nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. március 27–28. – Törékeny harmónia

A nyári időszámítás vasárnap kezdődik: hajnalban 2-ről 3-ra kell átállítani az órákat. Emiatt 1 órával kevesebbet alhattok. Még jó, hogy hétvége van, és talán nem zavarja meg a ritmusotokat. Sajnálatos módon a vasárnap esti telihold annál inkább…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Törékeny harmónia (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz zökkenőmentes március utolsó hétvégéje. Szombaton és vasárnap is 2-2 bolygó szembenállás lesz az égen, ami ürügy lehet a vitára. Nem baj, ha nem vagytok egy véleményen, de ettől még nem kell összekapni, veszekedni. Egyetértesz?

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár szombaton jobb passzban leszel, fáradtság lehet úrrá rajtad. Ennek semmi köze az óraátállításhoz. Egyszerűen kimerültél. Hetek óta nagy a nyomás rajtad. Ezt mondd el a párodnak, nehogy azt higgye, hogy vele van bajod!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Téged nem a vasárnap hajnali óraátállítás, vagy az esti telihold visel meg, hanem az a dupla bolygó szembenállás, ami szombaton lesz az égen. Ettől borúsan láthatod a jövőt. A kedvesed nem ismer rád. Hiszen nem szoktál ilyen lenni.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egész hétvégén óvatosnak kell lenned. Figyelj arra, hogy hova lépsz, hogyan közlekedsz, mit mondasz, hogyan mondod! Mindenki hiperérzékeny lesz. A szerelmed is. Sajnos elég egy szikra, hogy a vita fellobbanjon.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Március végén aggaszthat a pénzügyeitek alakulása. Egyre idegesebbé válhatsz. Minél előbb osszad meg ezzel kapcsolatos félelmeidet a pároddal! Még mielőtt számon kérnéd, és balhé robbanna ki! 2 nap alatt 4 bolygószembenállás int erre.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Idő és szerelem (Fotó: Pixabay)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Téged nem a vasárnapi óraátállítás, vagy a telihold irritál, hanem a szombati dupla bolygó szembenállás és a Szűz Hold. Ettől érzékeny, sőt sértődékeny leszel. Úgy érezheted, hogy a kedvesed nem elég gyengéd veled. Mondd el neki ezt (is)!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnap esti telihold rányomja bélyegét az egész hétvégédre. Megmérgezheti a hangulatot, és mindenkit feszültté tehet. Előzd meg a bajt, és járj a szerelmed kedvében! Pl. készíts neki finom reggelit, és romantikusan tálald!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek, vagy gyerekes dolgok okozhatnak bosszúságot március utolsó hétvégéjén. Jó lenne, ha a pároddal egy véleményen lennétek. Amennyiben ellentétesen ítélitek meg a helyzetet, nehéz lesz közös nevezőre jutnotok. Pedig az lenne a cél…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyiben a kedvesed azzal nyaggat, hogy mi lesz, mikor lesz, akkor legyél vele megértő és türelmes! Mostanában minden bizonytalan, és hol te, hol ő veszíti el az optimizmust. Ezen a hétvégén neki esik nehezére megőrizni a bizakodást.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Március utolsó hétvégéjén úgy érezheted, hogy mindenki tőled várja a megoldást. A párod és a családod is. Ezek mázsás súlyként húzhatnak le. Kérd meg a párodat, hogy segítsen! És találjatok könnyed kikapcsolódást, feltöltődést!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szinte mindegy, hogy mit teszel, mit mondasz, a kedvesed megbántva fogja érezni magát, és érzéketlenséggel vádol. Nem meglepő, hiszen 2 nap alatt 4 bolygó szembenállás lesz az égen. Ettől még megpróbálhatsz megértőbb és gyengédebb lenni.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Számíts rá, hogy szombaton mindenki sértődékenyen reagál, bármit teszel, vagy mondasz! Nem felelhetsz meg mindenkinek. Csupán a pároddal kell békére törekedned. Vigyázz a törékeny harmóniára! Értékes…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top