nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 15. – Meglepetések várnak

Munkahelyeden remekelsz, szerelmi életedben pedig az akadályokat leküzdve élheted mindennapjaidat a napi horoszkóp szerint.

Kos

Jókora meglepetést okoz, amikor kezed ügyébe kerül egy rég elkavarodott tárgy vagy dokumentum. Szerelmed jó hírekkel szolgál a napi horoszkóp szerint. Vigyázz, ha látja, hogy nem figyelsz rá, akár meg is sértődhet. Nincs párod? Kéretlen hódolód akadhat. Építsd le bátran! Jelöltedről kapcsolatban izgalmas infót tudhatsz meg: ha a titokzatos dolog után nyomozol, több ismerettel gazdagodhatsz.

Napi horoszkóp

Meglepi várható (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valaki ígéretet tesz neked és be is tartja, így kellemeset csalódhatsz az illetőben. Ez a pozitív meglepetés más képet fest számodra róla, és ezután másképp is állsz hozzá. Szíved választottja egy mondattal kissé felbosszanthat, de jó lehetőség lesz ez átbeszélni a dolgokat. Harmonikusabb folytatást hoz a nap második fele. Párkeresőként egy randioldalon lehet szerencséd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Munkahelyeden nagyon elegáns és talpraesett megoldással rukkolsz elő egy hirtelen felmerülő problémára, amivel kivívod felettesed elismerését. Párod és közted felizzik a levegő, talán szívetek szerint ki sem jönnétek a hálószobából. Még nincs kapcsolatod? Vonzerőd most a tetőfokára hághat, amit egy-egy elismerő pillantás is kellően bizonyíthat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Barátod a tanácsodat kéri egy szerelmi üggyel kapcsolatban. Ha nincs is túl nagy rálátásod a dologra, csak mondj véleményt, de tanácsot ne adj. Csak az, hogy elmondhatta, és segítettél neki gondolkodni, nagyon sokat jelent neki. Szerelmeddel talán kevesebb időtök jut romantikázni, de tisztán meglátjátok, milyen jól együtt tudtok működni a sok teendő közepette. Szingliként első látásra tetszhet meg valaki, érdemes lenne megismerned őt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Két lehetőség közül kell választanod a következő időszakban, ami nem feltétlenül lesz könnyű, szíved és eszed is elbizonytalaníthat. Gondold át a dolgokat és ne hamarkodj el semmit. Párkapcsolatodban harmónia uralkodik el, és ez kedvesedet is kiegyensúlyozottabbá teszi. Nincs most szerelmed? Valaki titkon kinézhet téged barátaid ismerősei közül az interneten.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyeden egy kisebb konfliktus bontakozhat ki, aminek nincsen közvetlenül köze hozzád. A legjobb, ha kimaradsz a vitából, még akkor is, ha kíváncsi vagy és van véleményed. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, de előfordulhat, hogy egy pénzügyi kérdésben nem értetek majd egyet. Legyetek nyitottak egymás véleményére és kössetek kompromisszumot! Szingli vagy? A függetlenség kimondottan boldoggá tehet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénzügyeidben jelentős változás történhet, méghozzá pozitív irányban. Ez a változás hosszú távra szólhat. Kedvesed meglepő vallomása felmelegíti a szíved-lelked, és még közelebb vihet titeket egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelölted felbukkanása kavarhatja fel az állóvizet szerelmi életedben. Jó, ha tudod, hogy az illető szándékai nem feltétlenül tiszták még.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Meglepetésszerű találkozás várhat régi ismerősöddel, de most karrierfronton. A viszontlátás kellemes és vidám lehet. Előfordulhat, hogy huzamosabb ideig lehettek egymás közelében. Pároddal kis félreértés bontakozhat ki, de hamar megoldódik, mivel most különösen jól figyeltek egymás érzéseire. Ha egyedülálló vagy, felbukkanhat az életedben valaki, akit vártál, és meg is akadhat rajtad a szeme.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egyik ismerősöd, aki nem éppen a szíved csücske, meglepő viselkedést mutathat, váratlan módon reagálhat valamire, ami veled kapcsolatos. Ez megváltoztathatja a róla gondolt képet. Talán párkapcsolatodban egyikőtök ellenkező nemű barátja miatt lehet kis féltékenység, ami megbeszélésre szorul. Szingliként riválist ismerhetsz fel egy ismerősödben.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Jó hírek várnak a mai napon. Egy régen remélt kívánságod most végre valóra válhat. Egyedülállóként a szívügyeidben váratlan fordulat állhat be. Egykori kiszemelted kereshet fel az interneten az esti órákban. Ha párkapcsolatban élsz, egy régebbi hullámvölgy most elsimulhat. A horoszkóp most sokkal pozitívabb és harmonikusabb folytatást ígér nektek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valahogy lassabban haladsz mindennel, ami kicsit bosszanthat a munkád végzése során. Sajnos előfordulhat, hogy hamar elfáradsz, esetleg dekoncentrált leszel. Egy vitaminkúra és a sok alvás segíthet. Kedveseddel közös kirándulást tervezgethettek a természetbe, ami nagyon jót is tehet majd nektek a rohanó hétköznapokban. Nincs párod? Izgalmas, ám könnyen lehet, hogy veszélyes flörtbe keveredsz munkahelyeden.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes szerelem (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valamit meglepően kedvezőbb áron sikerülhet beszerezned, és ez kirobbanó örömmel tölthet el. Noha több pénz maradhat a zsebedben, ne ess neki a féktelen költekezésnek. Szerelmed a támogatásodra szorul egy komoly családi ügyben. Legyél mellette, ezzel is mutatva, hogy számíthat rád. Szingli vagy? Most az online ismerkedés hozhat sikeres eredményt a szerelmi életedben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top