nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 31. – Aktív, pörgős szerda

A tavasziasodó idő meghozhatja kedved a mozgásra a napi horoszkóp szerint. Tölts egy kis időt a friss levegőn, és élvezd ki a napsugarak nyújtotta meleget!

Kos

Kemény és aktív napban lehet részed az otthon, illetve a munka szempontjából is. Energikusságod részben a közeledő tavasznak, a lassan felmelegedő időnek köszönheted, ami feldob és mérhetetlenül feltölt. Párod csodálattal nézhet rád, és hangot is adhat ennek. Nincs még párod? Egy kedves férfiismerős felől észlelhetsz jeleket, aki rövidesen felkelti az érdeklődésedet.

Napi horoszkóp

Fő az aktivitás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Döntéshelyzetbe kerülhetsz a napi horoszkóp szerint. A dolog nagy felelősséggel járhat, így érdemes alaposan elmerülnöd a latolgatásban. Valaki, akiről nem is hinnéd, sokat segíthet az elhatározásban. Talán éppen egy régebbi ellenséged láthat el jó tanácsokkal. Kedveseddel meghitt, romantikus este várhat. Ha nincs párod, egy olyan pasi kezdhet ostromolni, aki korábban tetszett. Vajon most is van még esélye nálad?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Életedben új fejezet indulhat, amit látásmódod változása hozhat el. Bizonyára te is meguntad az állóvizet és új kezdetre vágysz. Optimizmusoddal sok jót vonzhatsz a munkában, illetve a magánéletedben is. Szerelmi életed kiegyensúlyozottabbá válhat. Pároddal rendezhettek egy régebbi problémát, szingliként pedig új jelölt léphet színre egy barátnőd közvetítésének köszönhetően.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma felébred benned a tudásszomj. Használd ki, ha van rá módod, és keress egy jó online tanfolyamot. Lehet, hogy életed ezzel a döntéssel új irányt vesz pozitív értelemben. Kapcsolatodban féltékenység lobbanhat, de hamar rendeződnek a dolgok, ha őszinték vagytok egymással. Szingliként megláthatod az utat, hogyan hódíthatnád meg egy bizonyos illető szívét.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy korábbi jó döntésed most hozhatja meg a gyümölcsét. Büszkeséged nem lesz hiábavaló. Nem csak téged, hanem a családodat is felhőtlen örömmel tölti el a sikered. Pároddal új, közös érdeklődési körre vagy hobbira tehettek szert, ami izgalmas időszakot ígér. Ha szingli vagy, most hajlamos lehetsz visszafelé nézni, noha előre tekinteni sokkal kifizetődőbb. Már vár rád az új szerelem!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Jó hírekkel indul a napod, ami a további időszakra is mosolyt fog csalni az arcodra. Vidámságod mások is észrevehetik, és szívesen töltik idejüket a társaságodban. Szerelmed szívességet kérhet tőled, ami a bizalom erős jele lehet. Ha nincs még párod, egy hódolód rengeteget gondol rád és ezt tudtodra is adja. A kérdés már csak az, érdekel-e téged. Mit gondolsz?

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nehezen ülhetsz meg egy helyben, mozgás iránti igényed egyre csak nő. Ahogy közeleg a tavasz és egyre jobban felmelegszik az idő, egyre több időt szeretnél tölteni a szabadban. Érdemes úgy szervezned, hogy valamilyen sportnak szenteled a szabadidőd. Szerelmeddel többet lehettek kettesben a szokásosnál, ami feltölt benneteket. Ha szingli vagy, most úgy gondolhatod, hogy pár nélkül is teljesen jól érzed magad. A szerelem megvár.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Munkahelyeden új feladattal bízhatnak meg, ami részint kihívás, részint fejlődési lehetőség is lehet. Ha párkapcsolatban élsz, most a természetben, a szabadban töltött közös idő telhet a legjobban. Ha nincs párod, nagy fordulat egyelőre nem várható, de egy régi szerelmeddel összefüggésben fontos következtetést vonhatsz le. Talán újra felmelegíthetitek a kapcsolatot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Pénzügyeidben fokozatos javulást vehetsz észre. Fontos lenne végiggondolnod, mi volt az a döntés, ami a kedvező változáshoz vezetett. Pároddal egy kisebb vitába kerülhetsz nézeteltéréseitek miatt, viszont nem kell aggódni, hamar kibékülhettek. Ha nincs párod, egy barátnőd mutathatja be egy ismerősét, aki első látásra levesz a lábadról. Érdemes azonban jobban megismerni az illetőt, nem tudni, mit rejt az álarc.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Új tervet szövögethetsz, és egyre csak záporoznak a további ötleteid. Kreatív időszakod élheted, de igyekezz tudatosan kezelni elgondolásaidat. Vidd végig, amit jónak gondolsz, hiszen az elért célok további motivációt adhatnak. Párkapcsolatod rendkívül idillikus, félszavakból értitek egymást. Ha egyedülálló vagy, valószínű, hogy valaki kezdeményezhet nálad.

Heti angyalhoroszkóp

A jövőd benned van (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nálad most egy kicsit háttérbe szorulhat a munka, és előtérbe kerülhetnek az érzelmek. Úgy érezheted, hogy a munka helyett a kedveseddel töltött idő fontosabb. Egyre több új dolgot fedezhettek fel egymásban, ami izgalmas mindkettőtök számára. Ha egyedülálló vagy, első látásra toppan be a szerelem az ajtón. Egy barát vagy kolléga mutathat be a szerencsés személynek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Odalehetsz az egyre tavasziasabb időjárásért, és egyre mélyebben ásod bele magad az új célok kitűzésében. Szíved választottjával nagy egyetértésben lehettek, viszont egy-egy kérdésben csak úgy kerülhetitek el a vitát, ha az egyik fél enged a másiknak. Ha egyedülálló vagy, váratlan helyen és időben hozhat össze valakivel a sors. Légy nyitott és hozd a legjobb formád!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top