nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. május 1–2. – Szerelem és szeretet-ünnep

Dupla ünnep lesz ezen a hétvégén: szombaton, május elsején valószínűleg nem a munkát, hanem a szerelmet fogjátok ünnepelni a szerelmi horoszkóp szerint.

Májusfát állíthat a fiú a szerelmének, de nem kötelező. A vasárnapi anyák napja ennél egyértelműbb ünnep…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretetünnep (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A remek fényszögek ellenére neked borús lesz a hangulatod. Az idő múlása elszomoríthat. Semmiképp se engedd, hogy emiatt depresszióba ess! Kérj segítséget a kedvesedtől! Ő majd felvidít. Hiszen jól ismer…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Triplán lesz okotok az ünneplésre: május 1. a fiatalság és a szerelem ünnepe, vasárnap anyák napja, és itt a születésnapod is. Szóval egész hétvégén lehet bulizni, tortát sütni, finomságokkal kényeztetni egymást.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szíved szerint szombaton a szerelmednek, vasárnap az édesanyádnak vennéd meg az egész virágboltot. Holott nem szabadna költekezned. Hidd el, hogy 1 szál virágnak is örülni fognak! Mellé mondhatsz verset vagy énekelhetsz.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem fogod érteni a levertséged okát. Hiába nyílnak a virágok, és egyértelműen tavaszillat hömpölyög a levegőben, rajtad szomorúság lehet úrrá. Jobb kedvre derülhetsz, ha tudod, hogy szombaton a szerelmet, vasárnap az édesanyákat ünnepelheted.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Muszáj kikapcsolnod az agyadat, és teljesen kikapcsolódnod május első hétvégéjén. Ha nem pihensz, le fogsz robbanni. Ne feledd, a hétvégék arra valók, hogy feltöltődj a következő strapás hétre!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tökéletes béke honol a szívedben. Minden adott egy ragyogó hétvégéhez. Ilyenkor kezdesz gyanakodni, hogy mikor és ki rondít bele az idillbe. Most kivételesen nem kell ilyesmitől tartanod. Háborítatlanul élvezheted május első hétvégéjét.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Május első hétvégéjén különösen fontossá válik a család és édesanyád. Ha még él, adj hálát és köszöntsd fel! Az a legszebb ajándék, ami a szívedből jön. Ennek semmi köze a pénzhez. Sokkal inkább a törődéshez és a szeretethez…

Napi horoszkóp

Anya csak egy van (Fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden esélyetek megvan arra, hogy ez a hétvége mesésen harmonikus legyen. Az égi folyamatok szerint az összhang közöttetek ideális lesz. Ennek örömére szombaton ünnepeljétek meg a szerelmeteket!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nyomaszthatnak az anyagi gondok május első hétvégéjén. Kérd meg a párodat, hogy számoljatok együtt, hátha kicsit megnyugszol! És ne feledd, hogy a hétvége mindig meglepetéseket tartogat! Ez most lehet a vasárnapi anyák napja.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ragyogó konstellációk és események várhatóak május első hétvégéjén. Úgy érzed, hogy a sors kegyeltje vagy. Nézz a kedvesedre! Ő az egyik ajándék. A másik az édesanyád. Mindkettőjüket felköszöntheted…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igazad van, ha most az erősödik meg benned, hogy család nélkül semmilyen karrier nem értékes. Öleld meg a szeretteidet! A párod nagyon vágyik arra, hogy kimutasd a szeretetedet. Vasárnap pedig édesanyád vár téged.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint május első hétvégéjén egy kirándulás lehet a legnagyszerűbb ajándék a szerelmednek és az édesanyádnak is. Mehetnétek együtt. Válassz olyan úti célt, aminek a megközelítése nem nehéz!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top