nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. április 2–5. – Összebújós húsvét

A húsvéti hosszú hétvége az égi folyamatok tükrében meglehetősen változékony, változatos lesz a szerelmi horoszkóp szerint.

Négy napotok van arra, hogy kielégítsétek a család igényeit, és jusson időtök magatokra is. Muszáj kettesben lennetek, összebújnotok, megölelnetek egymást…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Boldogság (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire lelkes leszel pénteken, annyira lelombozódsz szombaton. Vasárnaptól hajlamos leszel meggondolatlanul kimondani valamit. Ezt az őrületes hullámzást a párod jól viseli, és jól kezeli. Ugye, értékeled és hálás vagy neki? Ha igen, akkor ennek adj is hangot!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bosszankodással indul a hosszú hétvégéd. Bizonyára igazad van, de ezáltal magaddal szúrsz ki. És a kedvesed megijedhet a dühödtől. Akkor is, ha tudja, hogy nem rá haragszol. Szóval legyél tekintettel az ünnepre és a kapcsolatotokra, és ne engedd az indulatokat eluralkodni!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pénteken egy bolygószembenállás vitás helyzetet jelez. Amennyiben sikerül elkerülnötök, kivédenetek egy konfliktust, a folytatás már harmonikusnak ígérkezik. Fáradtság uralkodhat el rajtad, ami csak hétfőn fog enyhülni. Nem szégyen pihenni. Hiszen a hosszú hétvége pont erre jó.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy ezt a húsvétot, illetve a programok kitalálását rá kell bíznod a szerelmedre. Most ő jobb passzban van. Határozottabb és pontosan tudja, hogyan oldja meg, hogy a családotok is elégedett legyen, és nektek is legyen időtök egymásra. Utóbbi nélkül sivár lenne az ünnep…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyértelműen a péntek lesz a kedvenc napod ezen a hosszú hétvégén. Fel leszel dobódva. Hajlamos leszel ráömleszteni a párodra sok ötletedet és tervedet. De vigyázz, nehogy besokalljon! Lassabban beszélj, és kérdezz! Így elkerülhető, hogy nézeteltéréssel induljon az egyébként békés húsvét.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Könnyen előfordulhat, hogy hullafáradtan kezded a hosszú hétvégét. Vállald fel, hogy eleged van a felhajtásból és a szervezkedésből! Nincs kedved alkalmazkodni másokhoz. Számíthatsz a kedvesedre. Ő majd megoldja, hogy mindenki megkapja azt, amire vágyik. Természetesen te is…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sütkérezz abban a ragyogásban, lelkesedésben, ami a párodból sugárzik! Ő most energikusabb. Emiatt jobb, ha ő dominál Húsvétkor. A hangja különösen jó hatással van rád. Szóval beszélgessetek sokat! Megnyugtató, ha hallod, meghallod, hogy ő mit gondol, mit tervez.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerencséd, hogy pénteken és hétfőn zárva lesz minden üzlet. Ugyanis most hajlamos lennél túlköltekezni. A szerelmed józanabb nálad ezen a téren. Engedd át neki a pénzügyeket, és nem lesz baj! Komoly bizalmi teszt számodra, hogy képes vagy-e ilyen „gesztusra”…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A péntek egyfajta szakítópróba köztetek. Tudj róla, hogy egy csúnya bolygószembenállás puskaporos hangulatot jelent! Kár lenne a húsvéti hosszú hétvégét vitával kezdeni és megmérgezni az egészet. Most te vagy sértődékenyebb. Ne vedd a szívedre azt, amit a másik tesz vagy mond!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szív a szívhez (Fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jogosan vártad már ezt a hosszú hétvégét. Kitűnő konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint kedvedre való napok jönnek. Ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor a párod is jól van. Ez mindig így volt, de most különösen nagy jelentősége van az ünnep miatt.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok szerint a hosszú hétvégéd nyűgösen, álmosan indul. Nem sok kedved lesz a húsvéti felhajtáshoz. A korlátozásoknak lehet előnye az, hogy nem kell, nem lehet hatalmas vendégjárást szervezni illetve elviselni. Jobban teszitek, ha nagyokat sétáltok kéz a kézben.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha jót akarsz magadnak, akkor ne hasonlítgasd az idei húsvétot a régiekhez! És ne panaszkodj arra, hogy tavaly se lehetett szabadon ünnepelni! Ez se rád, se a kedvesedre nem lenne jó hatással. Inkább kreatívan hozzátok ki a helyzetből a lehető legjobbat, legtöbbet!

 

Ez is érdekelhet szépülés maszk nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top