nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 04. – A húsvéti előkészületeké a főszerep

Szíved szerint kilépnél egy igen kellemetlen szituációból a napi horoszkóp szerint, de magadra vállaltál valamit, ami egyelőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj.

Kos

Villámhárítóként veszel részt egy konfliktushelyzetben, agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül megúsznotok a menydörgést. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győzik megköszönni és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt. Bár igyekszel titkolni előttük, de téged is rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. A lehetőségekhez képest ünnepeljétek meg a sikert, akár egy online közös sütizéssel/borozással, hiszen holnap Húsvét hétfő és nem kell dolgozni.

Napi horoszkóp

Húsvéti tojások (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában, kéretlenül tanácsokkal bombáz, mindenképp meg szeretné mondani neked, mit és hogyan csinálj. Ezt rendkívül zavarónak találod, igyekezz finoman értésére adni, hogy elég érett vagy arra, hogy saját magad dönts bizonyos helyzetekben. Nincs szükséged életvezetési tanácsokra és egyéb okoskodó megjegyzésekre. Ez a te életed, ne hagyd, hogy mások éljék helyetted! Ne hagyd, hogy a mérgelődés elrontsa a hétvégéd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Híresen maximalista vagy minden téren, állandóan a tökéletesre törekszel, nem vagy hajlandó kicsit sem lejjebb adni az elveidből. Képes vagy ezért egy-egy konfliktushelyzetbe is belemenni, hisz vannak emberek, akiket zavar az, ha te mindent javítasz és megpróbálsz az élére állítani. Neked is be kell látnod, hogy időnként ezen szituációk megoldása és a csapatszellem érdekében érdemes lejjebb adnod ebből és lazábban kezelni bizonyos dolgokat. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Hirtelen mondasz ki egy hozzád közel álló személynek valamit, amit abban a pillanatban meg is bánsz. Borzasztóan rosszul érzed magad amiatt, hogy kicsúszott a szádon. Tegyél meg mindent azért, hogy korrigáld a hibád és igyekezz bebizonyítani, hogy csupán a temperamentum hozta ezt ki belőled és a legkevésbé sem a szándékosság vezérelt! Meg kell próbálnod, mert nem vagy olyan ember, aki akarattal megbánt másokat. Ne hagyd, hogy harag maradjon közöttetek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Semmin nem akarsz változtatni, mert érzed, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok, tehát a megfelelő mederben folyik minden. Igyekezz minél tovább fenntartani a jelenlegi állapotot és ne félj elhinni, hogy neked is kijár a boldogság. Ugorj fejest, élvezd minden pillanatát és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik nem visznek előre vagy nem is érintenek egyáltalán. Csak dőlj hátra és tedd fel a lábad!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a húsvéti előkészületek, mégis kicsit lassabban haladnak a dolgok. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, milyen jól fog telni a családdal töltött idő. Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakkal állj a földön, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

Napi horoszkóp

Tavaszi nyuszi (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szervező, irányító alkat vagy. Sokszor azt hiszed, mindenhez te értesz a legjobban. Ebben a helyzetben viselkedésed fölényes, ellentmondást nem tűrő tud lenni. Ezt környezeted nem nagyon tolerálja. Amúgy élvezed az élet minden percét. Felvállalsz egy olyan kapcsolatot, amiben csak veszíthetsz. Gondold végig a dolgot, az idealizált társ valójában nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amiket te látni vélsz benne. Azokat valójában talán csak te aggattad rá, a szerelem rózsaszín ködfátyolán át nézve.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Amennyiben figyelsz a jelekre és ügyes vagy, egy régóta dédelgetett titkos álmod is valóra válhat. Lehet, hogy az egész életedet át kell értékelned ahhoz, hogy megértsd, és kezelni tudd az életedben most zajló eseményeket. Lehetséges, hogy partnered csak kihasznál? Nézz utána, és ha így van, ne tétovázz továbblépni. Talán ez lehet a kulcsa előtted álló vágyaid megvalósításának.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A vasárnap meglehetősen nagy változásokat hoz majd a gondolkodásmódodban. Valószínű, hogy új feladatokba, új dolgok megtanulásába kezdesz. Elképzelhető az is, hogy türelmetlenebb leszel a hozzád közelállókkal, de ezt többnyire az újdonsággal járó stressz okozza. A szerelemre kevés időd marad, de azt, ami van, ügyesen és jól kihasználhatod. Kedvesed odalesz az ötlettől, amit Húsvétra találtál ki.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A stabilitást kedvelőként nehézséget okozhat számodra a következő napok hangulati változékonysága. A szerelemben is hasonló állapotok uralkodnak majd, inkább elméleti döntések születhetnek, a gyakorlati megvalósulások még váratnak magukra. Főleg az otthoni környezetedben lesz szükséged türelemre, mert családtagjaid meglepő helyzetek elé állítanak.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A szerelemben új lehetőségek kínálkoznak, a bőség zavarában hirtelen nem is tudsz választani. Fontos szempont a Vízöntő jegy szülötteinek, hogy tudjanak beszélgetni partnerükkel, és a világnézeteik is legyenek hasonlóak. Az online térben ma jöhet valaki, akivel ez sikerülhet. Talán holnap az első locsoló is ő lehet. Csak merj belevágni és ne félj közel engedni magadhoz a boldogságot.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mozgalmas nap előtt állsz. A vasárnap első fele még teljes nyugalomban telik, többnyire a húsvéti készülődés lesz előtérben, később aztán kezdődik az igazi tavasz. Flört, szerelem, szex és hasonlók. Nincs is akkor baj, ha ez partnereddel történik, de amennyiben fény derül félrelépésedre, pillanatok alatt borult is minden, ami eddig voltál, amiben eddig éltél. Tedd fel a kérdést magadnak: ezt akarod, érdemes kockáztatni?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top