nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 16. – Lendületes péntek

Remek munkamorállal rendelkezel, és nemcsak a kollégáid, de a feletteseid is nagy reményeket fűznek hozzád a napi horoszkóp szerint.

Kos

Jól mennek a dolgaid a napi horoszkóp szerint. Bármerre tekintesz, minden egyre pozitívabb, és ami esetleg negatív irányban haladt, most a javulás útjára léphet. Kedveseddel egy kisebb kiruccanás visz színt a kapcsolatotokba amellett, hogy humor kíséri végig a pénteket. Ha szingli vagy, kicsit magányosnak érezheted magad, de gondolkodj pozitívan: valaki valahol ugyanúgy rád vár, mint te rá.

Napi horoszkóp

Végy lendületet! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Valaki nagy szívességet kérhet tőled a mai napon. Bár örömmel tennéd, talán nem tudod most teljesíteni. Amennyiben így van, segíts az illetőnek ötletekkel megoldást találni. Szerelmeddel sok szó eshet most a közös a terveitekről, és ez jobban összehozhat benneteket. Ha egyedülálló vagy, egy régi barátoddal futhatsz össze, akivel azonban más szemmel nézhettek egymásra, mint anno.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Végre megoldódhat egy anyagi természetű kérdés, ami sok fejtörést okozhatott neked és a családodnak az elmúlt időszakban. Most van itt az ideje elkezdeni a spórolást, hogy ez máskor ne következzen be. Pároddal élvezitek a tavaszi időt, és sokat kívánkozhattok a friss levegőre. Nincs párod? Az online ismerkedés most sikeresnek bizonyulhat: ha eddig nem próbáltad, adj neki esélyt!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Számodra a péntek kimondottan szerencsés lehet az anyagiak terén. Nagyobb összeghez juthatsz hozzá, és ráadásul valami olcsóbban kerül hozzád a normál árnál. Pároddal egy kisebb összezördülés alakulhat ki közöttetek valamilyen tennivaló kapcsán, de édes lesz a békülés. Ha nincs párod, egy régi jelölted bukkanhat fel ismét a láthatáron, de ezúttal, mint jelentkező.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Kollégáid körében elismerést válthat ki, ahogyan rövid idő alatt megoldasz egy nehéz feladatot. Ne feledd, maradj szerény a dicsérő szavak záporában, mert minden a visszájára fordulhat! Kedvesed jó hírekkel szolgálhat délután felé, ami mindkettőtöket érinthet. Ha egyedülálló vagy, most érkezhet életedbe az új szerelem: valaki első látásra elrabolhatja a szívedet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Munkahelyeden a szokásosnál gyorsabb tempóban haladhatsz, amit nem csak te nyugtázol örömmel, de a főnököd is dicséretben részesíthet. Kapcsolatodban harmónia uralkodik, amit legfőképpen a jó kommunikációnak és a kompromisszumaitoknak köszönhettek. Ha egyedülálló vagy, az egyik barátnőd ismerőse figyelhet fel rád, és még kérdezősködhet is nála felőled.

Napi horoszkóp

Öröm, boldogság (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Sok minden kisimul most az életedben, ami eddig kilátástalannak tűnt. Ez elégedettséggel és megnyugvással tölthet el. A megoldás ráadásul nem is igényel nagy erőfeszítéseket, szinte magától elérkezik. Pároddal kis félreértés alakulhat ki, de az egészből csak egy vicces emlék lesz csupán. Ha nincs most kapcsolatod, exed felbukkanása kavarhatja fel körülötted a port.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Anyagi kérdések körül foroghatnak gondolataid. Egy nagyobb beruházás, spórolás, de akár jobb fizetés reményében egy új állás is lehet ennek az oka. Kedveseddel a romantika kerülhet a középpontba, nem várható különösebb galiba. Ha még szingli vagy, jó, ha tudod, Cupido már feszíti az íját. Az egyedüllétedet használd feltöltődésre, hogy jól legyél, mikor rád talál a Nagy Ő.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha volt egy kis elmaradásod a munkában, akkor most bizonyosan utoléred magad. Energikus lehetsz, és buzog benned a tettvágy. Ha párban élsz, kedvesed egy magánéleti kérdésben kérheti a tanácsod. Bizalmát értékeld, és figyelj jól, mit tanácsolsz neki. Ha szingli vagy, valakit kiszemelhetsz az interneten. Írj bátran neki! A csillagok most neked kedveznek.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Csalódás érhet valaki viselkedése miatt. Az őszinteség a legcélravezetőbb. Mondd el neki, mit gondolsz a most kialakult helyzetről. Végül ez még javíthatja, illetve el is mélyítheti a viszonyotokat. Ha egyedülálló vagy, egyik kollégád felől érzékelhetsz jeleket. Vajon tévedés, vagy tényleg tetszel neki? Párban egy harmadik fél próbálhatja meghódítani szíved választottját. Szerencse, hogy ennél erősebb a szerelmetek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ha van ötleted, amit rég terveztél, hogy megvalósítsd, de eddig nem merted, egy utolsó alapos áttekintés és átdolgozás után most bátrabban nekikezdhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, némi féltékenység lobbanthatja most lángra a köztetek lévő szenvedélyt. Még várod a párod? Hamarosan izgalmas flörtbe elegyedhetsz valakivel, ami, ha úgy akarjátok, tovább is fejlődhet.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Bár korábban negatív véleménnyel lehettél valakiről a környezetedben, egy szerencsés helyzetnek köszönhetően másképp kezdhetsz vélekedni róla. Ez feltehetőleg egy pozitív reakciója okán következik majd be. Mostanában talán laposnak érezheted a közted és a párod közti szexuális energiákat, azonban a mai nap nagy eséllyel hoz változást életetekbe. Egyedülálló vagy? Egy helyes pasit nagyon megfoghat a nőies kisugárzásod. Ha lesz mersze, meg is szólít.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top