nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 11. – Vasárnapi feltöltődés

Gördülékeny napnak lehetsz részese a napi horoszkóp szerint, ha engeded, hogy a tavaszi frissesség hatalmába kerítsen.

Kos

Remek hírrel indul a napod a napi horoszkóp szerint, mégpedig egy számodra fontos, régebb óta terítéken lévő problémával kapcsolatban. Most úgy tűnhet, hogy előrelépés történik, méghozzá pozitív irányban. Párkapcsolatodban a nosztalgia lesz középpontban. A régi emlékek az újak szerzésére is jó lehetőséget teremtenek: tervezgessetek a jövőre nézve! Ha egyedülálló vagy, exedről tudhatsz meg újabb információkat a közös múltatokkal kapcsolatban.

Napi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A szabadban töltött órák olyanok lehetnek a számodra, mintha egy kalitkából szabadult madár lennél: légy kint, amennyit csak lehet, a zöldellő növények, a virágok, a napsütés csodás hatással lehet lelkedre. Szerelmeddel több alkalmatok nyílhat kettesben tölteni az időt, és nem lesz hiány romantikából sem. Ha nincs most kapcsolatod, kimondottan élvezheted a függetlenséggel járó előnyöket.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy jó döntésnek hála elkerülhetsz egy kellemetlen szituációt. Jó azonban, ha tanulsz a helyzetből, mert előfordulhat, hogy hamarosan hasonló akadállyal kell megküzdened. Őrizd meg a hidegvéredet. Szíved választottja rengeteg bókkal halmozhat el, ami nem is meglepetés számodra. Kisugárzásod nagyon vonzó. Ha nincs párod, valaki váratlanul leszólíthat az utcán.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Most pénzügyeid kitűnően alakulhatnak. Jobban állhatsz, mint máskor a hónapnak ebben az időszakában. A pluszt mindenesetre ne költsd el azonnal, inkább fontold meg annak sorsát. Kapcsolatodban a humor és a flörtölés kerülhet fókuszba, ami még inkább összehozhat téged a kedveseddel. Még egyedül vagy? Nem sokáig: valaki randira hívhat, és csillagok szerint az illető igazi főnyeremény.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Jól mehetnek a pénzügyeid, de próbáld visszafogni a nagy mennyiségű költekezést. Most sok felesleges dologra vágyhatsz, és később nem biztos, hogy hasznát vennéd a megvett dolgoknak. Pároddal közösen oldhattok meg egy olyan problémát, ami még jobban összehozhat benneteket. Ha nincs párod, jelöltednél riválisra akadhatsz egy harmadik fél személyében.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Figyelj jól, mert a mai napon szembejöhet egy nagyszerű lehetőség. Később bánhatod, ha még esélyt sem adsz neki, főleg akkor, ha nem is gondolod végig a dolgot. Párkapcsolatodban béke uralkodhat, kedvesed támogathat egy nehezen megoldható ügy kapcsán. Ha még szingli vagy, egy kellemes séta alkalmával megismerhetsz egy olyan valakit, aki azonnal elbűvölhet megnyerő kisugárzásával.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Szerencse kísérhet vasárnap, ami főleg a pénzügyeid terén mutatkozik meg. Több ízben is jóval ár alatt lehet alkalmad online vásárolni. Büszke lehetsz rá, hogy jó szemed van az ilyen akciókhoz. Akár szerelmi téren is kecsegtető alkalmakkal számolhatsz. Kedveseddel elkerülhettek egy vitát, hála egy véletlennek. Ha nincs párod, az a személy küldhet feléd jeleket, aki mindig is tetszett neked, viszont nem mertél kezdeményezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tavaszi szerelem (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valaki megpróbálhatja a kelleténél nagyobb mértékben megmondani, mit és hogyan cselekedj a családi ügyeiddel kapcsolatban. Ez valószínűleg inkább hátráltat, minthogy előnyödre válna. Jelezd bátran, hogy te inkább függetlenedni szeretnél, és a magad útját akarod járni. Pároddal kisebb vita kerekedhet egy apró nézeteltérés miatt, de hamar elvonulnak a viharfelhők. Jó hír: szingliként valaki randira hívhat!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Új terv születik meg a fejedben, de a megvalósításába ne vágj bele anélkül, hogy konzultálnál róla a barátaiddal. Akkor sikerülhet jól, ha alaposan átgondolod az esetleges esélyeidet mind a pozitív, mind a negatív lehetőséggel számolva. Kapcsolatodban újra kipattanhat a szikra. Pároddal turbékoló galambokként élvezhetitek egymás társaságát. Ha még keresed a párod, egy régi jelölted ismét felkeltheti az érdeklődésed.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valaki egy nagyobb szívességet kérhet tőled, de ennek teljesítése a részedről is áldozattal járhat. Gondold át, és próbáld úgy intézni a dolgot, hogy a te érdekeid se sérüljenek. Ha esetleg nem találsz megoldást a problémára, nyugodtan utasítsd el a kérését. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat érkezhet el mind párkapcsolatban, mind egyedülállóként.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Félreértésből adódhat egy kisebb nézeteltérésed egy közeli baráttal. Próbáld higgadtan kezelni a dolgot, és igyekezz kézben tartani az irányítást. Ha megakadályozni nem is sikerül, akkor is hamar elvonulhat a vihar. Szíved szerelme jó tanácsot adhat egy számodra kellemetlen ügyben. Ha nincs párod, régi ismerősöddel futhatsz össze, aki talán potenciális párként is jelöltté válhat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kiegyensúlyozottan telhet számodra a hét utolsó napja, amit környezeted is észrevesz. Bókokból nem lesz hiány, annyi egészen bizonyos. Különösen akkor, ha párban élsz. Kedvesed rajonghat minden cselekedetedért. Harmonikus időszaknak nézhettek elébe. Amennyiben épp nincs senkid, ez kíváncsivá tehet: valaki titkon sokat gondolhat rád mostanság. A rejtélyes személy kiléte hamarosan kitudódik.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top