nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 18.: Idilli vasárnap

A héten végzett kemény munka hatására fáradtnak érezheted magad, ezért tanácsos lenne a szórakozás helyett a pihenésre fordítani az időt a napi horoszkóp tanácsa szerint. Hidd el, hogy csodákat fog tenni veled.

Kos

Vasárnap több alkalmad nyílik otthoni teendőiddel foglalkozni és utolérni magad a takarításban, szelektálásban, csoportosításban a napi horoszkóp szerint. A rendezett környezet a kedvedre is jótékonyan hathat. Szerelmeddel egy régebbi vitát sikerül most tisztázni. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akadhat, de egy határozott elutasítás után megértheti a válaszod. Ne aggódj, a kikosarazás nem fogja az illetőt rosszul érinteni.

Napi horoszkóp

Magnólia (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nosztalgikus hangulatban érezheted magad a mai napon, és ennek részben az az oka, hogy a neten felveheted a kapcsolatot egy régi baráttal. Mókás beszélgetések, kellemes visszaemlékezések várhatnak titeket. Szerelmi életedben nyugalom és csend lehet, ami szingliként talán nem olyan jó hír, de ne feledd, a belső felkészülés szükséges egy új kapcsolatra.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kellemes meglepetésben lehet részed vasárnap egy olyan dolog kapcsán, ami aggaszthatott vagy bosszanthatott. A dolog jóra fordulásától egészen megkönnyebbülhetsz. Ha párban vagy, most remek lehet kedveseddel a kommunikáció, jól meg tudjátok beszélni a problémáitokat, nézeteltéréseiteket. Szingli vagy? Egy netes társkeresőn izgalmas flört várhat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Remek ötleted támad egy régebb óta fennálló kényelmetlenség megoldására. A dolog olyannyira beválhat, hogy akár másnak is javasolnád, de ne feledd, mások helyzete a tiédtől eltérő is lehet. Szíved választottja jó hírekkel állhat eléd, ha kapcsolatban élsz. Ha nem, akkor egy egészen váratlan illető kezdhet egyre figyelemreméltóbb jeleket küldeni feléd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Kicsivel ingerlékenyebb lehettél ezen a héten. Fáradtságod és a téged aggasztó dolgok lehetnek a háttérben. Próbálj meg vasárnap többet pihenni, ez már önmagában is sokat segíthet. Nézz egy jó filmet vagy vegyél egy forró fürdőt. Pároddal a humor segíthet átlendülni egy-egy adódó vitán. Ha nincs most kapcsolatod, valakit könnyen megnyerhetsz a mosolyoddal akár pillanatokon belül.

Napi horoszkóp

Tavaszi idill (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénzügyek aggaszthatnak, de valakinek a környezetedben nemcsak megnyugtató szavai, de ötletei is lehetnek számodra. Mindenképpen hallgasd meg, de mielőtt azokra támaszkodnál, alaposan gondold át a dolgokat. Vasárnap inkább szenteld a pihenésnek a drága idődet. Szerelmi életedben elérkezhet egy pozitív fordulat, amire régóta várhattál egyedül és párban is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap pénzügyeid kapcsán támadhat egy forradalmi ötleted, ami a későbbiekben – akár már a jövő héten – elhozhat számodra egy vágyott agyagi gyarapodást. Szerelmeddel több időtök lehet kettesben lenni, és alkalmatok nyílhat egy nagy sorozat- vagy filmnézős délutánt tartani. Ha nincs párod, egy olyan férfi kerülhet képbe, aki rendkívüli hatással lehet rád.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Anyagiakban kifejezetten szerencsés lehetsz. Sok mindent sikerülhet olcsóbban beszerezned, mint máskor, és több pénz maradhat a zsebedben. Talán egy kisebb ajándékra is marad valamennyi, amit szíved választottjának címezhetnél. Kedveseddel közösen támadhat egy ötletetek, melynek megvalósítása még közelebb hozhat titeket lelkileg. Ha nincs párod, sugallatod támadhat, hogy feliratkozz egy társkeresőre. Nem hiába!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valaki szívességet kérhet tőled, de nehézségekbe ütközhetsz teljesítése közben. Ne érezd rosszul magad, ha nem tudsz segíteni az illetőnek, mert a szándék a fontos. Egy jó tanáccsal is sokat tehetsz. Szerelmi életedben szerencsés lehetsz. Kedveseddel elkerülhetsz egy kellemetlen vitát, hála egy jó megérzésnek. Szingliként összefuthatsz titkos jelölteddel, akár kétszer is.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Pletyka juthat a füledbe valakiről, de az a legokosabb, ha inkább kimaradsz a dologból. Ha magad is pusmogni kezdesz az illető háta mögött, később a jó viszonyotok bánhatja. Szerelmeddel egy távoli jövőben való utazás ötlete kerülhet szóba. Bár messze van, máris izgalmas lehet a tervezgetés. Szingli vagy? Valaki titkon kiszemelhet magának. Az illető hamarosan felfedi kilétét.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A héten igazán keményen dolgoztál, minden energiádat felhasználva. Talán úgy érezheted, hogy kimerültél és nem maradt tartalékod. Ha ez így van, akkor a vasárnap remek nap lehet a pihenésre. Fordíts az idődet egy jó könyv elolvasására vagy egy vígjáték megtekintésére. Ha párban élsz, kedvesed ajándékkal lephet meg, amivel rendkívüli módon feldobhatja a napodat. Ha még szingli vagy, regisztrálj egy randioldalra. A siker garantált.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A héten apró tennivalók egész sokasága tehetett a szokásosnál elfoglaltabbá. Szerencsére nagyon jól bírod a gyűrődést, és remekül meg tudod szervezni a dolgaidat, bár a vasárnap a pihenésről szól. Dőlj hátra és élvezd az édes semmittevést. Ha párban élsz, kedveseddel a távoli jövő kerülhet szóba, és mélyebb beszélgetésekre kerülhet sor. Szingli vagy? Számodra most az online ismerkedés hozhat sikert.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top