nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. április 17–18. – Támaszkodj a találékonyságodra!

Pezsgő társasági életre, utazásra, kulturális élményekre vágytok mindketten. Erre adódik esély a szerelmi horoszkóp szerint, de elengedhetetlen, hogy az ésszerűség határain belül maradjatok. Szerencsére a találékonyság is érkezik…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes szívek (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton fantasztikusan kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek felélénkítik a társasági életeteket. Tőletek függ, hogy ez pontosan milyen formában valósulhat meg. A józanság megőrzése most is fontos.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Biztos, hogy van dugipénzed. Ezen a hétvégén a kedvesed szeretné, ha elárulnád, hogy mennyi, és hogy hol tartod. Neked kell eldöntened, hogy felfeded-e a titkodat, vagy tagadás helyett egy részét vallod be.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton szárnyalni fogsz az égi folyamatok szerint. Végre könnyűnek és áldottnak érzed magad. Ettől eszméletlenül vonzóvá válsz. A szerelmed anno ebbe szeretett bele. Emeld fel őt magadhoz és repüljetek együtt!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos a párod lelkesedésével nem tudsz együtt érezni szombaton. Látod, hallod, érted, amit mond, mégse ragad át rád. Másnap erre sokkal nagyobb esélyt mutatnak a bolygók. Vasárnap képes leszel követni őt.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton mindenképpen jusson időtök barátokra! Remek hangulatot jósolnak a bolygók. Felhőtlen jókedv és kitűnő humor fűszerezi a közös programot. Vasárnap lehettek a családdal és/vagy kettesben.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes pillanat (Fotó: Pixabay)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz könnyű kikapcsolnod az agyadat ezen a hétvégén. Gondolatban ott maradtál a munkahelyeden és meg akarsz oldani minden problémát. Ez érződik rajtad. Szóval ne csodálkozz, ha ezt a párod nehezményezi!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csoda történik veled ezen a hétvégén: visszatér a derűs, mosolygós éned. A bolygók szerint nem kell, hogy okod legyen az örömre. Tehát ne is keresd az okát! Vicceld meg a szerelmedet, és nevessetek minél többet!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy szombaton a családod igényli a segítségedet. Nem úszhatod meg. Nagyon jó lenne, ha ebből nem lenne nézeteltérés köztetek a pároddal. A bolygók szerint vasárnap helyreáll a harmónia.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Készülj fel rá, hogy szombaton a kedvesed ezerrel pörög, és ömleszti rád az ötleteit. Követhetetlen, hogy mennyi mindent akar. Te pont ezt imádod benne. Szóval még véletlenül se lohaszd le a lelkesedését!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyázz, mert szombaton tettek helyett hajlamos leszel elméleteket gyártani! A párod ezt bizonyára szóvá teszi, amiből vita pattanhat ki. Vasárnap igazat fogsz adni neki, ami remek lehetőség a békülésre.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szellemi, kulturális élményekre és vidám társaságra vágysz szombaton. Kitűnő konstellációk lesznek az égen. Szóval minden adott egy baráti összejövetelre. Azonban senkit sem szabad erőltetni. Ezt tartsd szem előtt!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint szombaton frusztrálni fog a házimunka és/vagy ingatlan ügyek. A párod agyára mész az aggodalmaiddal. Szerencsére ez elillan vasárnapra, és visszanyered a bizakodást…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top