nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. április 19-25. – A Föld jegyek hatása az állhatatosságot erősíti

A csütörtöki Föld napjához méltóan a bolygók szép sorban lépnek be a föld jegyekbe: hétfőn a Merkúr és a Nap, csütörtökön a Hold, és 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen. Mindez állhatatossá és anyagiassá tehet téged a heti horoszkóp szerint.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Állhatatosan menj előre (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Hétfőtől sok minden megváltozik. A hangsúly a pénzre helyeződik. A Bikába lépő Merkúr és Nap a bevételre tereli a figyelmedet. A hét első felében tele leszel kétellyel és nem egészen találod az egyensúlyt. Téged alapvetően nem motivál a pénz. Most mégis fontossá válnak az anyagiak. A hét második felében szuper fényszögek segítenek a helyes mérték megtalálásában. Sőt egyre elszántabb és egyre szorgalmasabb leszel. A hétvége mindkét napja tartogat kellemes és kellemetlen meglepetéseket. Ne lepődj meg!

BIKA – heti horoszkóp

Nagy jelentősége van számodra annak, hogy hétfőn a Merkúr és a Nap belép a Bikába. A Nap Bikába lépése azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod, és kezdődik a te hónapod. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy mérleget készíts. Visszanézhetsz az elmúlt évre. Az a 12 hónap, ami mögötted van, eseménydús volt. Utána gyere vissza a jelenbe! Csütörtökön, a Föld napján a Szűzbe lépő Hold 3 napon keresztül 5 szuper fényszöget alkot, ami neked kimondottan előnyös. Ettől a hétvégéd is szupernek ígérkezik.

IKREK – heti horoszkóp

Bolygód, a Merkúr hétfőn a Bikába lép, ami változást hoz a stílusodban. Szokatlanul lelassulsz, és szokatlanul megfontoltan beszélsz. Ez cseppet sem árt. Sőt jót tesz, ha nem kapkodsz. A hét során egyre erősödik a föld energia, ami állhatatosságot és anyagiasságot hoz az életedbe. Ne szégyelld, hogy fontos a pénz! Hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megvehess, kifizethess olyan dolgokat, amikért felelősséget kell vállalnod. Hétvégén a vasárnapot fogod kedvelni. Különösen, ha kimozdulsz…

RÁK – heti horoszkóp

A stabilitás fontos neked. Ne hidd, hogy másnak nem fontos! Legfeljebb nem vallja be. A stabilitás ezen a héten pénzügyek és barátok formájában jön. Mindkettő megnyugtató számodra. A hét második felében a csütörtöki Föld napjával összhangban a föld elemi energiák dominálnak. Pont ez az, ami a stabilitást jelenti. Pénteken a Rákba lépő Mars felpörget téged: felgyorsulsz és tele leszel ambícióval. Nem lehet rád ismerni. A hétvége is ennek jegyében zajlik. Jó lenne, ha pontosítanád a terveidet…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn a Bikába lépő Merkúr és Nap aktuálissá teszi, hogy a főnököddel tisztázz valamit. Ne halogasd tovább! Nem muszáj rögtön hétfőn beszélned vele, megteheted csütörtökön vagy pénteken. Ugyanis ezen a két napon kitűnő fényszögek garantálják a sikert. A föld elemi energia fokozódása azt jelenti, hogy türelmesnek kell lenned. Vagyis nem várhatsz azonnali eredményt. Meglátod, érdemes várnod, kivárnod, hogy beérjenek a gyümölcsök. A hétvégéd szóljon a szerelemről! Itt a tavasz, pezsdül a természet és a véred…

SZŰZ – heti horoszkóp

Kedvedre való folyamatok indulnak el ezen a héten. Rögtön hétfőn a Merkúr és a Nap belép a Bikába, ami megnyugvást és derűlátást hoz neked. Majd csütörtökön, a Föld napjához méltóan elkezdődik egy 3 napos sikersorozat. 3 nap alatt 5 szuper fényszög a kezedre játszik. Meglepődhetnél, hogy milyen szerencse ér, ha nem tudnád, hogy mennyi munkád van a dologban. Vigyázz, mert szombaton egy félreértésből lehet konfliktus. Ez elkerülhető, ha kérdezel, mielőtt reagálnál. Ne hidd, hogy belelátsz a másik fejébe!

MÉRLEG – heti horoszkóp

A Bikába lépő Merkúr és Nap a kiadásaidra tereli a figyelmedet. Sajnos lehet olyan költség, amit nem úszhatsz meg. Bosszankodás helyett legyél túl rajta! Olyan ez, mint a ragtapasz: gyorsan kell letépni. A hét során többször lesz olyan érzésed, hogy nem te irányítasz. Sőt mintha a sors szándékosan kiszúrna veled. Erről szó sincs. Csupán annyi történik a bolygók szerint, hogy sodródnod kell az árral. Ez a fajta passzivitás a „nem-cselekvés” jógájához hasonlatosan bölcsességet és higgadtságot követel meg…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Fantasztikus emberekkel lesz dolgod ezen a héten. Sok impulzus ér, amit nem bánsz. Azonban lesz olyan, aki irritál vagy provokál. Ő is fontos. Ahogy az is, aki vonz. Tudod jól, hogy téged nem hagy hidegen senki: vagy utálod vagy imádod. Ahogy veled is hasonlóan vannak az emberek, mivel megosztó személyiség vagy. Inkább válts ki a másikból valamilyen érzelmet, semmint langyos közönnyel nézzen rád. A hétvégéd meglehetősen mozgalmasnak látszik. Pedig pihenned is kéne, ha nem akarsz lerobbanni.

Heti horoszkóp

Fotó: Pixabay

NYILAS – heti horoszkóp

A munkádban sok feladatra számíts ezen a héten! Örülj neki, mert ha nehéz, akkor bebizonyíthatod, hogy képes vagy helytállni. A bolygók azt tanácsolják, hogy még ne szólj! Tűrj és csináld! Idővel lesznek tapasztalataid, amikre hivatkozhatsz. A föld jegyekben járó bolygók szerint csak konkrétumokkal érdemes érvelned. Az érzelmeket és a fikciókat hagyd ki! Meglátod, hogy idővel egyre tisztább lesz a kép. Hétvégén ki kellene szellőztetned a fejedet. Menj sétálni, kirándulni, és ki leszel cserélve!

BAK – heti horoszkóp

Végre egy olyan hét, amikor lehet tervezni és lépésről lépésre haladni. Ez megnyugvással tölt el. A föld elemi energia dominál, ami neked kedvez. Produktív és konstruktív napok várnak rád. Számodra csak a konkrét eredmények értékesek. Beszélni, álmodozni nem szeretsz. Pont emiatt kedveled ezt a hetet. Csütörtökön, a Föld napján elindul egy csodálatos 3 napos időszak, amikor összesen 5 szuper fényszög lesz az égen. Tőled függ, hogy mit hozol ki ebből. Mindenesetre a hétvégén feltétlenül kapcsolódj ki!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Meglepő tapasztalást hoz neked ez a hét: az anyagi biztonság és/vagy ingatlanügyek intenzíven foglalkoztatnak. Azért meglepő, mert eddig nem gondoltad, hogy ez fontos neked. A föld elemi energiák kedveznek, hogy felismerd és elfogadd, hogy ez is a siker része. Vagy úgy is tekinthetsz rá, mint a siker mérőeszközére. Szerdán és csütörtökön 2 bolygószembenállás szerint nem érdemes semmilyen vitába belebonyolódnod. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod: fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben is.

HALAK – heti horoszkóp

Ezen a héten sokkal hatékonyabban tanulhatsz és/vagy tárgyalhatsz. Mindenki (te is) higgadtabb és tárgyilagosabb lesz. Szóval ragadj meg minden lehetőséget! Különösen csütörtöktől szombatig. Ugyanis 3 nap alatt 5 szuper fényszög lesz az égen. Szombaton hajnalban lesz egy olyan bolygószembenállás, ami nézeteltérést hozhat. Ne bánd, mert legalább kiderül, hogy miben nem értetek egyet! Ezek után vasárnap lesz mit kipihenned. Kertészkedés vagy egy séta, kirándulás a természetben sokat segíthet…

Ez is érdekelhet rózsakvarc ásvány arc-roller Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top