nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. április 26. – május 2. – Húzós hét után békés hétvége

Búcsúzik az április: a keddi telihold és a többi bolygó szembenállás óriási szembenállásokat = összetűzéseket hoz a heti horoszkóp szerint.

Ha ezen baj nélkül túljutsz, akkor sokkal békésebb napok jönnek. A május elsejei hétvége és a vasárnapi anyák napja kifejezetten harmonikusnak ígérkezik.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Boldogság (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn hallgass a jó szóra! Valaki jót akar neked. Kérdés, hogy kinyitod-e a füledet. A hét második felében felgyorsulsz és tele leszel tervekkel. Fontos, hogy kapkodás nélkül láss hozzá. Higgy magadban, és bízz a kedvező végeredményben! Ez a siker kulcsa. Mindig így volt, de most különösen. Április utolsó napjai energiával telten búcsúznak. Május első hétvégéjén 2 nap alatt 4 szuper fényszög lesz, ami harmóniát hoz. Lelassulsz és megnyugszol. Ezáltal édesanyádat nyugodt hangulatban köszöntheted.

BIKA – heti horoszkóp

A kedd kritikus napnak ígérkezik: 4 bolygószembenállás lesz 1 napon belül. Ez őrületes nagy esély a konfliktusra. Mindent tegyél meg, hogy ne alakuljon ki vita! Engedj most! Ne felejtsd: „Okos enged, szamár szenved.” Ráérsz érvényt szerezni a jogaidnak később. A hét második felében oldódik a feszültség, és hétvégén jön a jutalom: 4 szuper fényszög lesz az égen: Hold-Uránusz, Nap-Hold, Merkúr-Plútó, Hold-Merkúr. Vagyis minden a kezedre játszik, és szívélyes hangulatban ünnepelheted az anyák napját.

IKREK – heti horoszkóp

Felszabadultan kezded a hetet. Azután jön a kedd, és minden borul: pletyka és/vagy rosszindulat üti fel a fejét. Bölcsen tennéd, ha egyikre sem reagálnál. Tuti, hogy nem jössz ki jól a dologból. Ne feledd, hogy 2 füled van: egyiken be, a másikon ki. A hét második felében, április utolsó napjaiban vonzónak találsz valakit. Ha van párod, akkor ő féltékennyé válhat. Menj elébe ennek! A hétvégi anyák napjára hajlamos lennél túl sokat költeni. Ne tedd! Inkább csinálj egy videót anyukádnak.

RÁK – heti horoszkóp

A keddi telihold egészen gyerekes témában hozhat nézeteltérést. Minél előbb észreveszed, annál hamarabb kiszállhatsz belőle. Ezzel jót teszel magadnak és a másiknak is. Akkor is, ha ő ezt rögtön nem érti. A hét közepén koncentrálj a munkádra! Közben hallgathatsz zenét, csak arra ügyelj, hogy ne vonja el a figyelmedet! Hétvégén a szerelemé legyen a főszerep! Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs! Emellett juthat időd az édesanyádra. Keress egy szép verset, és írd le vagy mondd el neki!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Készülj fel arra, hogy a keddi napod nagyon rázós lesz! A kora reggeli telihold után még 3 bolygószembenállás lesz a nap során. Ettől mérgezett egérként rohangálnak az emberek, és semmi nem lesz elég jó nekik. Mindez a munkádat nehezíti leginkább. Ha teheted, vegyél ki szabadságot! Ha nem lehetséges, akkor impregnáld magad a hülyékkel szemben! Szerdától rengeteget javul a helyzet, túljutsz a nehezén. Vasárnap nem csak az édesanyádat ünnepelheted, hanem az egészségért is hálát adhatsz…

SZŰZ – heti horoszkóp

Nem túlzás, hogy a keddi napon áll vagy bukik az egész heted alaphangulata. Egy napon belül 4 bolygószembenállás lesz: Hold-Uránusz, Nap-Hold, Merkúr-Plútó, Hold-Merkúr. Nem kell se félned, se megijedned. Elég, ha tudsz róla, hogy komoly kihívás lesz az utakon közlekedni és tárgyalni. Szerencsére másnapra ennek már nyoma sem lesz. Főleg akkor, ha nem bonyolódtál bele semmilyen konfliktusba. A május csodásan indul: hétvégén 2 nap alatt 4 szuper fényszög lesz az égen. Ez bearanyozza az anyák napját is…

MÉRLEG – heti horoszkóp

A keddi nap téged pénzügyek terén tesz próbára. Nem kicsi a tét: irtó gyorsan mínuszba mehetsz, ha túlköltekezel. 4 bolygószembenállás szabályosan léket üthet a pénztárcádon. Megteheted, hogy ezen az egy napon elő se veszed a pénztárcádat. Mit szólsz? A hét második felében túljutsz a nehézségeken, és elkezdhetsz készülődni a vasárnapi anyák napjára. Legyél kreatív, és lepd meg olyasmivel édesanyádat, amit még sosem csináltál. Pl. elviheted a Füvészkertbe. Biztos, hogy nagy örömet szerzel ezzel.

Heti horoszkóp

Tavaszi hangulat (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Mivel nem zárkózhatsz be teljesen, nem kapcsolhatod ki a telefonodat, nem utazhatsz el egy lakatlan szigetre, el kell viselned a keddi napot. Előre készíts magadnak sok citromfű teát, hogy békésen viseld a környezeted provokációit! Nem veheted félvállról, hogy ezen a napon 4 bolygószembenállás lesz az égen. És minden „támadást” a Skorpióban járó Hold kap. Vagyis te. Még jó, hogy szerdától véget ér mindez. Hétvégén már nyugisabb konstellációk segítik, hogy az anyák napját méltóan ünnepelhesd…

NYILAS – heti horoszkóp

Örülj neki, hogy te kimaradsz abból a ramazúriból, ami kedden sok embert elér. Durva bolygószembenállások szerint durva viták fognak kipattanni. Ha tudsz, segíts! De el kell fogadnod, ha a felek nem kérnek a segítségedből. Ne sértődj meg! Szerdától eljön a te időd, és minden szempontból jobban leszel. Feltehetnéd a kérdést magadnak, hogy mivel kényeztethetnéd magad, majd tedd meg! A vasárnapi anyák napja kimondottan békés csillagzat alatt békésen fog telni. Keresd meg anyukád kedvenc zenéjét!

BAK – heti horoszkóp

Irigylésre méltóan kiegyensúlyozott tudsz maradni nehéz időkben is. Pont erre lesz szükséged kedden, amikor 4 bolygószembenállás lesz az égen, amitől a közeledben lévők ingerlékennyé és türelmetlenné válhatnak. Legyél mediátor, és segíts elsimítani a konfliktusokat! A hét második felében, április utolsó napjaiban minden figyelmedet az igazság kutatása köti le. Ez dicséretes, ha nem görcsölsz rá. Ragyogó hétvége vár rád: 2 nap alatt 4 szuper fényszög meghitté és méltóvá teszi az anyák napját.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Migréned lehet attól, ha mindenkinek meg akarsz felelni. Ennek képtelenségéről kedden megbizonyosodhatsz. Szétszakadhatsz, akkor sem fog sikerülni. Sajnos kedden prioritást állítani is „mission impossible”. Engedd el! Illetve napold el! Szerdától egyre kedvezőbb konstellációk segítenek neked, hogy az esetleges lemaradást behozd. Ne feledd, hogy vasárnap lesz Anyák napja! Készülnöd kellene valami különleges ajándékkal. A virág sosem megy ki a divatból, de mellé adhatnál pl. saját kezűleg sütött muffint…

HALAK – heti horoszkóp

A hét legkritikusabb napja mindenki számára a kedd, mert egy napon belül 4 bolygó szembenállás lesz az égen, ami őrületesen nagy feszültség. Te ezt az utakon közlekedés közben fogod megtapasztalni. Mindenáron maradj higgadt! Szerdától ennek vége. Jöhet a karriered építése. Kereshetsz új állást, vagy eltökéltebben teljesíthetsz a jelenlegi helyeden. És lassan elkezd foglalkoztatni a vasárnapi anyák napja. Szeretnéd emlékezetessé tenni édesanyád számára egy ragyogó ebédmeghívással vagy kerti partival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top