nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 05. – Tarts mértéket

A tavasz közeledtével lehet, hogy egy szokatlan, új érdeklődési kör válik vonzóvá számodra a napi horoszkóp előrejelzése szerint. Anyagi területen sincs okod panaszra, bár befuthat egy váratlan kiadás.

Kos

Hétfőn sokféle negatív és sokféle pozitív példát is látsz magad körül a szerelemre, a párkapcsolatra, az együttélésre. Mégsem kell követned ezeket a példákat és utánozni is fölösleges. A hosszú hétvégén volt időd megálmodni azt a párkapcsolati szövetséget, amelyre a leginkább vágysz a szíved mélyén. Húsvét hétfőjén talán az egyik locsolódban megtalálod a nagy Őt.

Napi horoszkóp

Nyuszipár (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint a csodák gyakran bújnak álruhába mostanában. A hosszú hétvége utolsó napjára például olyasmiből alakulhat csoda, amiről sohasem gondoltad volna. Talán éppen az az ember segít meggyógyítani a szerelmi múltad sebeit, akiről nem is sejtenéd. Legyél nyitott a lehetőségekre és a beszélgetésekre. Vigyázz azért az egészségedre is, nem kell telienned magad a sonkával és a tojással. Tarts mértéket!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Joggal vártad a húsvétot. Nemcsak a hosszú hétvége miatt, hanem azért is, mert a hétfő a te napod lesz. Barátaid elhívhatnak egy kiruccanásra, ne mondj nemet, mert kellemes meglepetésben lehet részed. Ugyan ma mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással, de azért hidd el, megéri. Húsvéthétfőn ugyanis a szerelemé lesz a főszerep, végre nem kell egyedül töltened az ünnepet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érzed, kedveseddel olyan beszélgetés közepében ragadtatok, amelynek talán már sohasem lesz vége. Mindig újra és újra ugyanazt a beszélgetést folytatjátok le, amihez valójában már semmi kedved sincsen. Most szavak helyett az érintések, a szeretet jelenti a legjobb kommunikációt köztetek. Hagyd, hogy párod elkényeztessen és újra béke legyen köztetek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn csupa kedves emberrel lesz dolgod. Az ő derűjük átragad rád is. Amennyiben vannak gyerekeid, tedd nekik is boldoggá a napjukat. A közös játék, a húsvéti közös ebéd után menjetek ki a szabadba. Mindenki számára fontos a feltöltődés. A holnapi munkanap előtt neked pláne nagy szükséged lesz a pozitív energiákra, ugyanis nehéz időszak áll előtted a munkahelyeden.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerelmes akarsz lenni, de a helyzet most nem ilyen egyszerű. Könnyen lehet, hogy valami izgalmas feladatba, lehetőségbe, karrier indításába szerettél bele. Ez pedig azt jelenti, hogy a szerelmi életedre, a párodra, a szeretteidre kicsit kevesebb figyelem jut. Ha őszintén elmondod a terveidet, akkor ők is segíthetnek a kivitelezésben. Ne gondold, hogy mindent egyedül kell elérned, hagyd, hogy részesei legyenek az életednek és támogassanak a céljaid elérésében.

Napi horoszkóp

Húsvéthétfő (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem kell egyedül végigélned minden szívfájdalmadat. Nem kell egyedül megküzdened a nehézségekkel. Ott áll melletted, aki igazán szeret, aki szívesen és hatékonyan segít neked. Csak annyi lenne a dolgod, hogy megbízol benne és hagyod, hogy segítsen. Húsvétkor a szerelmeskedésen lesz a hangsúly. Nem is tudod, mikor töltöttetek el utoljára ilyen romantikus napot együtt a szerelmeddel.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kezeld különös gonddal a baráti kapcsolataidat, és a jóakaróidat is vedd számba. Az eddig eltelt hetek azt bizonyítják, hogy több régebbi terved is megvalósulhat. Főleg azok, amelyekhez biztos anyagi háttérre van szükség. Tavasszal szinte szárnyra kapsz, és ezek a szárnyak veled is maradnak. Hívd át a barátaidat egy tojáslikőr partira – vagy a biztonság kedvéért tartsátok online –, ma megérdemled a lazítást.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagy kihívásnak érezheted, hogy beszélj az érzelmeidről, amit ezen a hosszú hétvégén eddig megúsztál, de az utolsó nap már nem halaszthatod tovább. Fogalmazzunk úgy, ha nem beszélsz az érzelmeidről, sokkal nagyobb katasztrófa lesz, mint ha bátran és őszintén elmondod, amit gondolsz. Hidd el, ez lesz a leggyógyítóbb mindenkinek. Állj ki magadért, mert hosszú távon az egészséged is rámehet a belső vívódásra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyszerűen indul a hétfőd. Az ebéddel időben elkészülsz és bőven lesz időd magadra. Irány a természet. Jót fog tenni, ha kiszellőzteted a fejed. A barátaid ugyan egész nap keresnek, de te most jobb, ha egyedül töltöd a napot. Úgy érzed, az utóbbi időben kicsit mindenkiben neked kellett tartanod a lelked és ebben elfáradtál. Hagyj időt magadnak a feltöltődésre.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szükséged lenne egy kis egyedüllétre, hogy elgondolkodhass a kapcsolataidon, így kiderülne, melyek fontosak és melyek nem. A magányban eltöltött idő ezekre a kérdésekre választ adhat. Azért ne húsvétkor kezdd el az elvonulást! Ez a nap arra lesz jó, hogy szűk családi körben beszélgessetek, igyatok pár pohár bort és egy igazán laza nappal zárd a hosszú hétvégét.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A szerelmed lelkesedése, szemének csillogása melengeti a lelkedet ezen a hosszú hétvégén a leginkább. Ha párod megtalálja, ami őt is lelkesíti, te is nagyon lelkes leszel. Talán nem kellene hagynod, hogy ennyire mélyen függj az érzelmeitől, és meg kellene találnod, ami téged is lelkesít, amitől a te szemed is csillog! Legyen az sport, olvasás, bármi, amiben megtalálod önmagad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top