni rá, meghallgatni őt, ez lesz az egyik kulcs. Most az ő szemével is megláthatod a dolgokat, amik egészen új értelmet nyernek.

Bika (április 20. – május 20.)

A mindennapjaidban lévő egyensúlyt kell megtalálnod, ezzel javíthatod az emberi kapcsolataid minőségét. Őszintén nézz magadba, mennyi helyet foglal el életedben a munka, és mennyit a szabadidő? Mennyire köt a szigorú időrended, és képes vagy-e spontán dolgokra is emellett? Találd meg, hol kell húznod vagy eresztened. Ha kiegyensúlyozott vagy, akkor tudsz teljesen része lenni szeretteid életének is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ezen a tavaszon nem csupán a fák borulnak virágba, a te szerelmi életed is kibontja szirmait. Eddig tartózkodtál, hogy kimutasd romantikus énedet, most segít ebben is a telihold. Használd ki a tavasz szépségét, és tervezz romantikus randevút a szabadban. A telihold felerősíti játékosságodat és kreativitásodat, használd, és élvezd az új szerelem örömét a kedveseddel együtt.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top