nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. március 29. – április 4. – A kiegyensúlyozottság hete

Húsvét előtti héten mind a 4 elem (levegő, víz, tűz, föld) képviselteti magát az égen a heti horoszkóp szerint. Emiatt kitűnő esélyed lesz a kiegyensúlyozottság megtalálására és megtartására.

Adj teret a kommunikációnak (levegő), az érzelmeknek (víz), a szenvedélynek (tűz) és a gyakorlatiasságnak (föld)!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Jól tennéd, ha a hét legelején kinyitnád a füledet. Valaki sokat beszél, de a mondókájában lesz valami, ami fontos, sőt hasznos információ a számodra. Március utolsó napján egy rád bízott titkot meg kell őrizned. Nagy megtiszteltetés az ilyesmi. Pénteken kezdődik a húsvéti hosszú hétvége. Tele leszel energiával, tervekkel és lelkesedéssel. Lehetőleg tartalékolj belőle! Szombattól lelassulsz, és teret nyer a megfontoltság. Innentől több türelmed lesz kidolgozni a részletetek. Ez a sikered titka…

Heti horoszkóp

Cél a kiegyensúlyozottság (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Ez a rövid hét kimondottan kedvezően indul. Minden a terveid, elképzeléseid szerint alakul, ami a karriered alakulását támogatja. Március utolsó napján egy dupla szuper fényszög szerint a párod, vagy egy barátod meglepetéssel kedveskedik neked. Ne az eredménnyel, hanem a szándékkal foglalkozz! Mert lehet, hogy nem jól sül el a dolog.  A húsvéti hosszú hétvége elején fejtörést okozhat a pénz beosztása. Bölcsen tennéd, ha takarékosan költenél. Az ünnep nem attól lesz jó, ha grandiózus lakomát csapsz.

IKREK – heti horoszkóp

Pazar bolygóállásokkal kezdődik számodra március utolsó hete. A hétfői lehetőségeket ragadd meg! Minden esélyed megvan arra, hogy elérd azt, illetve azokat a céljaidat, amit eddig nem sikerült. A folytatás már az ünnepi készülődésről szól. Hangolódj rá a Húsvétra! Engedd, hogy egyfajta kellemes szentimentalizmus járjon át! Csütörtökön legyél figyelmes a közeledben lévő emberekkel! A szeretet kéz a kézben jár a figyelmességgel. Majd a hosszú hétvégéd szenvedélyesen indul. Valaki megdobogtatja a szívedet.

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn kapkodod a fejedet. Annyian beszélnek, írnak neked, hogy nem győzöd. Ne borulj ki! Sorban válaszolj a saját tempódban! Ha a rövid munkahéten nem érsz a végére, akkor majd húsvét után folytatod. Hidd el, nem áll meg a világ, ha ezen a héten nem tudsz mindent megcsinálni! Szerda lesz a kedvenc napod. Kellemes csalódás ér. Ettől sokkal jobb kedved lesz. Az ünnepre készülődés nem fog már nyomasztani. A hosszú hétvége szerelmi ügyeket hoz felszínre. Jó lenne, ha megőriznéd a higgadtságodat.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn egy bolygóháromszög azt javasolja, hogy minél több megbeszélést ütemezz erre a napra. Itt még van esélyed. Utána a víz dominancia egyfajta érzelmi árvizet okoz. Ettől már nem a józanság, hanem az emóció irányítja az embereket. Ne csodálkozz! Ez már a második olyan Húsvét lesz, amikor nem lehet szabadon találkozni és ünnepelni. Csütörtöktől javul a kedved. Pénteken a tűz dominancia fellelkesít. Biztosan találsz olyan rokonokat, akik benne vannak egy kis mókában. Ezt online is megtehetitek…

SZŰZ – heti horoszkóp

Itt a rövid munkahét, hosszú hétvége. Kihívás jól beosztani az időt. Hét elején a kommunikáció megy remekül. Hét közepén az érzelmek uralkodnak. A hosszú hétvége elején az indulatok és a szenvedély akar dominálni. A hét végén végre jön a te időd és végre lehet tervezni, számolni és kivitelezni. Ezen a héten lesz egy nap: a csütörtök, amikor nem lesz fényszög az égen. Ez egyfajta „üres lap”. Vagyis tőled függ, hogy mivel és milyen hangulatban töltöd a napot. Azaz teljesen szabad kezet kapsz…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Imádni fogod a hétfőt. Olyan bolygóháromszög lesz az égen, ami a te malmodra hajtja a vizet. Illetve pontosabb kép: a vitorládba fújja a szelet. Keddtől nem lenne okos dolog, ha a pénzügyeidet érzelmi alapon intéznéd. Ne keverd össze az anyagiakat és az emóciót! Csütörtöktől egyre türelmetlenebbül várod a hosszú hétvégét. Bár a Húsvét idén sem lesz olyan felhőtlen, mint anno. Ettől még teheted meghitté. A családod nagyon várja, hogy valamilyen formában együtt ünnepelhessetek. Online is megtehetitek.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Jól indul a március utolsó hete. És a folytatás sem lesz rosszabb. Neked a szerda lesz a kedvenced. Ekkor dupla szuper fényszög lesz az égen, ami sokat javít a hangulatodon. Sikerül ráhangolódnod az ünnepre. Elkezdhetsz bevásárolni, sütni, főzni, díszíteni stb. De semmiképp se kapkodj! Mindent derűsen és élvezettel csinálj! És bátran kérj segítséget! Nem kell mindent egyedül intézned. Hétvégén a föld elem és a józanság segít, hogy senki ne essen túlzásba se az evés, se az ivás területén.

NYILAS – heti horoszkóp

Hétfőn a közeledben lévő emberekből folyik a szó. Nem mindig érted és/vagy tudod követni őket. Szerencsére nem is várja el tőled senki. Az is szerencse, hogy ennek most nincs olyan óriási tétje. A csütörtök lesz a te napod. Mivel nem lesz fényszög az égen, szabad kezet kapsz, és bármit kihozhatsz ebből a napból. Pénteken egy Hold-Mars szembenállás parázs vitát jelez. Jobb lenne el se kezdeni. A hosszú hétvége folytatása békésebb, sőt majdnem unalmas lesz. Te majd gondoskodsz valami izgalomról…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn egy levegős háromszög kedvez a kommunikációnak. Egyeztess, beszélgess! Garantált a siker. Szerdán a víz dominancia érzelmi cunamit okozhat. Ne lepődj meg, ha az emberek ingerlékenyebbek vagy sértődékenyebbek! Senkinek nem könnyű a Húsvétra készülődni úgy, hogy idén is korlátozások nehezítik a dolgukat. Pénteken a tűz elem a szenvedélynek kedvez. Remélhetőleg ez szeretet és szerelem formájában jelenik meg. Vasárnap pedig a föld jegyben járó bolygók végre a gyakorlatiasságnak és neked kedveznek.

Napi horoszkóp

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Jó esélyed van arra, hogy a heti munkád nagy részét hétfőn, egy nap alatt letudd. Egy olyan ragyogó bolygó háromszög lesz az égen, ami a kezedre játszik. Bármit sikerül elintézned. Ezek után olyan konstellációk jönnek, amelyek érzelmi árvizet okozhatnak. Lesznek a közeledben többen, akik elérzékenyülnek, és pityeregnek. Legyél velük toleráns! A hosszú hétvége elején szerelembe eshetsz valakibe, vagy valamibe. A hét utolsó napján a józanság fog dominálni a föld elem túlsúlya miatt. Ez segít a túlzások ellen.

HALAK – heti horoszkóp

Hétfőn megfájdulhat a fejed, ha mindenkire figyelni akarsz. Rengeteg információ, hír és impulzus jön. Képtelenség mindre érdemben reagálni. Meg se próbáld! Keddtől elemedben leszel: indokolatlan derűvel készülsz a húsvéti hosszú hétvégére. Azonban nem kell indok a jókedvhez. Bízhatsz abban, hogy átragad a környezetedre a jókedved. Nagypénteken elvileg nagyböjt van. Nem muszáj teljes böjtöt tartanod. Elég, ha lemondasz húsról és az alkoholról. Utána lesz még lehetőséged enni, inni. Persze mértékletesen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top