nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 03. – Hallgass a belső hangodra

Érzéseid nagyon mélyek, mégsem szívesen beszélsz róluk, még a kedvesednek sem a napi horoszkóp szerint. Mintha a lelkesedésed alábbhagyott volna. Pedig épp most kellene teljes gőzre kapcsolnod.

Kos

Ma feszültséggel tölt el egy új szituáció. Igazán hasznos lenne, ha végre minden veled történő dologban fel tudnád fedezni a jót, amit a későbbiekben is hasznosítani tudsz. Itt a hosszú hétvége, inkább a pihenésre és a húsvéti készülődésre koncentrálj. Egészség: a változékony időjárás miatt figyelmed elkalandozhat. A szétszórtság a közlekedésben akár gyalogosként, akár járművezetőként következményekkel járhat, ezért figyelj ma jobban a napi horoszkóp tanácsa szerint.

Napi horoszkóp

Hallgass a belső hangodra! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Fontos, hogy kérj segítséget, amikor úgy érzed, szükséged van rá, hiszen nem kell egyedül megbirkóznod az élet minden nehézségével. Bízz meg közelebbi barátaidban, mert ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy támogassanak. Közeledik a húsvét, jó lenne, ha több időt töltenél a családoddal, hiszen ők is igénylik a társaságot. Beszéljétek át, mi lesz az ünnepi menü vagy hogy milyen színű tojást fessetek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szombaton mindenkihez lesz egy kedves szavad, kis túlzással még szeretteid sem ismernek rád. Úgy látszik, jó hatással van rád a szép idő és ezt arra fordítod, hogy a szabadban legyél. A hétvége alkalmas lehet kirándulásra. Szervezz meg egy túrát, vidd magaddal a családod is. A friss levegő mindenkire jó hatással van, de rád ez duplán igaz. Majd kicsattansz a boldogságtól.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A szombat meglepetést, talán egy kis flörtöt, egy kis szerelmet tartogat számodra. Persze csak akkor, ha bele mersz menni. Egy régi jó barát bukkanhat fel, aki végre ki meri nyilatkoztatni érzéseit, amiket régóta magában tartott. Ha figyelsz és a szívedre hallgatsz, akkor neked is valóra válik a régóta dédelgetett titkos álmod. Lehet, hogy egész életedet át kell rendezned?!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valami nem úgy sül el, ahogy az elején gondoltad és ez nagy csalódást okoz neked. Elveszik a hited azzal kapcsolatban, hogy bármi is sikerülhet a jövőben. Ezzel a hozzáállással nem is fogsz tudni semmit sikerre vinni, mert már eleve el lesz rendelve minden. Igyekezz ebből a szituációból levonni a tanulságokat, majd minél gyorsabban továbblépni, mert ha ebben most benne ragadsz, soha nem fogod tudni a pozitív energiákat megtalálni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most itt kell kitartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben azonban többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, amit szeretne. Te ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem a két kezed munkáját dicséri.

Napi horoszkóp

Csak vidáman! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Minél hamarabb szeretnél befejezni egy otthoni felújítást, annál hajlamosabb leszel arra, hogy kapkodva, logikátlanul, mindent összecsapva fejezd be. Így azonban nem leszel elégedett és egyfajta hiányérzet is marad benned. Most arra figyelj, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmed, ülj neki és a fejedben mindent rendszerezve, koncentráltan építsd fel az egészet és úgy fejezd be, hogy ne legyen benned elégedetlenség. Így sokkal gyorsabban fog menni minden, mintha dupla munkát kellene végezned.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem sikerül valami első próbálkozásra, emiatt eléggé elkeseredett vagy és a motivációd is csökken. Mivel azonban fontos ügyről van szó, meg kell ráznod magad, igazíts a koronádon és emelt fővel menj tovább! A szombatot töltsd kerti munkával, amennyiben megteheted, vagy csak ülj ki a természetbe a kedvenc könyveddel egy pokrócba burkolózva. Meglátod, igazi feltöltődés lesz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kissé zűrös, eseménydús napok vannak mögötted, amelyek után semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy szálljanak le rólad és elvonulhass a világ elől, egy kis belső békét és nyugalmat találni. Igaz, hogy hosszú a hétvége, de inkább szánd akkor a belső békédre, és ennek érdekében ne tervezz társasági programot, pihend ki magad, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet. Majd holnap ráérsz fejest ugrani a zajos hétvégébe és az események sodrásába!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vannak olyan személyek körülötted, akik irigyek a tudásodra és a tapasztalatodra. Ahelyett, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy kifúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban teljesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat a fúrás zaja. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél. Szombaton ideje a szépítkezésnek. Tegyél fel egy pakolást és fesd színesre a körmeid.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem tudod, merre indulj a célod felé, emiatt egy helyben toporogsz és azon gondolkodsz, vajon mit kellene csinálnod ahhoz, hogy erről a pontról elmozdulj. Így azonban semmi nem fog történni, ha folyamatosan álldogálsz és morfondírozol a hova továbbról. Ma kell cselekedned, most van itt a legalkalmasabb pillanat, ne késlekedj, kelj fel és indulj el, mert amit ma megtehetsz, azt nem szükséges feltétlenül holnapra halasztani!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az utolsó energiatartalékaidat éled fel, nem maradt egy csöppnyi erő sem benned. Emiatt ingerlékeny vagy, előbb és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni. Fáradtságodból adódó vehemenciád a környezetedben is észreveszik, nem értik, hová tűnt a türelmed és kedvességed. Épp ezért eljött a pillanat, hogy vegyél egy nagy levegőt, pihend ki magad és így újra a régi önmagad lehetsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top