nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 27. – Alaposságod meghozza gyümölcsét

Ma jól teszed, ha különös gonddal ügyelsz a belső békédre a napi horoszkóp szerint. Szombat lévén akkor jársz jól, ha kicsit pihengetsz.

Kos

A Covid miatt válladra nehezedő plusz súlyos terhek leküzdésében leginkább saját akaraterődre támaszkodj. Eddig sem volt ez másként, mindig megoldottad. Ez és bátorságod kihúz a legmélyebb gödörből is. Különösen akkor, ha azt kell tapasztalanod magad körül, hogy minduntalan megnemértésbe, gáncsoskodásba ütközöl. De hidd el, vannak a jó ügynek rajtad kívül is hívei, és barátaid, akik mindenben támogatnak. Őket keresd!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint kétféleképpen kereshetsz megoldást egyéni problémáidra: vagy fejest ugrasz a munkába, vagy nagy ívben elkerülöd. Ma valahogy nem igazán van kedved semmihez. Pillanatnyilag az tűnik a legokosabbnak, hogy erőt gyűjtesz és inkább egy pihenőnapot tartasz. Az eseménytelen, lazább szövésű napok kiválóan alkalmasak arra, hogy többet járkálj, nézelődj, rendezd gondolataidat. Próbáld meg!

Napi horoszkóp

Tavaszi harmónia (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Az új és megváltozott körülmények valószínűleg nincsenek egészen ínyedre. Mégis a legjobb, amit tehetsz, hogy mielőbb igazodsz hozzájuk és megbarátkozol velük. Ha ez sikerül, akkor már ezeket fogod ismerősként üdvözölni és ismét otthonosan érzed majd magad (persze, csak amíg tényleg szükséges). Ötvözd alaposságodat az eredményességgel, így teljesen profi leszel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Környezetedben megbecsülnek, hiszen szorgalmas vagy, és ha belefogsz a feladatba, azt el is végzed, már csak presztízsből is. Nehezen viselnéd, ha panasz lenne rád. Sokszor persze roppant erőfeszítésedbe kerül, hogy álcázd undorod vagy unalmad. Ezzel most szinte mindenki így van. Te azonban néha nem vagy képes visszafogni magad. Érdekes, hogy tőled még ezt is eltűrik, igaz, csak egy bizonyos határig. Ne feledd, másnak sincsenek kötélből az idegei.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy rászoruló segítségére siethetsz intellektuális erőddel. Ehhez fejleszd érzelmi világodat, hogy az is új erőre kapjon. Vagyis ne nyomd el érzelmeidet, ne rejtsd véka alá, és ne is vesd meg őket, hanem finomítsd, nemesítsd mindegyiket, a negatívokat pedig engedd el. Ebben segíthet neked a reggeli vagy esti meditáció. Tegyél be egy lágy zenét és figyelj a belső világodra! Hallgasd meg, mit akar üzenni neked az Univerzum.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kalandorkedvedet alig tudod megzabolázni, sziporkáid, vicceid „felcsiklandozzák” az ellenkező nem érdeklődését. Ha ügyes vagy, és nem táncolsz vissza idő előtt, ma este könnyű kalandra számíthatsz. Végy magadhoz valamivel több pénzt, mint szoktál, nehogy ez hiúsítsa meg az együttlétet. Egy palack pezsgő, egy taxi – manapság az ilyen randikra van lehetőség, de ez is lehet kellően romantikus.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Adottságaid lehetővé teszik, hogy az élet szinte bármely területén képes legyél alkotni és kiemelkedő teljesítményt produkálni. Semmi okod hát az aggodalomra és kételkedésre, ami valamiért nagyon eluralkodott rajtad. Persze időt kell szánni mindenre és nem szabad elkeseredni a kezdeti kudarcoktól. Ez mind a gyakorlást szolgálja, így ivódik beléd a sokféle módszer, ami majd meghozza gyümölcsét.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pontosan nem is tudod az okát, mitől vett elő a félelem, hogy elveszítheted az állásod. Talán a kialakult helyzet miatti munkanélküliség, ami az ismerőseidet is érinti? Esetleg a hirdetések, amelyekben csupa 25 és 30 év közötti, több nyelven beszélő diplomást keresnek? Akármi is az, elkeseredésre nincs okod, neked biztos helyed van, hiszen vannak dolgok, amikben sohasem érnek utol. Bár az is igaz, hogy te is nehezen éred utol magad.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Életörömöd látszódjon akkor is, ha éppen nehéz helyzetbe kerülsz szombaton. Ez a mindenen túlszárnyaló optimizmus segít rajtad ma is. Hiszen nem jelent naivitást, csak azt a tudatot, hogy lesz még jobb is. S a mostani szenvedés sem hiábavaló, hiszen értékes dolgokat tanulhatsz meg általa, melyekre a jólét talán nem venne rá. Szereted a jókedvet, hát mosolyogj!

Heti holdhoroszkóp

Beköszönt a tavasz (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A múlt heti baráti összejövetelen szert tettél egy kapcsolatra, amelynek ma komoly hasznát veheted. Ne szégyellj segítséget kérni, manapság is nehezen működnek az ügyek protekció nélkül. S nem tudhatod, hogy legközelebb nem te leszel-e az illető segítségére. Partnered rendkívül jó diplomata, igyekszik egyengetni az útjaidat. Meghálálhatnád a segítségét valamilyen aprósággal, bár ő szeretetből segít, egy csokinak azonban ő is örülne.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Lásd meg a lehetőségeket az újban. A tavasz, a március úgyis a megújulás ideje. Tarts lépést a természettel, s te is bontakoztasd ki friss rügyeidet, szüless újjá, a régit, az elavultat pedig hagyd a hátad mögött. Egy ilyen váltástól mindened megkönnyebbül és felszabadultan mehetsz tovább, akkor is, ha némi fájdalommal járt az egész. Ebben segítségedre lehet, ha a gardróbszekrényedben lévő gönceidet is megújítod. Bár tudjuk, nincs hová menni jelenleg, azonban neked, mint Vízöntőnek, szükséged van az újra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szokásodtól eltérően ma sorozatosan követsz el mulasztásokat, és ezt elsősorban feledékenységednek köszönheted. Emiatt maradsz le egy fontos baráti megbeszélésről, amely meglehetősen hasznos lett volna további jó kapcsolat szempontjából. Ha nem akarsz teljes káoszt az életedben, ne szégyellj noteszt vinni magaddal mindenhová, különben komoly zűrzavarra számíthatsz, de néhány nap pihenés is segíthet a dolgon.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top