nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. április 14–20. – Nyisd ki a szemed és a szíved!

Nő a Hold és rendületlenül járja útját a heti holdhoroszkóp szerint.

Segít neked, hogy mindennap felfedezd a csodát, ami körbevesz a természetben és otthon egyaránt. A te dolgod, hogy kinyisd a szemedet és a szívedet…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Nyisd ki a szemed és a szíved! (Fotó: Unsplash)

SZERDA – április 14.: Vigyázz, mert már nő a Hold és „hizlal”! Ma egész nap a gourmand Bikában jár a Hold. Ettől megkívánhatsz finom falatokat. Különösen édes ízekre vágysz. Ha nem akarsz sok plusz kilót felszedni, akkor finomított cukor helyett válassz természetes édesítőket: mézet, fruktózt, kókuszvirágcukrot! De ezek sem kalóriamentesek.

CSÜTÖRTÖK – április 15.: Reggel a Hold átlép az Ikrekbe, aminek a hatására ki leszel cserélve mára. Nyoma sem lesz a tegnapi lassú tempónak. Ez arra is jó, hogy kommunikálj, kérdezz, egyeztess, tanulj, vizsgázz. Érdekes módon most a szellemi táplálék fontosabb lesz számodra. Közben sokat szellőztess! Az sem baj, ha be se csukod az ablakot.

PÉNTEK – április 16.: Nem vált jegyet a Hold a mai napon. Tehát minden a tegnapihoz hasonlóan alakul: kommunikálj, kérdezz, egyeztess, tanulj, vizsgázz! Most a szellemi táplálék fontosabb lesz számodra. Az Ikrek levegős jegy. Emiatt tanácsos ilyenkor sokat szellőztetni.

SZOMBAT – április 17.: Mivel csak este vált jegyet a Hold, érdemes ma is beszélned, kommunikálnod. A levegős Ikrek jegy könnyed, közvetlen és kicsit szeles. Utóbbi jelenthet tényleges szelet az időjárásban, illetve a mozgásodban egy kicsi óvatlanságot. Jobb, ha vigyázol magadra.

VASÁRNAP – április 18.: Ma már a vizes Rákban jár a Hold. Minden vizes Hold aktuálissá teszi a locsolást, öntözést, mosást és mindenféle vizes házimunkát. Ne feledd, hogy nő a Hold, ami segít, hogy vízben oldott ásványi anyagokkal feltöltsd a szervezetedet. Tél végére, tavasz elejére kimerültek a raktáraid.

HÉTFŐ – április 19.: Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Ez bármilyen „vizes” tevékenységnek kedvez: locsolás, öntözés, mosás, hajmosás, szaunázás, fürdés, úszás, madáritatók feltöltése. Mivel nő a Hold, lehet magot csíráztatni, gyógynövényt vagy fűszernövényt ültetni, vízinövényeket telepíteni.

 

KEDD – április 20.: Érdemes ma hajat vágatni, mert a növő Oroszlán Hold dússá teszi a hajadat. Szó szerint sörényed lesz később. Ezzel szemben ma kertészeti tilalom van érvényben. Ettől függetlenül figyelj arra, hogy mit eszel, mit iszol. Válogass minőségi ételeket és italokat! Az Oroszlán Hold jó esetben igényes, rossz esetben sznob.

Heti holdhoroszkóp

Hajzuhatag (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. április 14-20.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. április 14–20.

 

Ez is érdekelhet boldog csajok naplementében Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top