nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. április 24–25. – Szivárványos hétvége

Április utolsó hétvégéjén a szivárvány összes színe megjelenik a szerelmi horoszkóp szerint: duzzogás, békülés, aktivitás, lustálkodás, anyagiasság, szellemiség, hedonizmus, kultúra stb. Kedvetek szerint vegyétek ki azt, amire valójában vágytok!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szivárványos szerelem (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gyorsan vedd észre, hogy a párodnak nem veled van baja! Rengeteg feszült fényszög lesz az égen, de egyik se rólatok szól. Inkább munkahelyi, anyagi, családi gondokról. Amint ezt meglátod, jobban egymásra tudtok hangolódni.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A mögötted álló hét tele volt izgalmakkal és sikerekkel. Iszonyú fáradtság lehet úrrá rajtad. Szólj a kedvesednek, hogy most kíméljen téged! Elébe kell menned a konfliktusnak. Hátha megelőzhetsz egy csúnya vitát…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te vasárnap jobb passzban leszel, mint szombaton. A szerelmed pont ellentétesen. Ezzel semmi baj. Sőt jó, hogy kiegészítitek egymást. Persze csak akkor, ha tudjátok tolerálni a másik nyűgösebb napjait. Erre törekedjetek!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lesznek nehéz konstellációk mindkét napon. De a te szempontodból a szombat esti a legkritikusabb. Pénteken a Rákba lépő Mars szokatlanul türelmetlenné tett téged. A kedvesed nem ismer rád, ha sürgeted.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egész hétvégén mindketten panaszkodtok a munkahelyetekre, a főnökötökre, a kollégáitokra. Remek, hogy egyetértetek, de kérdés, hogy javul-e ettől a hangulatotok. Ha nem, akkor minél előbb hagyjátok abba!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton minél tovább alszotok, annál nagyobb eséllyel kerülhetitek el a konfliktust. Ugyanis hajnalban lesz egy csúnya bolygószembenállás. A folytatás sem feszültségmentes. Tőletek függ, hogy mit hoztok ki belőle.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ugyanannyi esélyetek van a vidámságra, mint a vitára. Semmiképp se engedjétek, hogy a rosszkedv eluralkodjon rajtatok! Bizonyára lenne okotok a bosszankodásra, de ezzel saját hétvégéteket rontanátok el…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmed teszteli a tűrőképességedet. Folyton kérdez, nyaggat. Ne vedd piszkálásnak! Számít rád, és fontos neki, hogy veled csináljon mindent. Amint észreveszed ezt, mosolyogva mondhatsz igent.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rengeteg a baj a világban. Sokan kerültek nehéz helyzetbe. Nem menthettek meg mindenkit. Jobb, ha egymással foglalkoztok és összefogtok. Egymásra számíthattok. Egymásra számítsatok és támaszkodjatok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Összebújás (Fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Eszméletlen változékony konstellációk lesznek az égen egész hétvégén. Mindenre van esélyetek, és annak az ellentétére is. A te fegyelmezettségedtől és tudatosságodtól függ, hogy mi fog dominálni végül…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy eséllyel a családod gondoskodik bosszantó dolgokról. Az egész hétvégédet képesek elrontani, ha hagyod. A párod tehetetlenül és ijedten nézi az eseményeket. Nyugtasd meg őt és magadat is!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy szombat hajnali bolygószembenállás rémálmot jelenthet. Rémülten ébredhetsz, hogy ott van-e melletted a kedvesed. Örülj neki és értékeld, hogy veled van! Mostanában a hála és a szeretet ad erőt…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top